SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för Galaxy Tab 2 10.1 (3G)

Galaxy Tab 2 10.1 (3G)

 
Genomsnittlig kundvärdering:
4,407 / 5
4,4
 / 
5
(27 Recensioner) 27
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 27 recensioner
5 stjärnor
15
4 stjärnor
8
3 stjärnor
4
2 stjärnor
0
1 stjärna
0
26 av 27(96%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Galaxy Tab 2 10.1 (3G)
Recension 1 för Galaxy Tab 2 10.1 (3G)
Kund Avatar
Kevin
Från: stockholm
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Den äger fet

Datum:den 1 mars 2014
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Mitt bästa köp någonsin. Köp Samsung Galaxy Tab 2 10.1 GT-P5100 16GB den är totalt best.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Galaxy Tab 2 10.1 (3G)
Kund Avatar
micke
Från: tyresö
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

JAG ÄR FETT SUPER NÖJD

Datum:den 17 februari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
snabb i surf laddar ner appar super snabbt "JA TILL OCH MED TELEFON"beroende på abonemang .men prisvärd och att rekomendera vidare
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: usb saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Galaxy Tab 2 10.1 (3G)
Kund Avatar
krister
Från: Malmö
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

En utmärkt platta

Datum:den 12 februari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Det ända som är lite negativt är att det inte finns usb istället för denna specialkontakt som finns.
Kanske borde det finnas en adapter för detta med i lådan.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: ej usb utan måste köpas sidan om.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Galaxy Tab 2 10.1 (3G)
Kund Avatar
Thunderbike
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Klart överlägsen...

Datum:den 9 februari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Helheten gällande denna produkt förklarar fullständigt varför Samsung ökar sina marknadsandelar och får allt fler användare. Det finns absolut ingenting att kunna anmärka på mer än på priset och att medföljande laddkabel är alldeles för kort. Men detta är dock bara bagateller om man ser till helheten...
Om man är ute efter det allra bästa, då är detta det bästa valet anser jag.
Fördelar: Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, klart överlägsen
Nackdelar: för kort laddkabel
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Galaxy Tab 2 10.1 (3G)
Kund Avatar
Dave
Från: Västergötland
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

kanon

Datum:den 16 januari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Mycket användbar platta med den sidiga lösningen extrasim med Telia möjliggör 2 uppkoppling på samma abonnemang. Enda nackdelen finns ej ännu hdtv adapter. Till den.:-( .
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas, saknar hdtv adapter
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Galaxy Tab 2 10.1 (3G)
Kund Avatar
Mike
Från: Helsingborg
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Inget stöd för app2sd...

Datum:den 30 november 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Var helnöjd med föregående modellen. Visste inte hur mycket jag skulle sakna den fören syrran Lars vantarna på den. Så det blev till att införskaffa en ny. Bättre placerade högtalare, plus att den har plats för microsd. Värsta är att den inte kan flytta över apparna till minneskortet.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas, inget stöd för app2sd
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Galaxy Tab 2 10.1 (3G)
Kund Avatar
ZETTERSTRÖM
Från: TELIA KUNDSÖRVICE
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

samsung galaxery tab 2 10.1 3g

Datum:den 26 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
samsung byger bra grejer tyker jag jag är jettenöd köpte en hårddisk med usb samsung fungerar bra den med och samsung GALAXY TAB 2 10.1 3G ÄR HELT NÖJD MED SURFPLATTAN
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: För avancerad för mig
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
2  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Galaxy Tab 2 10.1 (3G)
Kund Avatar
Pelle
Från: Södermanland
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Mycket bra surfplatta

Datum:den 25 mars 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Allt fungerar som det ska & det finns usb adapter att köpa till som fungerar perfekt. Enda nackdelen är att den inte kan kopplas upp mot stora TVn (ej HDMI kompatibel). Därför får den endast 4 stjärnor. Köp värd, JA!
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 9 för Galaxy Tab 2 10.1 (3G)
Kund Avatar
Mats
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Bra men !

Datum:den 23 mars 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Bra platta men tyvärr så är Samsung VÄLDIGT sena med Android uppdateringar . Därför laggar taben och det blir frustrerande små uppehåll.
Fördelar: prisvärd, Bra design, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 10 för Galaxy Tab 2 10.1 (3G)
Kund Avatar
Lasse
Från: Stockholm
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

GÅR INTE ATT ANSLUTA TILL TV

Datum:den 4 december 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
OK platta förutom några grundläggande problem: GÅR INTE ATT ANSLUTA TILL TV, för kännslig vid beröring, går inte att spela upp Flash filmer.
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 11 för Galaxy Tab 2 10.1 (3G)
Kund Avatar
Gle44
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Funktioner

Datum:den 2 januari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Eftersom det inte finns flash (går inte se filmklipp) och inte går att ansluta till tv så kan man inte vara helt nöjd.
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 12 för Galaxy Tab 2 10.1 (3G)
Kund Avatar
Galaxy Tab2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Ekonimiplatta

Datum:den 17 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Man får vad man betalar för. Med det menar jag inte att den är dålig men den står sig inte bland de bättre plattorna på marknaden. Men eftersom priset är en bit lägre så är det fortfarande en hyfsad platta.
Den hänger inte riktigt med när det kommer till med krävande appar. Den är även lite slö när man bläddrar mellan "home screens". Med en uppdatering till Jelly Bean blir den förhoppningsvis bättre.
Fördelar: prisvärd, Lätt att använda
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för Galaxy Tab 2 10.1 (3G)
Baserat på recensioner med i genomsnitt (15) värderingar
Total värdering 
4,5 av 5
4,5 av 5
15 av 15