SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för Galaxy Note

Galaxy Note

Galaxy Note är mobiltelefonen med ett lite större format och mycket större möjligheter. Den högupplösta 5,3-tumsskärmen, processorn på 1,4 GHz och dubbla kärnor och det senaste operativsystemet från Android gör att du kommer att kunna uträtta mer än någonsin tidigare. Gör mer - bär mindre!
Genomsnittlig kundvärdering:
4,744 / 5
4,7
 / 
5
(82 Recensioner) 82
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 82 recensioner
5 stjärnor
70
4 stjärnor
7
3 stjärnor
2
2 stjärnor
2
1 stjärna
1
75 av 80(94%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Galaxy Note
Recension 1 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: örebro
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Samsung Note

Datum:den 23 maj 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Det håller inte två år båda min mobil och min dator. Jag måste skicka in till service. Det är jätte irriterande. Jag vill inte jätte gärna hålla på packa in min mobil och min dator och måste gå lämna dem på posten oxå.
Fördelar: Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Helt klart bra

Datum:den 24 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
En väldigt bra kombination av telefonoch surfplatta.
Den är stor nog för surf och bra nog som telefon.
Väldigt trevlig till tex geocaching med sin rejäla skärm´och duktiga GPS.
Bra batteritid om man inte använder GPS-en för mycket.
Det finns dock tillbehörsbatterier med dubbel kapacitet och då räcker det för en hel dags geocachande.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Om du läser detta så har du antingen en surfplatta och uppåt - eller en Note telefon!

Datum:den 14 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Helt suverän telefon att använda som "TV" eller surfplatta! Jag skulle köpa mig både en surfplatta och en telefon som komplement till min 24" skärm till PC:n. Jag började med en Note telefon (tjejen köpte surfplatta). Nu frågar tjejen när jag ska köpa min surfplatta... Jag har alltså tillgång till alla alternativ - men använder nästan uteslutande min telefon... Folk måste förstå hur bra denna skapelse verkligen är. Den visar lätt hela hemsidor och nästan alltid utan för liten text... kan inte bli bättre. Alla appar och andra smarta program som följer med är helt enkelt så bra så detta tar jag inte upp - hos mig vinner alltid den rätta känslan och funktionen. Storleken är löjligt perfekt - inte för stor att alltid ta med sig - och inte för liten för allroundanvändning. Oftast helt onödigt att släpa på en surfplatta? Så nu kanske det istället blir en lite större typ: Samsung ATIV XE700T1C tablett pro 11,6"... För varför nöja sig med lite när man kan få mycket under skalet... Skulle jag redan haft en Samsung SII så hade det nog blivit en Note 10,1 eftersom detta steg varit mer relevant. Men som sagt nu får det bli något rejält om det ska vara lönt att komplettera sin Note telefon. Tyvärr tror jag bara den som ägt sin telefon ett tag förstår den verkliga storheten med denna, vilket känns lite sorgligt... Det är väl det negativa då... och att jag personligen önskar mig stereoljud eller bättre ljudspridning framåt eftersom det är så suverän vidoskärm - okay hörlurar medföljer, jag vet, och därför vill jag inte slå ner för hårt på detta... Jo visst ja, perfekt handsfrifunktion - tryck på högtalarfunktionen under samtal och lägg ifrån dig telefonen - för den fungerar helt perfekt som telefon också... puh höll på att glömma detta... hahaha
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: örebro
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

den är utmärkt för den som har stora fickor och händer

Datum:den 9 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
jättebra mobil för den som spelar och notar mycket.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Galaxy Note
Kund Avatar
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Sidokmapparna

Datum:den 4 november 2012
De ända negativa är att sidoknapparna är för känslika!!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Gävle
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Kung!!

