SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för Galaxy Tab 10.1 (3G)

Denna produkt finns inte längre tillgänglig. Fortsätt att köpa hos SAMSUNG.

Galaxy Tab 10.1 (3G)

Om Samsung är kända för en enda sak så är det bildskärmsteknik och Galaxy Tab 10.1 är inget undantag. Vår senaste surfplatta har en fantastisk skärm som kommer att ge dig en bättre upplevlese. Oavsett om du arbetar, kollar på film, använder sociala nätverk eller bara surfar, så kommer du att uppskatta den högupplösta skärmen och den fantastiska pixeltätheten. Sen att den dubbelkärniga processorn och operativsystemet, Android 3.1 ser till att Tab 10.1 dessutom är blixtrande snabb är saker som vi är säkra på att du kommer att uppskatta med tiden. Precis som det faktum att du faktiskt kan se allt som finns på webben tack vare stödet för Flash. Galaxy Tab 10.1 finns med två olika minneskonfigurationer: 16 eller 64 GB. Välj den som passar dig bäst.
Genomsnittlig kundvärdering:
4,258 / 5
4,3
 / 
5
(31 Recensioner) 31
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 31 recensioner
5 stjärnor
17
4 stjärnor
8
3 stjärnor
4
2 stjärnor
1
1 stjärna
1
25 av 30(83%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Recension 1 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
Aberge
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Fungerar kanon i det mesta - dock segaste väntan på uppdatering i mannaminne...

Datum:den 10 februari 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Köpte NSE versionen dyrt just när hade kommit. Skulle förmodligen ha väntat ett tag...
Samsung har skjutit på uppdateringen till ICS i omgångar. Det är ALLDELES för länge nu....!
Nu borde det vara Jelly Bean som gäller - men det kommer aldrig att hända, tror jag.
Då tycker nog Moder Samsung att jag istället borde investera i nytt.
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 7 poäng
7  av 7 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
Snoffsan
Från: Skultuna
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

helt suvurän

Datum:den 28 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
jag tycker att den e suvurän och att den e snabb med.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: kamran kunde va bättre
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
Robban
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Super nöjd!

Datum:den 31 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Mitt bästa köp bortsett från min GS2 ;) Lite dyr dock när jag inskaffade den, men annars super..
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
Knobi
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Mitt bästa köp 2011

Datum:den 11 april 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Detta är nog den bästa av alla mina teknikprylar som jag har inhandlat. Jag vill nog påstå att jag har minskat min tid framför datorn med 20-30% .. Det är helt otroligt hur bra den flyter och fungerar! Mycket nöjd! Ett måste för den teknikintresserade nörden!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
Galaxy Tab 10.1 (3G)
4,1 av 5(23)
 
 
 
 
 
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
limpan
Från: örebro
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

samsung tab 10.1

Datum:den 7 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Kanonplatta, kan varmt rekomenderas. Klart överlägsen i pad 2.
Mycket bra skärm.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
don-zenon
Från: stockholm
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

uppdatering

Datum:den 20 januari 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Suverän!!
Enda minuset är att man ej har ics uppdaterat än....kommer det ej ics till den så är det tyvärr sista samsungprodukten jag köper.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, ics!!!
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
Lotten
Från: Skellefteå
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Otroligt bra tab!

Datum:den 6 januari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag är super nöjd med min samsung tab och den uppfyllde alla mina förväntningar och lite till. Stod och valde mellan denna och ipad2. Men samsung taben var på papperen vassare och eftersom jag har en samsung galaxy s2 telefon som är de bästa jag haft så var valet ganska lätt. Samsungs tab har 4 stycken startskärmar som man kan skifta mellan och som man kan göra personlig efter eget tycke, vilket jag gillar skarpt.
Går perfekt att se film, musikvideor och liknande på tabben med bra skärpa. Vilket är kanon om man till exempel sitter på bussen. Tar med tabben istället för min bärbara dator som jag knappt använder något mer, eftersom den är smidigare och lättare att ta med och har allt jag behöver.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, klar och fin skärm, perfekt storlek, grymt snabb när man använder internet via wifi, bra batteritid
Nackdelar: ganska litet inbyggt minne (16gb)
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
LiLoS
Från: Stockholm
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa inköp någonsin

