SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för Galaxy Note II

Galaxy Note II

Genom att kombinera de bästa egenskaperna från Galaxy S III med den 5,5 tum stora skärmen och S Pen har man i Samsung Galaxy Note II ett kraftfullt redskap med 3G som möjliggör vardagskreativitet.
Genomsnittlig kundvärdering:
4,875 / 5
4,9
 / 
5
(48 Recensioner) 48
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 48 recensioner
5 stjärnor
43
4 stjärnor
4
3 stjärnor
1
2 stjärnor
0
1 stjärna
0
44 av 46(96%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Galaxy Note II
Recension 1 för Galaxy Note II
Kund Avatar
maletti
Från: strömsund
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

grym..

Datum:den 11 september 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
det är en grym m
telefon, det man inte kan göra på denna är inte värt att göra.. :-)
men, det är synd att vissa saker inte funkar på svenska, som att man måste tala engelska med S-voice och så skulle det vara fint om man kunde spela spelen på facebook men det saknas duglig adobe flashplayer..
men annars är det den bästa lur som finns.. den enda som jag ser skulle kunna toppa denna är note 3.. :-)
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas, bätte flashplayer
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Galaxy Note II
Kund Avatar
steffe
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Note 2

Datum:den 28 juni 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
köp den !!!!! Bästa telefon jag har ägt hittills. Fungerar bra alltid suverän 4G mottagning
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Galaxy Note II
Kund Avatar
nicklas
Från: strömsund
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

bästa telefonen

Datum:den 18 april 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
finns bara en sak som stör. och det är att det inte finns svenkt tal på ex s voice, man måste prata engelska med telefonen för att den ska förstå, nu är ju inte det så mycket telefonens fel som dem som tillverkar den men inte tänker till..
men annars älskar den.. o grym batteri tid...
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: ej svenska på s voice
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Galaxy Note II
Kund Avatar
Johan
Från: Trollhättan
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Jag är KÄR

Datum:den 25 februari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Helt underbar telefon som har ALLT + lite till!!!
S Pen har tagit mig med storm och används flitigt.
Batteriet är riktigt bra och då får inte min Note ligga och vila allt för långa stunder!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Galaxy Note II
Kund Avatar
Kanelbullah
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa luren hitintills!

Datum:den 11 februari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har haft diverse lurar från olika andra tillverkare, men kan säga att noten är den bästa jag haft. Dock hade jag hoppats att man kunde stänga av videosamtal någonstans i inställningarna.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Galaxy Note II
Kund Avatar
Hulken86
Från: jönköping
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Aldrig haft bättre mobil än denna

Datum:den 12 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag håller nu världens bästa mobil i handen, jag är så glad att Samsung har överraskat oss, jag har inget att klaga på, men snälla samsung vi vill ha större än så och gärna lite bredare
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Galaxy Note II
Kund Avatar
Claes
Från: Enköping
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Lysande

Datum:den 14 november 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag hade innan en Note men denna telefon innebär ett stort steg i utvecklingen.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: tråkig design
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Galaxy Note II
Kund Avatar
3KGT
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Den bästa telefonen jag har sett!

Datum:den 10 november 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har under åren haft Många telefoner, och är en så kalad "pryl nörd" där jag har koll på senaste nytt hela tiden.
Kom ifrån Note 1an som nu även mina familj medlemmar har varsin och varit så nöjd med den att jag ville direkt gå över till efterföljaren!
Denna köptes direkt och kan säga att den är värt vart 1 kr.
Kan ej klaga på 1 enda detalj i denna telefon. Älskar skärmen, storleken, känslan, kvaliten, Batterie, och Pennan får man inte glömma.
Om man vil ha bästa surfupplevelsen, bästa ljud, snabbhet, bästa batteri och en penna på köpet så tveka inte på att köpa denna!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 9 för Galaxy Note II
Kund Avatar
Richard
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Den har ALLT utom 4G!

