SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för 13,3 tum nya 9-serien NP900X3E

Denna produkt finns inte längre tillgänglig. Fortsätt att köpa hos SAMSUNG.

13,3 tum nya 9-serien NP900X3E

Nya 9-serien är resultatet av 33 000 timmars utvecklingsarbete, där 24 000 ägnades åt minutiös forskning och 9000 åt omsorgsfullt designarbete. Dess unika design, stilrena linjer och kraftfulla inre är kombinationen av innovativ ingenjörskonst och utsökt hantverk när den är som bäst.
Genomsnittlig kundvärdering:
4 / 5
4
 / 
5
(2 Recensioner) 2
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 2 recensioner
5 stjärnor
0
4 stjärnor
2
3 stjärnor
0
2 stjärnor
0
1 stjärna
0
1 av 1(100%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för 13,3 tum nya 9-serien NP900X3E
Recension 1 för 13,3 tum nya 9-serien NP900X3E
Kund Avatar
Från: Malmö
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Första intrycken av min 900X3E

Datum:den 21 juni 2013
Har haft min 900X3E i ett par dagar nu och detta är fösta intrycket.
Designen är i absoluta toppklass. När jag packade upp den och höll i den för första gången kändes den overkligt lätt men samtidigt stabil med sitt aluminium-chassi. Den svarta ytan är riktigt snygg och vida överträffar de plastalternativ som finns på andra Ultrabooks, men fingeravtryck fastnar dock lätt.
Skärmen är mycket mycket ljusstark, men Win8 autojustering av skärm-ljuset var det första jag fick stänga av, för den funktionen var enbart störig. Dock lätt att justera med funktionsknappar manuellt. Skärmen är knivskarp, men jag upplever nog personligen upplösningen (1920x1080) som lite för hög för en 13" skärm. "Normal"-text blir knappt läsbart när jag sitter med den i knät.
Trackpaden är bra, klarar multitouch även om prestandan på maskinen inte alltid räcker till för att få bra flyt i skalningar i diverse applikationer. Win8 tolkar ofta mina rörelser som att jag har tryckt på någon musknapp fast jag bara önskade röra muspekaren, men antar att man kan ställa känsligheten för detta.
Win8 i denna är för övrigt Win8P vilket innebär att den inte kan anslutas till en domän...något jag själv hade missat. Operativet känns för övrigt ganska ofärdigt, men detta är ju inte Samsungs fel. Får hoppas på att 8.1 kommer snart. Funderar att gå tillbaka till Win7 nu iaf.
Tangenterna har är ganska låga, men ger ändå en ordentlig tryckkänsla. Det enda är väl att de skulle kunna ha varit tystare för min del. De är ganska glatta att trycka på, men har en bra storlek och bra avstånd. Stort plus för att de är bakgrundsbelysta! I övrigt uppskattar jag det fulla svenska tangentbordet samt att det finns en knapp för att låsa "Fn".
Batteritiden känns bra, vet inte om den håller specen, men behöver inte ta fram laddaren för ofta.
Prestandan skulle kunna vara bättre, visste dock att jag gjorde avkall på detta när jag valde en Ultrabook. En i7 samt 8gb ram hade inte skadat. SSD-disken är dock riktigt vass, och laddtider har jag inga i princip. Här får man nog vara medveten om vad man köper. 15" finns att köpa med i7 samt 8gb ram.
Över lag skulle jag säga att 900X3E:n är en riktigt bra Ultrabook, den känns som en premiummaskin vilket den borde med tanke på priset. Personligen skulle jag nog ha gått upp på 15" om jag fick välja om pga, att detta är min primära arbetsdator. Jag behöver egentligen inte så pass högupplöst skärm, men hade haft nytta av något högre prestanda. Jag rekommenderar dock gärna denna maskinen ändå om det är en 13" man är ute efter.
Fördelar: prisvärd, Bra design, Smarta funktioner
+ 6 poäng
6  av 6 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för 13,3 tum nya 9-serien NP900X3E
Baserat på 1 recensioner med endast värderingar
Total värdering 
4 av 5
4 av 5
1 av 1