SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för Galaxy Xcover

Galaxy Xcover

Du kan lita på Galaxy Xcover varje dag. Den hjälper dig i det dagliga livet, både enkelt och effektivt! Oavsett om du kopplar upp dig för att umgås med kompisarna, letar efter vägen med Google Maps eller surfar på nätet så kan mobilen det. Alltihop! Den här mobilen har många funktioner att du kan använda den till allt. Som tur är står den emot även den mest krävande livsstil.
Genomsnittlig kundvärdering:
2,878 / 5
2,9
 / 
5
(82 Recensioner) 82
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 82 recensioner
5 stjärnor
11
4 stjärnor
28
3 stjärnor
11
2 stjärnor
4
1 stjärna
28
43 av 82(52%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Galaxy Xcover
Recension 1 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
thess
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Prisvärd utan tvekan.

Datum:den 7 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag är så nöjd speciellt då jag aldrig haft någon sådan här förr.
Har råkat tappa den men inte märktes, jag inte än lärt mig alla funktioner, men jag får ta nån som har Android mobil. Försöker hitta nån som har men de som har ,har aldrig tid.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: svara lite ofta att inget minne finns
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Simon
Från: Borås
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bra mot vatten och damm

Datum:den 8 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Det är en bra och snygg mobil.
Jag har tagit undervattens bilder med den.
I saltvatten kan det uppstå problem med högtalaren.
En liten nackdel är att minnet är lite litet.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
robban
Från: svärdsjö
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Robban Grafiker/Bilmekaniker

Datum:den 18 juni 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag har köpt telefonen FÖRE dessa resensioner
måste ha fått ett super exemplar
har inga problem alls men det kanske är handhavandefel eller fel abbonemang
funka klockrent med Telia (som vanligt) rekommenderar denna phone har inte varit å simma å dykt men det ska no fungera det också..
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Olle
Från: Karlstad
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Toppen Mobil

Datum:den 25 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Hade tidigare bara en massa tjafs med massa omstarter mm men efter ett besök på verkstad och en uppgradering så funkar den utmärkt !!
Hade otur tappade mobilen nästan 3 meter rätt ner i asfalten fan nu var de kört trodde ja men nästan inget syntes på luren den funkade perfekt ....
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Alrabad
Från: Värmland
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Lång batteritid och mycket tålig

Datum:den 20 december 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag är mycket nöjd med min Xcover. Första dagen tappade jag den i ett betonggolv från 1,5 m och det blev en liten repa i ena hörnet. Jag har inte haft några störningar alls med den, den bara fungerar. Lite som en japansk bil. Det är min första Samsung och jag gillar den skarpt. Bra lättmanövrerad kamera, vettiga menyer. Den är snygg och den är lagom stor. Att den är vattentät gör att man inte drar sig för att använda den i regn och rusk. Jag kan lyssna på musik när jag badar! Riktigt skönt med en pryl som man inte behöver vara särskilt rädd om. Men det bästa av allt är batteritiden!
Fördelar: Kostar lite, Varaktig, stryktålig
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Yxgubben
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Kanontelefon

Datum:den 13 augusti 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har haft den i över ett år nu och har inte haft några större problem. Lite dåligt med minne och en klen kamera är de enda nackdelarna som jag upplevt det. Absolut prisvärd!
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Tveksam kund
Från: Nybro/Kalmar
Jag har använt produkten:2-5 år
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Bra men ändå inte!

Datum:den 25 januari 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Jag köpte denna mobil för ungefär två år sedan. Efter mindre än ett år sprack skärmen när jag hade den i byxfickan... Det tog ett tag men tillslut fick jag en ny(inte samsungs fel) Jag har haft den nu ett tag och skärmen sprack när jag tappade den från en meters höjd! Blev förvånad då det står att den är gjord för att klättras i berg med! Jag tvivlar STORT på detta
Fördelar: Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
hazzeman
Från: Någonstans i Sverige
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Mottagning!