Datum:den 26 december 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag gillar den verkligen pga att den har det mesta som man behöver i en surfplatta.
Fördelar: Inbyggda högtalare, Klar skärm, Kostar lite, Varaktig, Realistisk färg, Lätt
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 9 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
ITnörd
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bättre än Ipad2

Datum:den 20 december 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Klockren, ljusår bättre än Ipad 2 som var en besvikelse. Ipad 2 fick tjejen så använder jag Tabben :-)
Fördelar: Realistisk färg, snabb, kraftull
Nackdelar: inget än
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 10 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
nenne
Från: Boden Sverige
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Datum:den 12 december 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Så underbar, är enormt nöjd! Jag har en samsung galaxy II mobil och det var ett stort lyft så att köpa en tab var inte ett stort steg att ta. Finner inga större anmärkningar. Love my TAB
Fördelar: Inbyggda högtalare, Klar skärm, Varaktig, Realistisk färg, Lätt
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 11 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
Acidfox
Från: Nässjö
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Kanon tablet

Datum:den 4 augusti 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag har testat både ipad 1 och 2 och nu galaxy tab 10.1.
Och måste säga att galaxyn funkar bättre i, ånga ansenden och är enligt mig skönare att hålla i och gränssnittet som honycomb ger är mer känsla i. Och den känns snabbare och layouten är klart bättre. Gillar den starkt.
För att säga något negativt så måste det vara att det ska vara flash stöd men även om jag har flash player installerat så kan jag verkligen inte få det att funka. Vet inte om det är så att det bara gäller min och att det är nått som kommer lösa sig med uppdatering i framtiden. Hoppas verkligen det då det vart en av de saker som gjorde att jag tillslut efter mycket testande som fick mig att välja denna underbara tablet?.
Fördelar: Inbyggda högtalare, Klar skärm, Kostar lite, Varaktig, Realistisk färg, Lätt, snygg design, lätthanterlig
Nackdelar: strul med flash!?
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 12 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
Dreamaker
Från: Värmland
Jag har använt produkten:1-2 år
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

uppdatering

Datum:den 4 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
När kommer uppdateringen på android då?? Nu ligger ju den (som var) bästa paden sist pga uppdateringen inte nöjd förrän vi får ice-cream eller jellybean
Fördelar: Bra design
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 13 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
Roffekock
Från: Långhult i Mörkaste Småland
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Tab till snåla Smålänningar

Datum:den 2 maj 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Du gör ingen Tabbe om du skaffar dej Samsung Galaxy Tab
Fördelar: prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas, usbminneskort.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 14 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
Joakim A
Från: Vänersborg
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Rolig Leksak!

Datum:den 1 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Allting med den verkar vara bra! Om Samsung får ordning på problemet att den stänger av sig av sig självt och att man får hålla in ON knappen i ca 15 sekunder för att få igång den och får bort dom "hackiga" menyerna så är detta en kalas tabb! :)
Fördelar: Bra köp!, prisvärd
Nackdelar: inget plats för minneskort
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 15 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
HAL9000
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Min första Galaxy Tab

Datum:den 6 februari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har sedan tidigare en del Samsung Android telefoner.
Även för den delen en viss telefon från frukthandlaren....
Hade en del funderingar om det var värt att köpa en Surfplatta då jag tyckte det räckte bra med PC + Mobil för att surfa, maila o.s.v
Men valet var inte så svårt när det var dags för en Surfplatta då jag uppskattar helheten som Galaxy 10.1 erbjuder.
Har inte stört mig direkt på att den "laggar" som en del skriver, även om man alltid strävar efter bättre, snabbare, smidigare o.s.v.
Kan sakna slot för SD minne, och tycker det är märkligt att man inte officiellt säljer 32Gb i Sverige.
Summerat så tycker jag att en produkt som t.e.x Surfplatta är följande.
50% Vill ha begär! (Svårt att lägga ifrån sig)
30% Ersätter sådan man gjorde på sin PC tidigare
20% Skapar nya förutsättningar för hur man kan hantera sin digitala vardag smidigare (foto, musik, m.m)
Överlag är jag mycket nöjd och ser fram imot nya releaser av operativ som ICS t.e.x!
Fördelar: Bra köp!, Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas, sd card slot
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 16 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
Boinkz
Från: Uppsala
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Riktigt bra, Men..

