SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för Galaxy Xcover 2

Galaxy Xcover 2

Upptäck Samsungs Galaxy Xcover 2, en smart mobil som är skapad för dig som är aktiv. Med en vattentålig smartphone behöver du aldrig begränsas!
Genomsnittlig kundvärdering:
3,417 / 5
3,4
 / 
5
(36 Recensioner) 36
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 36 recensioner
5 stjärnor
7
4 stjärnor
14
3 stjärnor
7
2 stjärnor
3
1 stjärna
5
22 av 34(65%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Galaxy Xcover 2
Recension 1 för Galaxy Xcover 2
Kund Avatar
Samke
Från: Kronoberg län
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Samir

Datum:den 3 oktober 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag tycker om denna produkten och rekomendera till alla.
Tycker att det är svårt att ändra från telefon till microkort att spara.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Galaxy Xcover 2
Kund Avatar
Gubben i lådan
Från: Hässleholm
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Prisvärd styrke telefon

Datum:den 14 april 2014
Ja, jag rekommenderar denna produkt
En stabil och bra telefon att hålla i och att prata i. Fungerar mycket bra ihop med blåtand headset.Enkel i menyer ,lätt förståelig.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Galaxy Xcover 2
Kund Avatar
Sam_S
Från: Stockholm
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

För lite internminne och uselt stöd för minneskort

Datum:den 26 januari 2014
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
I grunden en bra telefon för aktiv fritid. Dock på tok för dåligt med internminne för en modern telefon. Därtill en usel hantering av extra minne. Måste ständigt ta bort appar, rensa minne etc. för att kunna uppdatera appar. Inte acceptabelt för mig.
Fördelar: Bra design
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Galaxy Xcover 2
Kund Avatar
Farx
Från: gbg
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

trevlig lur

Datum:den 23 juni 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
mkt trevlig liten mobil, är lagom stor så ligger bra i handen, gillar att den inte är för tunn som många andra mobiler - tycker den ligger bättre i handen då. Den känns robust, inget knakande när man klämmer på den. Att man kan tända mobilens lampa mha longpress på vol+ tycker jag är mkt användbart och smidigt.
Det enda jag egentligen har att klaga på är att samsung ej gjort det möjligt att ändra vilka knappar som skall finnas överst i notifikations-fältet man kan dra ned, tycker det är en rätt rejäl miss av er på samsung, känns som en rätt självklar funktion att lägga till, är lagom störande att ha det fullproppat med saker man ej använder där och behöva scrolla runt varje gång man skall stänga av/aktivera ngt där. På min s3 gick det ju att ändra vad man ville ha där, varför inte på xc2?! Hoppas verkligen detta åtgärdas snarast!!
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Galaxy Xcover 2
Kund Avatar
Göran
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Annars nöjd, men...

Datum:den 28 maj 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Överlag tycker jag denna telefon fungerar och gör det den ska. Allt jag testat fungerade, och GPS:en visade sig mycket noggrannare på den jag testade, än de telefoner av andra märken jag testat.
Men följande vi köpte föll ur handen på användaren då han startade den första gången, och nästan halva skärmen sprack, så hållbar verkar den inte vara.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Galaxy Xcover 2
Kund Avatar
Hilder
Från: Flen
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Pålitlig telefon som inte räds väder

Datum:den 5 april 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Lätanvänd och full av funktioner som jag inte behöver. Kameran är ganska bra. GPS:en har en tendens till att driva vilket gör att plotten i RunKeeper ser lustig ut. Det är svårt att se något på skärmen i dagsljus ut med det har den säkert genemsamt med andra liknande produkter. En fysisk knapp för att svara på inkommande samtal skulle inte vara fel. Särskilt ute och i minusgrader är det inte lätt att ta emot samtal.
Fördelar: prisvärd, Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: gps:en har dålig nogranhet, svårt att läsa på skärmen i dagsljus
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 4 poäng
4  av 4 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Galaxy Xcover 2
Kund Avatar
Björn
Från: Stockholm
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Kanon telefon - så när som på ururselt minne

Datum:den 2 januari 2014
Internminnet uppges vara 4 GB men i realiteten är bara dryga 1 GB kvar för eget bruk......
Detta skapar minnesproblem med begränsningar i appar man kan ladda ner och begränsning i uppspelning av mediafiler etc.
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Galaxy Xcover 2
Kund Avatar
Herminator
Från: Avesta
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Minnesförlust.