Datum:den 11 september 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Det enda jag kan klaga på är att det är dålig mottagning på telefonen, annars är jag jättenöjd!
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 9 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
AA Agw
Från: Lönsboda
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Bra telefon för åtkomligt pris

Datum:den 8 september 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag har idag köpt varsin Xcover till mig och min far. Vi ville ha en tålig telefon som klara olika situationer i det dagliga livet, regn,snö,sol och stöter. Jag arbetar som linjebussförare och behöver den i mitt dagliga arbete. Jag vill ha en telefon som jag inte behöver att skydda ständig och jämt. Min far ville ha en med stor skärm och knapper samt att den ska vara lättanvändlig.
Fördelar: prisvärd, Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: för lite ramminne
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 10 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
cowijo
Från: Skåne
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Blev bra efter uppdatering

Datum:den 5 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag har haft min Xcover i 5 mån nu. I början ville den starta om sig själv, den tappade kontakt med nätet, den slutade synka, det var problem att ringa både ut och in.
Efter att jag uppdaterat Android till version 2.3.6 har alla de felen slutat. Nu är telefonen stabil, den har kontakt med nätet, den startar inte om sig själv längre och synkning löper på som det ska. Tänk om supporten på mitt företag hade haft förnuft att lyssna på mig istället för att bara säga "...vi återställer telefonen i fabriksläge så ska det gå..."
Android 2.3.6 verkar dock nyttja mer minne, så jag har haft lite svårt att installera appar som tidigare gick. För att klara det nu har jag varit tvungen att ta bort någon del av standardpaketet.
I början tyckte jag att batterilivslängden var urusel, men det verkar som om den har bättrat sig själv efter en tids användning. Kanske batteriet helt enkelt mår bra av att motioneras? Själva batterimätaren verkar inte helt pålitlig, då jag tycker den ibland lämnar fel uppgift. Jag laddar nu min telefon varannan natt.
Fördelar: prisvärd, Bra design
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 11 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Joppeius
Från: Malmö
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Mycket telefon för pengarna!

Datum:den 3 april 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Hade en hel del strul med omstarter, men efter att uppdaterat firmwaren till senaste versionen så fungerar allt som det skall och jag är helnöjd med telefonen!
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: man måste uppdatera telefonen till nyare firmware!
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 12 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
En hantverkare
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

bra telefon , Problem i början, nu åtgärdad

Datum:den 11 februari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Haft mycket problem i början . Tappat nät och slagit av sig.
Lämnat in v 5 2012 fick den uppgraderad. Bytte ut simkortet pga att den tappade nätet, har inte tappat nätet sedan dess.
Annars är jag mycket nöjd med funktioner och prestenda.
Fördelar: prisvärd, Bra design, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 13 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
sebbe
Från: Helsingborg
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Helnöjd

Datum:den 27 december 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har haft min Xcover nu i någon vecka och är helnöjd. Läste först recensioner som sa att den var seg, men det enda jag upplever segt är att de tar lite tid för skärmen att vakna när man trycker på lås upp-knappen. Detta är min första smartphone och som utlovat så verkar den rätt stryktålig. Har använt den i regn och har inte märkt av att den försämrats av det. Den är skön att hålla i handen pga att där är lite tyngd i den och designen är skitsnygg! Bra att den inte är glansig på baksidan, då syns inte eventuella repor. Att ställa in inställningarna till ditt eget behov är inte heller några problem, och dessutom enormt prisvärd och batteritiden fantastisk!
Ljudet är relativt bra, och kameran är faktiskt bra trotts att det bara var 3 MP kamera. Men visst, inte lika bra som en 5 MP kamera.. Vad som medföljer är laddare, datorsladd och 2GB memo-card. Jag tycker att 2 GB är lite för lite, så jag skaffa ett 8 GB. När man nu kan kolla på film i sin mobil vill man ju också kunna få plats med en film eller 2 i mobilen. Det följde inte heller med någon CD-skiva till datorn, så det var lite klur med att installera mobilen i datorn.
+ snygg, tålig, enkel
- går bara väcka skärmen med låsknappen på sidan, typ 4 olika "navigation-appar" som inte går att ta bort, wifi hittar ibland inte min router, bara 3 MP camera, för lite tillbehör som medföljde
Fördelar: Inbyggda högtalare, Klar skärm, Kostar lite, Varaktig, Realistisk färg, tillbehör
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 14 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Anighean3
Från: Grövelsjön
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Robust smartphone som lovar en hel del...

