SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för Galaxy Note 10.1 3G

Galaxy Note 10.1 3G

 
Genomsnittlig kundvärdering:
4,526 / 5
4,5
 / 
5
(19 Recensioner) 19
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 19 recensioner
5 stjärnor
11
4 stjärnor
7
3 stjärnor
1
2 stjärnor
0
1 stjärna
0
17 av 17(100%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Galaxy Note 10.1 3G
Recension 1 för Galaxy Note 10.1 3G
Kund Avatar
klintan
Från: Skellefteå
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Kanon!!

Datum:den 12 mars 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Allt fungerar jättebra och jag är hur nöjd som helst över plattan..
Saknar Jellybean bara, kör note 10.1 wifi.
Har mycket samsung grejer hemma och vet att dom gör bra grejer..
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Galaxy Note 10.1 3G
Kund Avatar
Androidare
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

unikt!

Datum:den 22 januari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag har haft Samsung Galaxy Note 10.1 (wifi) för senast 3-4 månader och har sedandess använd den dagligen. I och med jag är studerande använder jag den som anteckningsblock, laddar föreläsnings dokument och e-böcker i den. Jag behöver helt enkelt inte bära laptop, böcker och anteckningsblock etc. Jag köpte Allshare Cast för att koppla den till teven trådlöst sedan kopplade jag plattan med PlayStation handkontroll för att använda den som spelkonsol (för att komma i gång Googla mer info). Inte minst, den är snabb och snygg.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, ingenjörernas verktyg
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Galaxy Note 10.1 3G
Kund Avatar
Colamilkshake
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Vad mer kan man begära?

Datum:den 24 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag är så fantastiskt nöjd med denna platta. Vet inte riktigt vad man mer skulle kunna begära. Listar några bra saker som jag är riktigt nöjd över:
1. Batteritiden. Laddar den kanske var tredje eller var fjärde dag. Visst jag har inte med den på jobbet, men hemma använder jag den hela tiden, mest till att streama serier.
2. Prestandan. Alla appar flyter på bra, även de mest krävande spelen. Bra flyt i surf och menyer, väldigt väldigt sällan lagg i när man gör nåt.
3. Designen. Mjuka och fina former, knappar och kontakter välplacerade.
Det enda man kanske kommer att sakna skulle väl vara 4G, men använder mest wi-fi iaf.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Galaxy Note 10.1 3G
Kund Avatar
cknorthpole
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Grym prestanda med bra batteritid

Datum:den 25 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har nu använt produkten i ca 3 veckor och jag måste säga att jag är väldigt nöjd och kan starkt rekommendera att köpa denna produkt.
Positivt är att:
-Det är väldigt bra batteritid.
-Bra display.
-Den spelar upp i princip alla filmformat.
-Snabb och smidig.
-Pennfunktionen med pop up när man tar ut den.
-Att man kan multitaska på ett snabbt och smidigt sätt (då tänker jag inte på android funktionen utan du kan få upp tex kalkylator, anteckningar, kalender etc ovanför den aktuella skärmen oavsett vilket program du är inne i).
-Kan dela skärmen (50/50) i vissa appar så att man tex kan surfa samtidigt som att man kollar på en film, eller skriva ett dokument samtidigt som man vill kunna kolla upp något på internet.
Negativa är:
-Plastig. Detta kan iof vara en fördel för det gör produkten lite lättare (personligen så gillar jag detta.)
-Det är synd att man inte kan ändra appar som man vill kunna använda med pop up funktionen. Det finns ca 10 appar som man kan välja mellan. Tex, kalender, kalkylator, alarm. Dvs rätt basic.
-Skulle kunna vara bättre upplösning på displayen. Dock inget man tänker på för skärmen är väldigt bra och färgerna poppar. Men för det priset så skulle dem kunna slängt i en skärm men högre ppi (pixels per inch.)
-Priset. Detta om man jämför med konkurenterna. Dock så finns det ingen tablet idag som har en bättre prestanda men det finns en del med bättre ppi.
Slutsats:
Helt klart en bra produkt. Säkerligen väldigt hållbar men känns billig. Samsung är inte kända för att bygga produkter med premiumkänsla men dem bygger väldigt bra och hållbara produkter. Vill man ha en surfplatta där man kan kolla på film (i nästan alla format) och om batteritid är viktigt och man vill använda en stylus för att tex redigera något i photoshop så är Gnote 10.1 något att kolla upp.
Fördelar: Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, eventuellt prisvärd men beror på vad man vill ha.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Galaxy Note 10.1 3G
Kund Avatar
Mandis
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Galaxy Note 10.1 3G