Datum:den 4 november 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Stor skärm är så klart den största fördelen speciellt till att använda internet. Jag har märkt att jag använder min dator mindre sedan jag köpte den här mobilen. Programvaran är så genomtänkt och välgjord! Jag hade stora förväntningar men den var ännu bättre. Allt bara fungerar så smidigt och enkelt. Enda nackdelen är att den inte har 4G, men det är en på väg, men jag orkade inte vänta! Pennan är rolig, men kanske inte nödvändig, men jag märker att jag använder den mer och mer med tiden!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas, saknar 4g
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 10 för Galaxy Note II
Kund Avatar
Farfar
Från: Kristianstad
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bäst

Datum:den 30 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Uppfyller allt jag drömt om gällande mobiltelefon utom en sak: Att enkelt kunna docka till större skärm och tangentbord/mus och på så sätt ersätta allt i datorväg hemma. Men det är såååå nära.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, alla finesser nästan intuitivt självklara.
Nackdelar: Funktion saknas, enkelt docka till skärm/tangentbord/mus.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 11 för Galaxy Note II
Kund Avatar
Walle
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Sjukt bra!!

Datum:den 14 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Det går inte att tycka att den inte är bra. Den har alla smarta saker man vill ha. Den blir dock lite hal på baksidan då man har haft den i handen ett tag...
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: blir hal på baksidan
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 12 för Galaxy Note II
Kund Avatar
Wreckyoself
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Otroligt bra och smart

Datum:den 9 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Man kan tro att note 2 kommer att kännas för stor i handen men den är så pass tunn att den känns väldigt bra i handen. Alla andra egenskaper är helt otroliga , precis allt Samsung nämner är lika bra som det låter. Jag kan lätt säga att det här är kungen över mobilerna!
Fördelar: alla alternativ bland fördelar
Nackdelar: inga nackdelar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 5 poäng
5  av 5 fann denna recension användbar.
Recension 13 för Galaxy Note II
Kund Avatar
Timziito
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa mobilen jag har haft!!

Datum:den 3 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Alltså vet inte vad jag ska säga den är Stor bra för att kolla på filmer och Anime , har köpt till en 64 micro SDkort för extra utrymme, Med kraften från denna telefon så kan man göra vad man vill!!!!
ni kommer inte bli besviken!!! men kom ihåg det är en smartphone och inget annat så ni inte ger dålig rate för ni hade konstiga drömmar vad telefonen borde kunnat göra :)
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, helt enkelt awesome, tvivla inte, vad för är du ens kvar?!, gå och köp den nu!!
Nackdelar: kunde varit större ;)
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 5 poäng
5  av 5 fann denna recension användbar.
Recension 14 för Galaxy Note II
Kund Avatar
Samsung lover
Från: Sthlm
Jag har använt produkten:2-5 år
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

SAMSUNG GALAXY NOTE II DET ENDA DU BEHÖVER -FÖRUTOM KLÄDER!!!

Datum:den 2 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
DU FÅR GARANTERAT INTRYCKET AV ATT FÖRSÄLJAREN STÅR OCH LJUGER DIG RAKT UPP I ANSIKTET NÄR HAN BESKRIVER TELFONENS FUNKTIONER MEN ALLT HAN SÄGER ÄR SANT!!!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 
 
 
 
+ 4 poäng
4  av 4 fann denna recension användbar.
Recension 15 för Galaxy Note II
Kund Avatar
Breakfastman
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Galaxy Note II

Datum:den 21 augusti 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har haft den nu i nästan ett år och älskar den vissa små saker..
Att den tar bort mina peronliga ringsingnaler på mina vänner..
Hakar när man anväder hem nätverket..
Använder den som en media spleare när det kommer till Playkanalerna...
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: Funktion saknas, vissa saker är svåra att hitta..
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 16 för Galaxy Note II
Kund Avatar
Micke
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Kunde varit toppen

Datum:den 28 oktober 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Superlur på många sätt men i 16gb version varav 10,3!!! gb fritt kan den knappast rekommenderas,kan inte för mitt liv begripa varför apparna förhindras nyttja externt minneskort till de stora datafilerna. Ljudet ur hörlursuttaget lämnar mycket att önska i såväl kvalite som kvantitet. Snygg men väldigt hal,lite textur på baksidan hade inte skadat. Lämnade tillbaka min efter en vecka då den började knorra över minnesbrist och väntar nu på 64gb modellen om och när den nu kommer.
Fördelar: Smarta funktioner
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
1  av 3 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för Galaxy Note II
Baserat på recensioner med i genomsnitt (32) värderingar
Total värdering 
4,9 av 5
4,9 av 5
29 av 30