Datum:den 13 december 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Hade en Galaxy Ace innan, fick panik när den följde med tvätten i 40 graders programmet, så jag skaffade denna som ersättning.
Initialt tyckte jag den kändes grov och lite otympligare. Men den grova känslan är bara till fördel när man är lite fumlig.
Det utökade internminnet (jämfört med Ace) är en klar fördel, väger upp den lite sämre upplösningen på kameran (Ace och S har ju som känt en 5 mpix mot dennas 3). Nu är det ju inte en kamera man köper utan en telefon. Och som just telefon är denna inte annorlunda än andra Samsung Android telefoner. Helt ok ljud, och antenn. Upplever lite strul med WiFi, men det kan sannolikt snarare ha att göra med mjukvaran (Gingerbread).
Angående just mjukvaran, läste jag en tidigare recension där användaren upplever att telefonen stänger av sig själv, detta är inte fel på hårdvaran utan mjukvaran. En ominstallation av den samma bör fixa ett sådant fel. Har själv upplevt det med den tidigare telefonen (Ace med Froyo). Det löste sig självt vid en uppdatering av programvaran.
Den slöhet som beskrevs i en annan recension har jag inte upplevt, dock retar det mig att man måste trycka in "on-knappen" för att väcka skärmen, den är dessutom rätt trög. Funktionen på Galaxy Ace där man tryckte på homeknappen var enklare enligt min mening. Alla fysiska knappar upplever jag något tröga, men har ju delvis vant mig vid Ace som har touch knappar för en del funktioner.
Den något större skärmen gör det lite lättare att utnyttja olika media funktioner som exempelvis att läsa e-böcker, vilket är en av de största anledningarna till att jag väljer en smartphone framför en traditionell.
Har ännu inte utsatt telefonen för någon nämnvärt tuff situation (som att tvätta den i maskinen), ska bli spännande att testa batteriets livslängd under riktigt kalla förhållanden.
Här ska nämnas att standard på XCover är 1500 mAp batteri mot bara 1350 mAp på det som följde med Ace. Detta ger lite extra kräm, och stand by tiden ökar något. Det är fortfarande en Smartphone, vilket betyder att den slukar batteri på ett retfullt sätt. Men den klarar hyfsat 50 timmar utan laddning om man väljer bort 3G nätet. Men det är ju som alltid mycket beroende på vad man pysslar med under dessa två dygn som har betydelse.
Nu kan man bara hoppas att den är häften så bra som Galaxy Ace vad gäller tålighet, för det ska nämnas att den vältvättade telefonen vaknade till liv efter en natt på elementet, och så här långt så fungerar den än...
Fördelar: robust
Nackdelar: inte speciellt chic!
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 15 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Andy
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Samsung Galaxy XCover

Datum:den 2 december 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Trevlig smartphone med bra skärm, bra ljud och fin känsla. Dock stänger telefonen ner sig av sig själv flera ggr dagligen. Jag ser fram emot en mjukvaru-uppdatering
Fördelar: Klar skärm, Lätt
Nackdelar: stänger ner sig av sig själv
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
4  av 6 fann denna recension användbar.
Recension 16 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Golodie59
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Batteritid

Datum:den 26 mars 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Batteritiden är bedrövlig jag tog den klockan 15:00 och jag ringer inte mycket för att jag jobbar natten. Nu klockan 02:00 får jag ett medelande att batteriet börjar ta slut. jag har stängt av alla tjänster som wi-fi ,B/T och GPS.
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 17 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Jexxor
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Ingen info om modellen under support

Datum:den 14 februari 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Hänger sig, startar om i alla möjliga lägen. Har svårt att hålla batteri kapaciteten som utlovats. Gummi propparna som skyddar telefonens uttag kommer att försvinna, bara en tidsfråga om man vill använda sladdförset headsett. Hittar inte enkla support manualer på samsung.se.
Stort plus för tålig rackare.
Fördelar: tålig
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 18 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
stefan
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:1-3 månader
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Samsung Galaxy Xcover har problem med att ringa, svara och stänger av sig

Datum:den 9 februari 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Har problem med en Samsung Galaxy Xcover med senaste programvaran enligt Kies (Samsungs telefon stöds applikation).
Symtom som även andra med XCover har:
*Går inte alltid att svara
*Går inte alltid att ringa
*Stänger av sig under ett samtal
*Stänger av sig helt
*Får logga in sig i tid och otid (PIN kod aktiverat, några har gett upp och slagit av den säkerheten)
*Trycker på ring upp men hör ingen ton
Fördelar: Bra design
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 19 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
ncover
Från: Örnsköldsvik
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

inte den bästa..

