SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för Galaxy Note II 4G

Galaxy Note II 4G

Galaxy Note II 4G är med sin 5,5 tum stora skärm och S Pen ett kraftfullt redskap som möjliggör vardagskreativitet. Med Note II 4G surfar du dessutom blixtsnabbt vilket gör det möjligt att göra mer på mindre tid - dela med dig av dina bilder med vänner eller streama både video och musik. Du kan också använda Note II som ett modem genom vilket du ansluter andra enheter mot internet.
Genomsnittlig kundvärdering:
4,833 / 5
4,8
 / 
5
(54 Recensioner) 54
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 54 recensioner
5 stjärnor
48
4 stjärnor
4
3 stjärnor
1
2 stjärnor
1
1 stjärna
0
51 av 54(94%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Galaxy Note II 4G
Recension 1 för Galaxy Note II 4G
Kund Avatar
Från: Göteborg
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Detta var en grym telefon!

Datum:den 27 december 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Denna telefon har nyligen blivit uppgraderad. Innan uppgraderingen hade jag gett den högsta poäng i allt. Men nu är den seg den hakar upp sig och låser sig. Hela innehållet är nu mera för virrande. Liknar nu mer en iphone i innehållet. Alltså riktigt rörigt, svårtatt hitta.
Fördelar: prisvärd, Bra design
Nackdelar: för krånglig
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Galaxy Note II 4G
Kund Avatar
Från: borås
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

fantastiskt smart phone

Datum:den 26 juni 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
ha den telefonen i en vecka sedan kan du inte leva normalt utan den. så har jag upplevt det iallafall.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Galaxy Note II 4G
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Finns inga ord...

Datum:den 11 april 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Grym mobil som kan ALLT, synd att fler säkerligen inte har råd med detta
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Galaxy Note II 4G
Kund Avatar
Från: Helsingborg
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Batteri

Datum:den 27 mars 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Förstår inte varför det skall ta minst 10 timmar att ladda telefonen on den från början vari 5%laddad
Fördelar: prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Galaxy Note II 4G
Kund Avatar
Från: Malmö
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa Mobilen jag köpt på länge.

Datum:den 29 januari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Mycket bra inga problem än
inget at klaga om.
Möter allt jag vill ha i en telefon.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Galaxy Note II 4G
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Varför fungerar Note 2 inte med MAC?

Datum:den 1 januari 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Jag har nu ägnat två dagar åt att försöka få telefonen att kommunicera med min Mac Air. Helt hopplöst, fungerar ibland och ibland inte. Raderade hela min kalender när jag lyckades få den att synka.
Man skulle kunna tro att Samsung skulle vilja få över mac-användare och la lite energi att få det att fungera smidigt, men icke!
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 3 poäng
1  av 5 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Galaxy Note II 4G
Kund Avatar
Från: Örebro
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Perfekta Surfmobilen!

Datum:den 28 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Bara bra om denna mobil! Kan aldrig gå tillbaka till en mindre skärm igen
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Galaxy Note II 4G
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Helt Underbar...

Datum:den 9 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Denna tele är helt underbar SKÄRMEN är ju SUUUUUUUUUUUUper bra. Ljudet kunde varit bättre Den är supeeeeeeeeeeeeeer snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: dyr
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 9 för Galaxy Note II 4G
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Högsta kvalitét, premium.

Datum:den 8 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Denna mobil är en underbar skapelse och den bästa jag någonsin ägt, både vad gäller specifikationer som enhetens smarthet och inbyggda funktioner. Högsta kvalitét, premium. Har man använt denna mobil en halvtimma så är det omöjligt att gå tillbaka till en mindre modell igen.
I takt med att internet och det "gamla" sättet att använda nätet mer och mer flyttat över till trådlösa nät och mobila enheter, destå viktigare har det känts att finna en mobil som kan motsvara det behovet. Och det gör denna underbara skapelse med råge. Tror jag väntat i tio år på att mobiltillverkarna skulle förstå vikten av en stor och skön skärm att använda. Äntligen har det blivit verklighet.
Så skönt att läsa webbsidor direkt på skärmen utan ansträngning, kunna ställa in mobilen efter alla mina egna behov och resten sköter mobilen. Jag har fyllt den med alla mina personliga kontakter, mail, mess, foton, låtar, bokmärken, anteckningar osv och allt bara synkas som om den vore skapad av intelligenta utomjordingar - framtiden är redan här!
Inget lagg på skärm eller i system, allt bara flyter blixtsnabbt.
Den som älskar att fota (eller filma) allt och överallt kommer älska denna enhet inkl alla olika inställningar och tillhörande appar. När man tittar på ett foto så är det som att hålla det i handen. Perfekt att bara vila ögonen på sin ögonsten en stund eller snabbt bläddra igenom en drös foton utan att missa någonting. Man ser allt utan att ens behöva zooma in och ut.
Samma när det gäller att messa, läsa och skapa dokument, surfa eller uträtta ärenden i blixtens hastighet.
Tiden då en mobil bara var en telefon känns väldigt avlägsen - men även för vanlig telefoni är den väldigt skön att använda. Telefonbok, mess och meddelanden (det blir en alltför lång recension om jag skulle gå in på allt), alla funktioner bara integreras så självklart och smart. Ljudet är kanon och det går även att ställa in personliga ljudförbättringar om man skulle ha lite sämre hörsel. Den medföljande pennan tar dessutom enheten till en ännu högre nivå.
Enheten fyller garanterat allas behov, från super-messaren till fotonörden till affärsmannen. Den har helt enkelt allt - inklusive stöd för fjärde generationens mobila nät (4G) i alla frekvenser.
Fördelar: Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, uppfyller alla mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 6 poäng
6  av 6 fann denna recension användbar.
Recension 10 för Galaxy Note II 4G
Kund Avatar
Från: Universum
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

ALLT DU BEHÖVER!

Datum:den 29 november 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Detta är en gudomlig telefon utan dess like. Man kan göra allt som gör din vardag enklare & underlättar ditt liv. Folk predikar om att den är för stor. Absolut är den stor de första 15min man använder den men sedan när du använt den i 20-30min så är den inte längre! Då börjar man som användare inse hur den kan förändra ditt liv & gör dig till en lyckligare människa! 5/5 toast! TUMME UPP!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, livsförändrade
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 11 för Galaxy Note II 4G
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Fulländad

Datum:den 16 november 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
För mig är detta en fulländad telefon, hade note 1 tidigare så storleken var jag van vid, denna är förbättrad på alla sätt sedan 1an. Att den är lite smalare gör att den nu är perfekt, nu är den både stor och bekväm att hålla i! Och prestandan och 4g med tele2 är helt magisk! Batteritiden är galet bra! Den har allt jag önskar
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 3 poäng
5  av 7 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för Galaxy Note II 4G
Baserat på recensioner med i genomsnitt (43) värderingar
Total värdering 
4,9 av 5
4,9 av 5
42 av 43