Datum:den 14 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
bra stor skärm snabb kul att ha i jobbet med penna och dyligt!!
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Stor i liten förpackning

Datum:den 21 september 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Datorn du får ner i fickan.
Galaxy Note är en väldigt lyckat blandning av surfplatta och mobil med perfekt skärm som du får ner i fickan.
Prestandan räcker mer än väl till att köra massor med program och lyssna på musik och surfa samtidigt.
Touchen fungerar perfekt och är precis så känslig som behövs utan att gå till överdrift.
Det enda som saknas är 4g men det kommer väl på Note II
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Galaxy Note
Kund Avatar
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bra bättre bäst

Datum:den 16 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Haft min vita note sedan början av mars, kan inte vara nöjdare än så här! Jag behöver varken laptop eller surfplatta då den klarar allt! Och att kunna fota, skriva etc & dessutom redigera & dela på ett kick är perfekt! Detta är framtidens mobil =)!
Hade den haft bättre batteri hade det varit ännu ett plus, å andra sidan efter en dag på jobbet har jag omkring 80% kvar då jag kommer hem, annars använder jag den till allt och laddar den varje kväll.....
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: batteritid
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 9 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:3-6 månader
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Underbar Liten Dator....

Datum:den 3 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
....nej surfplatta, eller var det en Telefon Har inte kunnat avgöra det riktigt ännu.
Fast man kan ringa med den så känns det inte direkt "mobiltelefon" ändå om den.
Jag använder den ofta, mycket ofta, med att surfa, ta kort, och mycket annat. Jag gör nästan alla saker med SGNoten som med min stationära dator.
Fast den underbaraste detaljen med SGNoten är ju att man kan använda den som riktig papper och penna. Vilket passar mig utmärkt då jag gillar normalt att ta "snabba anteckningar" med vanlig papper och penna. Nu sliper jag ta med mig papper och penna, när jag skall ut, SGNoten fixar detta med.
Den är inte jobbig att hålla heller som man skulle tro. Tvärt om, skön att hålla i faktiskt.
Den hade GB när jag köpte den och ICS updateringen gjorde att den blev smidigare att använda.
Det enda jag kan säga som är negativt är att GPS:en strular till det lite. Det händer något i komunikationen mellan Noten och Sateliterna som gör att den kan visa ibland 1 km fel.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: gps kan vara lite missvsande på 1km ibland
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 10 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Uppsala
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa telefonen på marknaden

Datum:den 12 juni 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Den stora skärmen gör att man använder telefonen mer än sin laptop. Telefonen känns mer som en dator.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: inget ics ännu
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 11 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Malmö
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Vid första beröring förändras din mobila upplevelse

Datum:den 3 juni 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Innan jag köpte min note har jag haft andra "ledande" mobil modeller, men nu när jag har haft min note finns det inget "ledande" med de andra. Jag kommer aldrig byta bort min note. Att multitask mellan program är riktigt bra och de är aldrig så att man får vänta på telefon att ladda eller reagera. Pendlar man som jag gör varje dag till jobb blir resorna aldrig långa, snarare för korta:) Skärmen är alltid lika krispig och vacker oavsett om solen står på eller om de är mörkt.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 12 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: sthlm
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Fungerar utmärkt

Datum:den 29 maj 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag anproblem att resa med, använder den både för arbete och privat - reser en del också. Den fungerar i alla lägen, inga problem med pyttetangenter. Nöjd.
Tyvärr börjar den emellanåt lagga litet i gränssnittet - kan dock bero på ngn dåligt skriven app.
Använder sällan pennan men beror mest på att jag inte tar mig tid att lära mig...
Den är helt oskyddad och ligger i fickor med annat, men jag har inte haft några problem, tvärtom, inga repor på glas. Baksidan kunde vara mindre plastig men har klarat sig utmärkt också.
Var bland de första i Sverige med den, så den är vältestad.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 13 för Galaxy Note
Kund Avatar
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa telefon jag haft