Datum:den 22 januari 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Var nöjd med xcover den första veckan sen seg/dålig respons , dålig batteri tid, startar om nu och då svårt att svara på inkommande samtal efter uppdatering, borde bli bättre tycker man när den uppdateras.. "Låsskruven" till luckan glappar/skrammlar när vibration är på, låter som telefonen skall falla i bitar fastän "låsskruven" är i låst läge.... Nån bugg här och där. Annars stöttålig, reptålig skärm, ligger bra i handen!
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 20 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Dusty work
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Struligt

Datum:den 18 januari 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
En egentligen trevlig telefon, men lite väl långsam och min måste startas om med ojämna mellanrum då den hänger sig. Trist. Hoppas på en uppgradering på något vis.
Fördelar: prisvärd, Lätt att använda
Nackdelar: långsam, hänger sig
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 21 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Thomas
Från: Nyköping
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Dumphone

Datum:den 26 december 2011
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Kass batteritid, klarar om man har tur en dag på 2g och ett fåtal timmar med 3g. Stänger ner sig konstant. Seg som sirap i respons. Klarar inte av att ha wifi kontakt tio meter från modemet. Bluetooth hackar i sändningen.
En riktigt dålig lur, eller ett riktigt måndagsexemplar som jag fick.
Valde Samsung på telefonen bara för jag är enormt nöjd med alla deras andra produkter jag har, men tyvärr, riktigt kass phone.
Fördelar: Kostar lite
Nackdelar: Dålig kvalitet, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 22 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
jontti
Från: Finland
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

DÅLIG

Datum:den 16 oktober 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Jag fällde min xcover från 45 cm höjd i gruset och hela skärmen sprack.uselt lagringsutrymme 165mb systemlagring.bra ficklampa
Fördelar: prisvärd, Lätt att använda
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar, dålig skärm
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 23 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
heor
Från: Karlstad
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

För lite minne gör att jag inte får rum med appar

Datum:den 24 december 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Besvikelsen är stor över att jag inte får rum med mer än några få extra appar. Nu är det stopp trots att jag ställt om en parameter så att de i möjligaste mån installeras på mitt extra SD-kort jag satt i. Men det hjälpte bara någon dag. Ändå har jag inte speciellt många appar jag vill använda! Behöver jag roota telefonen för att få till det jag vill?
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 24 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
spe5
Från: Luleå
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
2 av 5
2 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Kan bli bättre

Datum:den 14 februari 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Her en Galaxi xcover. Som jag inte är nöjd med. Den har mycket dålig batteritid, Svårt att koppla upp mot telenätet, Får hålla på att starta om telefone ett flertal gånger för at kunna ringa, ta emot samtal.
Och tänk, talade i telefonen med fullt batteri i 7 minuter. ¨sen var det tomt. När jag har påpekat detta vars jag köpt telefonen, så säger dom att det är bara att uppdatera den. Men den har alla de uppdaderingar som jag känner till.
Så jag har svårt för att rekomendera denna lur till någon.
Fördelar: Bra design, Lätt att använda, nja
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 25 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Gubben 70
Från: JMK
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Dålig blå tand

Datum:den 13 januari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Blå tanden funkar inge bra. När skärmen släker när man ringer eller svarar bryter blå tanden.
Fördelar: Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 26 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Sockertoppen
Från: Sverige
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Kass

Datum:den 21 augusti 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Fungerar mycket dåligt, den lever sitt eget liv. Ibland fungerar den som mobiltelefon men absolut inte alltid. Köp något annat som är värt namnet mobiltelefon.
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar, minne vad är det?
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 27 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Andrea
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Sämsta mobil jag haft

Datum:den 29 april 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Besviken då jag hade flera samsung förrut, telefonen är långsam, dör hela tiden och klumpigt stor
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 28 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
stokecity
Från: Örebro
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
2 av 5
2 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Suck!

