SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för Mobiltelefon S5610

Mobiltelefon S5610

Samsung GT-S5610 är ett fantastiskt socialt verktyg som fungerar lika bra överallt och i alla sammanhang. Mobilen är utrustad med en avancerad kamera på 5 megapixel som garanterar att du alltid kan fånga minnesvärda stunder och dela dem. I kombination med Turbo-3G (HSDPA) har du alltid verktygen som behövs för att hålla kontakten med nära och kära. Mobilens klassiska design, högklassiga metallfinish och tunna utförande andas kvalitet och elegans.
Genomsnittlig kundvärdering:
3,652 / 5
3,7
 / 
5
(23 Recensioner) 23
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 23 recensioner
5 stjärnor
7
4 stjärnor
8
3 stjärnor
3
2 stjärnor
3
1 stjärna
2
16 av 23(70%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Mobiltelefon S5610
Recension 1 för Mobiltelefon S5610
Kund Avatar
Från: Sandviken
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

värdelös instruktion

Datum:den 9 januari 2014
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
det går inte att begripa nästan nånting av den manual som medföljer telefon
Nackdelar: Ej prisvärd, För avancerad för mig, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Mobiltelefon S5610
Kund Avatar
Från: Stockholm
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bra arbetstelefon + privat

Datum:den 30 november 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Smidig, snygg, lätt och skön att använda, lättöverskådlig skärm och funktioner. Bäst mobiltel hittills!
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: saknar lite roligare färger rosa metallic t ex
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Mobiltelefon S5610
Kund Avatar
Från: Borlänge
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Batteriet räcker länge

Datum:den 8 november 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har använt denna telefon några månader. Jag gillar de skarpa färgerna, den slimmade formen och att batteriet håller så länge. Har haft touchtelefon förut men den fick jag ladda varje kväll, med andra ord så funkar min samsung att ha med sig överallt även där det är strömlöst.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Mobiltelefon S5610
Kund Avatar
Från: KALMAR
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Skönt med en riktig ringtelefon

Datum:den 10 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Bra på de flesta menyer,dock trög att få upp vebsidor,mail och facebook.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
Galaxy S Plus
4,5 av 5(8)
 
 
 
Galaxy Nexus
4,6 av 5(15)
 
 
 
 
 
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Mobiltelefon S5610
Kund Avatar
Från: Luleå
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:novis
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Samsung s5610

Datum:den 13 september 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag har märkt att om man sms:ar mycket som jag gör så försvinner batteriet fort och man måste ladda igen om typ 1-2 dagar... ingen instruktion för kameran och heller står det inget om att det finns ficklampa, det fick jag reda på av en slump! Men den duger dock för att sms:a och ringa, och har en bra kamera.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Mobiltelefon S5610
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
2 av 5
2 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Måste vara tekniknörd.

Datum:den 23 augusti 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Det mest utmärkande med 5610 är att det inte finns en instruktionsbok med kameran. Du måste alltså veta hur du hanterar telefonen innan du köper den annars får du ingen nytta av den. Mycket dåligt.
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar, var är instruktionerna?
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Mobiltelefon S5610
Kund Avatar
Från: Malmö
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

En utmärkt telefon som jag kan rekommendera

Datum:den 25 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Telefonen är lätt att använda, har många användbara funktioner och har en bra kamera. Kan inte finna något negativt med denna.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Mobiltelefon S5610
Kund Avatar
Från: Norrköping
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Enkel telefon med bra kamera

Datum:den 16 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
En bra mobil om du vill ha enkelhet kombinerat med en bra kamera. En odokumenterad funktion som jag hittat är ficklampa (välj: inställningar/display/smart startsida/smart viloläge); för att därefter använda ficklampan 4-vägs navigeringsknapp uppåt (av/på)
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 9 för Mobiltelefon S5610
Kund Avatar
Från: Farsta
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
2 av 5
2 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Inget fantastiskt socialt verktyg, heller!

Datum:den 23 juni 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Efter två veckor, åtskilliga samtal med operatörens helpdesk, en inlämning till service är mobilen endast en telefon. Jo, efter sju sorger och åtta bedrövelser går det nu att skicka MMS. Alltså går det att ringa! Vad sägs om att fel operatör visas på skärmen, fullständigt omöjligt att komma ut på internet, det går inte att logga in på facebook, ingen åtkomst till någoting! Jag ska lämna in mobilen till service en gång till och blir det ingen bättring ska jag sätta in min negativa reklamkampanj!
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 2 poäng
1  av 4 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för Mobiltelefon S5610
Baserat på recensioner med i genomsnitt (14) värderingar
Total värdering 
3,8 av 5
3,8 av 5
10 av 14