Datum:den 25 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Riktigt bra surfplatta. Använder den till nästan allt, har i stort sätt slutat använda min dator efter inköpet av den. Snygg design! Läst att den upplevs plastig på baksidan. Håller inte med.
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Galaxy Note 10.1 3G
Kund Avatar
Niesan
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Note 10.1

Datum:den 23 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Den är snabb, bra upplösning på skärmen, har en bra kamera. Är lätt att hantera. En glad överraskning är att man inte behöver ladda den mer än max två gånger i veckan (om man har använt den mycket). Helt suverän helt enkelt. Jag är supernöjd.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Galaxy Note 10.1 3G
Kund Avatar
Mr-T
Från: Uppsala
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Trevlig och tilltalande.

Datum:den 4 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Otroligt bra prestanda. Pen funktionen kanon vid bl.a bildbearbetning m.m som kräver finkänsla.
Telefonfunktionen ett stort +.
Saknar dock en anslutning för USB. Anslutningen för laddare är kvar i nederkant vilket är ett minus.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas, anslutningskontakt nederkant, usb anslutning
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Galaxy Note 10.1 3G
Kund Avatar
Bagarn
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Grym prestanda

Datum:den 21 september 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Kort och gott en väldigt bra surfplatta!
De två nackdelar jag vet är att den är dyr och den har inte HDMI utgång.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd, saknar hdmi
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 9 för Galaxy Note 10.1 3G
Kund Avatar
Note
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Dåligtr med android uppdateringar!

Datum:den 22 januari 2014
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Denna enhet (N8000) har bara fått en android uppdatering från 3.x till 4.1, så tycker den borde få en nyare ver. 4.3 eller 4.4.
Fördelar: Bra design
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 10 för Galaxy Note 10.1 3G
Kund Avatar
Camilla
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Adobe Flashplayer /Galaxy Note 10.1

Datum:den 18 september 2013
Samsung har valt att ta bort Adobe Flashplayer. Det går ej att ladda ner den från Google Play Butik.
Ska gå att ladda ner från Adobe Archives, men har inte lyckats med det. Svårt att hitta rätt version, så jag bara chansade på en variant. Men det verkar inte fungera.
Hade jag vetat innan jag köpte min Note 10.1 att Flashplayer inte går att ladda ner, så hade jag inte köpt den.
Annars är den jättebra.
Nackdelar: Funktion saknas
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 11 för Galaxy Note 10.1 3G
Kund Avatar
magmod
Från: ronneby
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

galaxy note 10.1

Datum:den 20 juli 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Första plattan jag äger och är helnöjd med prestandan i den, ett - för skärmen som kunde varit lite bättre.
Annars flyter på allt bra på den .
Valde mellan ipad och samsung och det blev denna och är nöjd med den.
Pennan är praktisk att använda också.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 12 för Galaxy Note 10.1 3G
Kund Avatar
Michael
Från: Malmö
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Smidig

Datum:den 3 februari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Väldigt bra platta! Min vanliga laptop ligger nu bara och skräpar. Nu undrar jag när det kommer uppdateringar av Android?
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: saknar uppdateringar av android
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 13 för Galaxy Note 10.1 3G
Kund Avatar
flammis
Från: malmö
Jag har använt produkten:2-5 år
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

mobil

Datum:den 21 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
aldrig några problem lätt hanterlig ej snygg design
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: Ej prisvärd
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 2 poäng
0  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 14 för Galaxy Note 10.1 3G
Kund Avatar
hanna
Från: Västerås
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Plastig

Datum:den 27 december 2012
Produkten känns plastig, och baksidan böjer sig när man håller i plattan.
Den laggar när man byter från ett fönster till ett annat i "delad skärm"-läge.
Det är en grymt bra idé och jag älskar att man kan skriva och rita på plattan, önskar bara att den vore gjord i aluminium istället för ej formanpassad plast...
Fördelar: Smarta funktioner
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
- 3 poäng
0  av 3 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för Galaxy Note 10.1 3G
Baserat på recensioner med i genomsnitt (5) värderingar
Total värdering 
4,6 av 5
4,6 av 5
5 av 5