Datum:den 8 mars 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Tyvärr en av de sämsta mobilerna jag haft, ingenting fungerar p.g.a KRONISK platsbrist! Hur man överhuvudtaget kan tillverka en androidmobil med så lite internminne är för mig en gåta. Hade jag inte haft en Galaxy II som tjänstemobil (som fungerar jättebra) hade jag ALDRIG i livet skaffat mig en ny Samsung produkt! För en här telefonen är verkligen SKRÄP! (har inte träffat någon som har en och är nöjd). Skönt att man blir av med den om ett och ett halvtår när bindningstiden gått ut!
Fördelar: finns inga fördelar
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar, ständiga felmeddelanden o.dyl
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 29 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
kalleballe
Från: stockholm
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

värsta buggen som finns och samsung gör inget.

Datum:den 24 januari 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
relativt nyinköpt samsung galaxy xcover och med ett väldigt litet internminne så måste man skaffa ett minneskort för att få plats med appar. tyvärr så är det så att dom flesta xcover mobilerna har en bugg som gör att den registrerar minneskortet men det går inte att lagra någonting alls. satte i ett micro sd på 4gb och jag får upp att hela minnet är ledigt men ingenting går att flytta till minneskortet. konstigt då mobilen skall klara av 32gb. kollade då runt på internet och de finns väldigt många som har samma problem. slängde många användbara appar för att ladda ner den nya uppdateringen till mobilen. tyvärr samsung har inte släppt någon fix till denna bugg. REKOMENDERAR INTE denna mobil om du vill ladda ner appar till den. Möjligtvis om du är byggjobbare och bara ringer och sms:ar.
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 30 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Konan
Från: Lund
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Mest bekymmer

Datum:den 17 januari 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Hittar inget nät efter man varit i ett område med dålig mottagning. Efter omstart så fungerar det igen men så skall det väl inte vara. Detta kan hända dagligen och har man företag så vill man inte missa en massa samtal.
Fördelar: Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 31 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
JohanSv
Från: Malmö
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Bra design, dålig prestanda

Datum:den 28 augusti 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Blev otroligt besviken på den här produkten. Jag anade att den skulle vara lite seg p.g.a. 800 MHz processor. Men aldrig i min vildaste fantasi kunde jag ana att de 150(!)MB i minne skulle göra att jag bara kan ha 25 appar installerade (förutom de appar som man är påtvingad) Jag fick t.o.m. ta bort Facebook appen, för att få plats med 3 appar till.
Personligen hade jag gladeligen betalt dubbla priset för en potent telefon där inte Spotify hade hackat när man kör det tillsammans med någon annan app. När jag köpte min xCover för lite över ett halvår sedan fanns det inga andra vattentäta alternativ. Tydligen vill man inte ha prestanda om man vill ha en tåligare smartphone.
Tilläggas ska sägas att snabbknappen för ficklampan är otroligt behändlig, den använder jag minst en gång om dagen. Dessutom ligger den bra i handen.
OK budgetlur, även om jag valt att satsa på en bättre telefon.
Fördelar: Bra design, tålig, snabbknapp till ficklampa, vattentät
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar, på tok för lite minne
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 32 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Molly
Från: Sala
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Sämsta köp

Datum:den 24 augusti 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Dålig täckning samt allmänt seg stannar upp i menyn
batterit tar slut för fort
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 33 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Lalle
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Går ej att lita på...

Datum:den 22 augusti 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Måste vara ett av Samsungs snedsteg!
Har under ett halvårs tid fått tre helt nya enheter på garantin för att telefonen tappar täckningen med nätet och inte hittar tillbaka. Alltså tre olika telefoner med samma fel!!!
Går ej att lita på, då man inte vet om man kan bli nådd eller ej. Var tvungen att stänga av och sätta på telefonen för att den skulle hitta till nätet igen.
Skärmen är väldigt ljussvag, i dagsljus ser man inte mycket.
Snygg telefon i övrigt som ligger skönt i handen. Om man inte är intresserad av att kunna ringa och ha täckning till nätet så kanske den kan vara ett alternativ.
Fördelar: Bra design
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar, tappar täckning
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 1 poäng
2  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 34 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Tony
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
2 av 5
2 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Nerköp!