Datum:den 7 december 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Bra telefon som tyvärr bli helt oanvändbar efter ett tag när man har samlat på sig lite olika appar med mera.
Står att det är 4gb minne men är tyvärr bara drygt 1gb användbart, tillråga på allt så är det massa appar förinstallerade som man inte kan ta bort. Går ej att flytta appar till extern minneskort heller.
Fördelar: Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 9 för Galaxy Xcover 2
Kund Avatar
Svennis
Från: Gislaved
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Kunde vara bättre

Datum:den 5 april 2013
Tappar i funktion när de tog bort grepp vänliga gummit. Lite stor
Fördelar: prisvärd, Smarta funktioner
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
+ 1 poäng
4  av 7 fann denna recension användbar.
Recension 10 för Galaxy Xcover 2
Kund Avatar
Jasun
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
2 av 5
2 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Katastrofalt internminne

Datum:den 30 december 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Robust telefon som funkar till det mest grundläggande men på grund av att man inte kan flytta över appar till SD-kort så blir det interna minnet fullt hela tiden. Blir till att roota om den så att jag kan använda den till det jag vill
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 11 för Galaxy Xcover 2
Kund Avatar
svurk
Från: Tanumshede
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

seg seg seg..

Datum:den 3 oktober 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
En bra telefon om man inte har några större krav än att den skall vara tålig mot vatten och damm.
Men.. den är långsam på alt. Dåligt med minne och det går inte att installera appar på minneskort.
Det finns mycket som bör göras bättre till nästa version av telefonen. Snabbare cpu, mer minne, bättre kamera m.m
Fördelar: Lätt att använda, ip67
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar, långsam
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 12 för Galaxy Xcover 2
Kund Avatar
smulle
Från: Linköping
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Totalt värdelös telefon

Datum:den 18 november 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Minnet blev fullt med en gång.
Försökte ladda ner ett radioprogram men det gick ej, minnet fullt.
Går ej att utnyttja minneskort för nedladdning.
Går ej att läsa bilagor i mejl. (Inget minne kvar)
Ljudspelaren om från början. (om man lyssnar på en ljudbok via bluetooth och gör en pause så börjar den om från början vid nästa försök.)
Köp ej denna produkt.
Fördelar: finns ej någon fördel
Nackdelar: Ej prisvärd
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 13 för Galaxy Xcover 2
Kund Avatar
Kritikern
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Smartphone endast för samtal och sms

Datum:den 31 oktober 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Första intrycket var bra, bra design och trevliga menyer. Tyvärr slogs den bilden snabbt sönder när det utlovade internminnet på 4GB visade sig vara 1,18GB varav ca 0,4GB redan upptogs av förinstallerade progrem som inte gick att ta bort, vilket lämnade ca 600 Mb till användaren. det i kombination med att det inte går att flytta över appar eller ens viss cashe till SD kortet gör att det tar ca 15 min att fylla minnet, vilket lämnar en oanvändbar telefon om du vill använda den som en smartphone och inte enbart ringa och smsa med den. Sedan anser jag att de små locken som ska göra ingångarna vattentäta känns väl klena, känslan är att de ska trilla bort när man minst vill det. Mycket besviken Samsung!
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar, felaktig uppgift om internminne
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 14 för Galaxy Xcover 2
Kund Avatar
Matte
Från: Mellerud
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Minne?

Datum:den 1 oktober 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Litet minne, och saknar funktionen att spara/flytta appar till SD-kortet, efter några arbetsrelaterade appar + storytel med en nedladda bok för offline-lysning så var minnet fullt :-( tyvärr drar detta ner hela mobilen i botten...
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för Galaxy Xcover 2
Baserat på recensioner med i genomsnitt (22) värderingar
Total värdering 
3,7 av 5
3,7 av 5
17 av 22