SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för Galaxy Tab 2 10.1 Wi-Fi

Galaxy Tab 2 10.1 Wi-Fi

Upptäck Samsung Galaxy Tab 2 10.1 med Wi-Fi. En Galaxy tablet för dig som gillar underhållning.
Genomsnittlig kundvärdering:
4,473 / 5
4,5
 / 
5
(55 Recensioner) 55
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 55 recensioner
5 stjärnor
37
4 stjärnor
12
3 stjärnor
3
2 stjärnor
1
1 stjärna
2
49 av 55(89%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Galaxy Tab 2 10.1 Wi-Fi
Recension 1 för Galaxy Tab 2 10.1 Wi-Fi
Kund Avatar
Från: haninge
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Prestanda

Datum:den 13 januari 2014
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Innan programvaruuppdateringen så var faktiskt plattan mycket snabbare, sorry att behöva säga det........
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas, - för programvaruuppdateingen
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Galaxy Tab 2 10.1 Wi-Fi
Kund Avatar
Från: Jakobstad
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Jättenöjd!!!

Datum:den 10 december 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Den här surfplattan har allt man kan önska sig.
Den har en super bra batteritid, bra ljud,
tillräckligt bra kamera och mycket mera!
Smart stopp fungerar inte men det gör inget.
Som jag sa, det är en jätte bra surfplatta och
jag rekommenderar den varmt!
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: smart stopp funkar inte
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Galaxy Tab 2 10.1 Wi-Fi
Kund Avatar
Från: Skaune land
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Kanooon

Datum:den 7 september 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Gav min fru denna i födelse present, nu när hon har börjat plugga på högskolan. Hon är supernöjd med den, och jag också när jag lyckad få tag i den. Får väl köpa en till min själv...helnöjd
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Galaxy Tab 2 10.1 Wi-Fi
Kund Avatar
Från: Dalsland
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Tv uppkopling

Datum:den 7 augusti 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Har försökt koppla upp den mot tv med en hdmi adapter,men det funkar inte med min full hd tv från Panasonic eller Samsung.
Kan inte ladda ner adobe flash player.
Fördelar: Lätt att använda
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar, saknar hdmi och usb utag
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Galaxy Tab 2 10.1 Wi-Fi
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Streaming

Datum:den 25 maj 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Svagt att man inte kan ladda ner Silverlight för streaming av Telias Play+.
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Galaxy Tab 2 10.1 Wi-Fi
Kund Avatar
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
2 av 5
2 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

kan inte ladda ner adobe flash player

Datum:den 31 december 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Skulle läsa GP:s nya e-tidning och den kräver Adobe flash, men det gick inte. Stöds ej var det svar jag fick...
Här jag gjort fel eller är den så dålig...
Kan inte rekommendera plattan om detta stämmer.
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Galaxy Tab 2 10.1 Wi-Fi
Kund Avatar
Från: Visby
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Glasklar!!

Datum:den 27 november 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Lättanvänd, snabbt gränssnitt, enkel att surfa mellan olika appar, nätet, musik m,m. Enkel att skräddarsy efter eget behov. Stor klar skärm med förhållandevis bra ljud för sin tjocklek, och pga sin tjocklek är den smidig att ta me och ställa i tex bokhylla m,m.. själv har jag den ofta på köksfläkten för att surfa olika recept eller på en tavelhylla på väggen.. Nackdelen med tjocklek kontra skärmstorleken är att de kan va lite trix att använda/surfa me den när man håller den i enbart händerna. Men användarmässigt är de en perfekt platta för den som inte är insatt i mobilteknik eller vill ha ett enkelt användande. Maskinen är otroligt kompromisslös och fungerar i från nybörjare så som fullfjädrade ingenjörer.. Våra IT och Fiberlan ingenjörer testade Ipad 3 i några månader, sen köpte de in denna Galaxy Tab 2 10.1 just pga dessa egenskaper. TYVÄRR.. kunde man lagt mer krut på kameran och ge den en blixt.. Vilket är egentligen den enda nackdelen, de väger dock ner de en aning..
Så ska gamla farmor få en riktig julklapp.. Så är detta vad hon behöver.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Galaxy Tab 2 10.1 Wi-Fi
Kund Avatar
Från: Kristianstad
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

supernöjd!!!!!!!

Datum:den 23 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Samsung Galaxy tab 2 10.1 GT P5110 är min första platta samt första produkt med Android, och jag kan bara säga att jag är supernöjd med den. Den uppfyller allt som jag ville ha. Säljaren där jag köpte den rekommendera först och främst Samsung framför allt annat.
Den som funderar på surfplatta rekommenderar jag varmt Samsungs produkter.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 9 för Galaxy Tab 2 10.1 Wi-Fi
Kund Avatar
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Mycket bra men...

Datum:den 16 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Tab 2 är en bra produkt med bra prestanda. Bra skärm och lättanvänd. Samsung har många appar de rekommenderar så det är lätt att hitta bra program. Hade den haft Quadcore på över 1GHz hade den fått 5 stjärnor!
Fördelar: Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 10 för Galaxy Tab 2 10.1 Wi-Fi
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Riktigt nöjd.

Datum:den 10 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Ville ha en surfplatta för att surfa på när jag inte vill sitta framför datorn.
Och den gör det man vill.
Det är ingen Värsting surfplatta men det flyter på fint
Billig jämfört med andra surfplatta (Ni vet vilken jag menar)
Mycket prisvärd produkt, vissa appar hänger sig ibland men det är nog för att dom inte är gjorda för surfplattor.
Nakdelar
Är lite slö på vissa krävande spel.
Kameran är inte den bästa men funkar helt godkänt!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: är lite slö på vissa krävande spel., laggar ibland mellan menyerna
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 11 för Galaxy Tab 2 10.1 Wi-Fi
Kund Avatar
Från: Visby
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bra

Datum:den 21 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Prisvärd och bra surfplatta, hittar inget negativt om den, film och foto delning fungerar perfekt till våran samsung Tv.
Fördelar: prisvärd, Bra design, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för Galaxy Tab 2 10.1 Wi-Fi
Baserat på recensioner med i genomsnitt (44) värderingar
Total värdering 
4,5 av 5
4,5 av 5
41 av 44