Datum:den 31 juli 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Har tidigare haft en S2 som jag var mkt nöjd med men fick av olika anledningar nu en Xcover och dessa telefoner är verkligen som natt och dag. Xcover är sämre på allt förutom att man kan bada med den. Varför man nu ska ha med sig en telefon i badet.. Den är långsam. Skärmen fryser ofta och den hackar. Batteritiden är dålig. Den har dålig kontakt med nätet. o.s.v. Jag är ledsen Samsung, men den här telefonen duger bara i badet!
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 35 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Berzeli
Från: Sthlm
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:11+
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Xcover fräck , men ger inte så många val

Datum:den 2 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Först blev jag besviken för att bruksanvisningen inte kunde förklara hur min första androidtelefon skulle användas. När jag hade lärt mig litet genom att surfa runt på nätet, så tyckte jag fortfarande att den var svår, särskilt de funktioner som hade med vanlig telefoni att göra. Och jag blir efter fyra månader fortfarande osäker på om all nätkontakt är nedstängd, eller om den verkligen är öppnad så uppdatering och synkronisering sker och att alla signaler är hörbara, eftersom jag måste bläddra runt i många listor för att ändra detta. Personlig anpassning var alltså inte lätt, funktionerna var utspridda och mina önskade val fanns oftast inte alls bland alternativen i Xcover. Men i smartphones skulle man installera sina egna program med lätthet. Det här var min första androidtelefon men jag lyckades redan efter några dagar fylla Xcovers systemminne och den hade inte plats för fler appar. Det hjälpte inte att köpa maximala supersnabba 32GB-minneskortet. Några program som följde med gick att ta bort, det hjälpte en aning. Den fungerar smidigt med en viss leverantör av mejl- och söktjänster mm, medan Xcovers samarbete med varje annat konto kräver en mängd olika appar. I mitt fall så räckte kontaktistans kapacitet inte till, när uppgifter hämtades hem från många och ibland mycket gamla konton. Identiska dubletter från vissa konton kunde slås ihop eller redigeras, medan uppgifterna från andra konton plötsligt gjordes osynliga i redigeringsläget. Slutligen så gillade jag den översiktliga vyn i två desktopprogram, Kies. Det ena fungerar utan USB-sladd och det andra synkroniserar bl a med olika PIMS och uppdaterar enkelt firmware. Säkerhetskopieringen som finns både i Kies och i Xcover har jag aldrig vågat sätta på prov. Av de gråfärgade och icke klickbara valen förstår man att det kan finnas eller komma fler möjligheter att styra och hantera Samsungs smartphones smidigt. Just nu (Windows7) med Kies och min Xcover går mediahanteringen flera gånger fortare med program som följde med i datorn och med enkla gratisprogram.
Fördelar: Bra design
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 36 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Olle
Från: Karlstad
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Stannar och startar om frågar efter pincod stup i kvarten sämsta Samsungprodukt ja hafst uchh.

Datum:den 1 mars 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
köp allt annat de är bättre än denna snygga telefpn tyvärr.
Fördelar: Bra design, Lätt att använda, inte prisvärd
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 2 poäng
1  av 4 fann denna recension användbar.
Recension 37 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
alextjejen
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

mycket dålig mobil!

Datum:den 19 februari 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
har haft minxcover i 3 månader nu och det är ett extremt dåligt köp! Varit kass sen första dagen. Ska nu öntligen skicka in den på lagning men det är svårt att klara sig helt utan mobil. Startar om sig, stänger ner sig, dålig täckning, dålig över lag. Finns nog ingen som liknar denna. Trevlig design o bra tålighet, men går inte att prata i och det där svårt att nå mig.
Fördelar: Bra design
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar, dålig mjukvara
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 38 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Risberg
Från: Piteå
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
2 av 5
2 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Galaxy Xcover, rekommenderas ej