Datum:den 16 januari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Den är stilren, slimmad och väger inte mycket, men den är inte riktigt där, känns som att grafiken (Vid högpresterande hd-spel) "flaskar" en aning med tanke på den höga upplösningen, samt att ett slot för Micro SD kort fattades, displayen är grym annars och ljuder är kristall klart. Om man är erfaren användare av android har denna platta verkligen potential (Roota, emulera spel, bluetooth-kontroller) går att använda med costumized ROMs. (Erfarna användare). Ser fram emot nya tablets från Samsung!
Fördelar: Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 17 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
Kpeder
Från: Södra Sverige
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Datum:den 9 augusti 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jättelyckad design och ett bra OS Honeycomb 3.1. Fungerar bra i stort sätt med allt.
Enda setbacken är de oljefläckar som visar sig ibland men det förutsetter jag att Samsung fixar snart. Stör inte funktionen men är irreterande på en såpass dyr produkt.
Fördelar: Inbyggda högtalare, Klar skärm, Realistisk färg, Lätt
Nackdelar: Dålig kvalitet, på skärmen ???
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 18 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
cr1lle
Från: Malmö
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Snygg platta ..

Datum:den 20 augusti 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
.. men Samsung klarar inte av att uppdatera. Har inte fått ICS än, och nu har google redan släppt nästa uppdatering. Vill man ha fungerande uppdateringar får man vända sig till nördar på nätet som klarar av det.
En bra platta annars som har mycket potential om den överhuvudtaget kommer få Jelly Bean.
Den är i alla fall lätt-använd och snygg.
Fördelar: Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 19 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
nicke
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Så sega på uppdateringar

Datum:den 24 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag tycker den är bra men uppdateringsfrekvensen är under all kritik.
ICS har inte kommit än och snart kommer nästa major version av android. :(
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 20 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
Glirmi
Från: Norrköping
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Besviken...kanske

Datum:den 22 september 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag har en SII (innan dess en Galaxy S-GTI9000) så jag tänkte att om Samsung har gjort något så bra så kan dom ju inte misslyckas med en tab....men. Menyerna är inte alls lika följsamma som på SII:an. På tabben är det rentav störande långsamt i menyer (det hänger inte med alls när man pekar). Men i program och...annat funkar allt bra och precis som man förväntar sig. Personligen trodde jag att skärmen skulle vara bättre, men jag tror ändå att det är den bästa man kan köpa just nu. Lite uppdateringar så att det går att bläddra i menyerna på ett riktigt sätt så är det en riktigt toppenptryl, värt varenda krona. Designen: Varför gör man något i Pure White?
Varför använder man inte mUSB?
Det är svårt att sätta betyg på 7500, den gör vad den ska. Men när du inte använder en app är den rätt så jobbig och slö.
Jag trodde att tabben skulle vara som SII fast med 10tums skärm. Glöm det.
Samsung eller nya ...????? Jag vet inte!!!
Fördelar: Inbyggda högtalare, batteri, 3.5mm, det är en tab
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar, pure white, ingen usb, minne 16gb??? går ej att utöka!!?
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 21 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
jake
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

flash,

Datum:den 21 augusti 2011
har oxå problem med flash! Kan inte säga mer då jag precis har fått den.
Har satt betg bara för att kunna publicera,
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 22 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
Jonas A
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

fungerar att surfa med men inte så mycket mer...

Datum:den 6 november 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Har nu kört Tab 10.1 i snart 6 månader och jag måste säga att HW känns solid och bra men tyvärr är det Android som inte känns så modernt...kommer nog att byta till en Windows 8-platta istället. Det som retar mig mest är att gränssnittet laggar och att browsern startar om titt som tätt
Fördelar: Bra design
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar, android känns gammalt
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 23 för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Kund Avatar
Halim
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:1-2 år
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Långsam surfplatta!!!

Datum:den 24 november 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Varför släpper Ni ( Samsung ) inte ICS för Galaxy Tab 10.1?
Alla andra verkar ha fått den!
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för Galaxy Tab 10.1 (3G)
Baserat på recensioner med i genomsnitt (8) värderingar
Total värdering 
4,8 av 5
4,8 av 5
8 av 8