SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för SMT-C7160

SMT-C7160

SMT-C7160 är en inspelningsbar HDTV-digitalbox i stilren finnish som uppfyller alla dina önskemål. Du kan enkelt spela in en kanal samtidigt som du tittar på en annan, spela tillbaka i direktsändning och trycka på pause när det passar dig. Boxen kan dessutom spela in förvalt program automatiskt om du inte är hemma. Tillsammans med en HDTV blir bilden knivskarp, förutsatt att du har HD sändningar i ditt programutbud. Fyll din hårddsik med upp till 125 timmar film och program och få bästa möjliga ljudupplevelse tack vare optisk digital ljudutgång. Aldrig tidigare har TV varit så enkelt att titta på!
Genomsnittlig kundvärdering:
3,3 / 5
3,3
 / 
5
(10 Recensioner) 10
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 10 recensioner
5 stjärnor
2
4 stjärnor
3
3 stjärnor
2
2 stjärnor
2
1 stjärna
1
6 av 10(60%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för SMT-C7160
Recension 1 för SMT-C7160
Kund Avatar
Från: V-ås
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Film /Movie

Datum:den 24 februari 2014
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Varför inte möjligt att spela upp film från USB.?
Ingång finns
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 2 för SMT-C7160
Kund Avatar
Från: Svedala
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Spela in hela serier

Datum:den 21 januari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Det går bara att spela in en gång eller alla dagar.
Om man väljer alla dagar så spelar den in alla dagar samma tid och döper inspelningen
till det du spelade in första gången oavsett innehåll.
Detta är mycket dåligt, uppdatering?
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 3 för SMT-C7160
Kund Avatar
Från: Sthlm
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Besviken!

Datum:den 5 september 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Funkar inte om du vill se undertexter till svenska program!
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 4 för SMT-C7160
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Både för och nackdelar.

Datum:den 19 augusti 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Plus:
* Snabba kanalbyten
* Ypperlig EPG/Guide
* Godtagbara inställningsmöjligheter.
Minus:
* 50mm Delta-Fläkt som låter som ett mindre kraftverk.
* Långsam uppstart från djup standby-läge
Sammanfattning:
Det som väger tyngst för mig var fläkt-ljudet/surret, vilket var en STOR nackdel.
Så stor nackdel att jag INTE rekommenderar denna box om man inte modifierar den.
Efter ett byte till en mer tystgående fläkt så är jag mer än nöjd med boxen.
(Fläktbyte medför givetvis att garanti inte längre existerar men med tanke på hur originalfläkten låter så rekommenderar jag ändå denna modifiering alla dagar i veckan!)
Fördelar: prisvärd, Lätt att använda
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 5 för SMT-C7160
Kund Avatar
Från: stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

köp inte!

Datum:den 29 juli 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
denna box har inte varit annat än besvärlig trots pågående äredende i två månader fungerar boxen inte , bilden blir blå och sen tappar den kanalererna så att man måste starta om boxen igen. ju längre den står på desto värre blir problemet
Fördelar: rekomenderas ej
Nackdelar: Ej prisvärd
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 6 för SMT-C7160
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Mappar

Datum:den 27 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Det finns en bugg i systemet som gör att den inte klarar att hantera redigering av inspelat material om dessa ligger i mappar och undermappar. Om man tar bort början och/eller slutet på ett inspelat program, och detta redan ligger i en mapp eller undermapp, så försvinner det därifrån och hamnar i en ny mapp i rotmappen. Mycket irriterande. När jag flyttade en hel sådan mapp med innehåll tillbaka till den ursprungliga mappen (Den gamla tomma mappen med samma namn låg kvar i målmappen) så försvann allt innehåll... . Ingen varning vid åtgärden kommer upp... Namnändring av undermappar och filer i undermappar fungerar inte som det skall heller...
Uppdatering av mjukvaran tack!
Fördelar: prisvärd
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar, blir bra när ovanstående åtgärdas...
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 7 för SMT-C7160
Kund Avatar
Från: Skara
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

2012.....

Datum:den 11 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Kan omöjligt förstå varför inte ni gör boxen så den klarar av att läsa video via usbminne.
Det borde vara det absolut FÖRSTA att tänka på när man släpper en ny inspelningsbar HD box..
Heeelt ofattbart!
Fördelar: Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas, videouppspelning via usb
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
3  av 4 fann denna recension användbar.
Recension 8 för SMT-C7160
Kund Avatar
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

SMT-C7160. Undertexter från SVT går ej att få fram

Datum:den 12 mars 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Ett par månaders väntan att Samsung skall rätta till buggarna. Ingenting har hänt. Kommer det att bli åtgärdat?
Har kollat med ComHem, som konstaterar att deras del i detta fungerar.
Nackdelar: Funktion saknas
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 2 poäng
3  av 4 fann denna recension användbar.
Recension 9 för SMT-C7160
Kund Avatar
Från: Södertälje
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Digitalbox

Datum:den 2 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Funktionen radera är inte så bra, man måste veta vilket program man vill radera för den ställer sig inte där alla gånger, då kan man radera fel. Men annars en toppen box och snygg design på box och programvaran.
Köpte den genom Comhem för halva priset.
Fördelar: Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 3 poäng
0  av 3 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för SMT-C7160
Baserat på 1 recensioner med endast värderingar
Total värdering 
5 av 5
5 av 5
1 av 1