Datum:den 15 februari 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Har haft min telefon i min ägo i 1,5 månader, men den har varit på rep i 4 veckor.
Telefonen:
- Stänger av sig
- Startar om sig
- Dålig täckning
- Samt flertalet mindre men ändå irriterade fel.
Första repet så uppdataterades bara programvaran. Nästa gång på rep gjorde de en reset.
Hittils har det bara varit strul och problem.
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 39 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Ultoni
Från: Förslöv
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Arbetsmobil

Datum:den 13 februari 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Efter att ha läst alla testresultat om denna mobil var jag mycket nyfiken på denna mobil.
Sms fungerar klanderfritt. Mobilen startar om 1-2 ggr per dag under pågående samtal.
Bluetoth bryter kontakten med handsfree i bilen hela tiden. Batteritiden är mycket kort.
Kan inte fotografera för mobilen hittar inte sitt SD-kortet.
Att recensera rättvist utifrån detta är mycket svårt.
Hoppas på hjälp från Supporten.
Fördelar: Bra design
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 40 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
snickarn
Från: stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

köp en tändare i stället röksingnaler funkar bättre

Datum:den 12 februari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
funkar otroligt dåligt, strular hela tiden.
blev otroligt nog till min stora förvåning ännu sämre (trodde ej detta va möjligt) efter jag uppdaterat telefonen här på samsungs hem sida. problem, stänger av sig, går ej att ringa ut, går ej att ringa till, går ej att surfa, går ej att smsa. denna telefon är så otroligt svajig att den ej går att använda.............
Fördelar: tålig
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 41 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Traveller
Från: Luleå
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Startar om spontant

Datum:den 8 februari 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Frekventa omstarter som utträder oregelbundet.
Spontana nedkopplingar från nätet, där varken samtal eller SMS går att nyttja.
Maximal instabilitet.
Notis: [Har senaste uppdateringen installerad]
Fördelar: prisvärd, Bra design
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar, krånglande teknik
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 42 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Stefan
Från: Galaxy Xcover GT-S5690 köpt på NetOnNet i Västerås
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Icke Telefon

Datum:den 7 februari 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Stryk tålig = Ja
MEN den om du behöver en TELEFON då ska du läsa detta!!!!!
Utan varning slutar telefon funktionen att fungera (samtal och SMS).
Jag märker det när du själv försöker Ringa eller upptäcker att SMS skick misslyckats.
När telefonen startas om, då fungerar den igen.
Gamla SMS ramlar in, som tur är skickar mitt abonemang (operatör) SMS på missade samtal. Följden är att jag måste börja ringa missade samtal och ursäkta mig för att inte varit tillgänglig.
Men varför betalade jag ca: dubbbla priset för en slö men "tålig" smart phone?
1 Jag behöver vara tillgänglig oavsett tuff oöm miljö.
2 Jag vill kunna ringa samtal (nödsamtal?) i alla situationer (cyklar tuff MTB ovasett väder).
På http://www.samsung.com/se erbjuds endast en Norsk manual = mkt. dåligt.
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 43 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
hantverkare
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
2 av 5
2 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

dålig

Datum:den 23 januari 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
dålig täckning blir ej nåd + utgående samtal går ej fram. startar om flera gånger per dag
Fördelar: kass
Nackdelar: Ej prisvärd
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 44 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
BEBE
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

En skittelefon

Datum:den 18 januari 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
En skittelefon som stänger av sig varje gång man har pratat med någon. och nekar själv samtalen som kommer in efer en signal. KÖP INTE EN SÅN HÄR!!!!!!
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 45 för Galaxy Xcover
Kund Avatar
Tommy
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Kass mottagning

Datum:den 18 januari 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Denna telefon är bra att den är vattentät, bra display med repfritt glas Men tyvärr är mottagningen helkass. Man får en påminelse att någon ringt men det har inte gått fram någon signal.Likadant när jag ringer en kompis som köpte samma telefon (fungerar på samma sätt) , mobilsvar går oftast inn. Jag är ingen hejare på telefoner. Jag köpte denna telefon för att den är vattentät, jag använder gps ofta och den funkar
Fördelar: prisvärd
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för Galaxy Xcover
Baserat på recensioner med i genomsnitt (37) värderingar
Total värdering 
3,4 av 5
3,4 av 5
26 av 37