Datum:den 27 april 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Behöver ingen bärbar dator eller surfplatta för det finns ju numer i telefonen. Väldigt användarvänlig. Trist med baksidan i billig plast iofs. Prestandamässigt är den väldigt bra men kunde ha varit lite snabbare. Dålig batteritid, måste ladda varje dag. En timmes surfande äter lätt upp 30% av batteriet. Men summa summarum den bästa telefon jag haft - eller är det en surfplatta?
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 14 för Galaxy Note
Kund Avatar
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Väntan är över

Datum:den 15 april 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Vem behöver en dator nu? Har väntat ett tag nu men det var det värt. Lysande alltiett apparat, det är inte bara en telefon längre. Till de som tycker den är stor, vilket struntprat, självklart går den inte ner i en pengaficka men vilken normalare byxficka som helst. Som sagt var strålande att använda.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner
Nackdelar: ljud o låsknappen är för känsliga
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
Påsdammsugare VCC6360
 
 
 
 
 
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 15 för Galaxy Note
Kund Avatar
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Note is

Datum:den 13 april 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Vill du leka ? eller vill du jobba ? för första gången har jag anammat glasskivan som Qwerty tagentbord med behållning. Att surfa på nätet har varit en plåga tidigare på små 3 tums skärmar. Note är mästaren 5,,3 tum ren fin skärpa och riktigt,riktigt bra ljud, Samt bra kamera just kameran är ju något som alltid önskas mer av :) Saknar dock den nya modem tekniken LTE i denna lur och givetvis Android 4.0 som skall komma som uppdatering enligt samsung.
Annars bäst i världen just nu och då får man ju full pott. Samsung Galaxy Note 10 points
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: Funktion saknas, lte and android 4.0 saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 16 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

GALAXY NOTE

Datum:den 11 april 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har köpt två stycken en svart samt en vit för jag kunde inte välja mellan!
Den gamla var 10 år men höll ändå! (Z1010). Hoppas att de håller också något år...
Bra design bidrog till köpet samt storleken...
Blev lite besviken på baksidan som är billig plast, men hakarna de lär ju hålla vid av som på. Vi får se!
Även batteriet håller rätt kort tid (får ladda nästan dagligen) ändå använder den ej så mycket som länge.
Största besvikelsen har hänt att den lägger av (dör) helt utan anledning!.
Detta har hänt två gånger på två veckor!
Utan att batteriet är urladdat...
Kommer inte på varför som vad som gör att det börjar fungera igen!
Man sätter på laddning, vrider trycker så till stor glädje efter besvikelsen går den åter igång!
Har jag själv gjort något fel eller?
Om det till förtret återkommer, så gör jag en felanmälan samt lämnar in den.
Har köpt den med 16 GB men sedan fanns det 32 också! Det var något nytt...
Skall köpa en minneskort till om det passar med en 32-a men det framgår ej!
Så skall man köpa skydd både fram som bak. är det lite dåligt för en så dyr- lur
att behöva lägga ut ännu mer för att den inte skall repas!
Funktionerna är bra som lätta, utom att det inte går att styra, som att se en av nyaste
Samsung LED 3D TV med den, utan en annan mobil modell....
Borde kunna uppgraderas!
Märkligt!
Synd för storleken är de bästa för bild som video...
Den saknar även SVENSKT stöd i läge penn funktion.
Även manualen är i kortaste laget trots att likadana medföljer på fem olika språk! Helt onödigt om man anser att spara papper! Annars får man ha dator för att ladda ner som att skriva ut allt på svenska hela 132 sidor!
Borde ENDAST svensk manual följa med! Enkelt...
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar, penn läge har ej svenskt stöd.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 17 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Boden
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Oj oj oj

Datum:den 2 april 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
trodde jag hittat den bästa luren när jag köpte galaxy s2... sen kollade jag på galaxy note och bytte på en gång
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 18 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Ludvika
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Klockren!

Datum:den 1 april 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har en ny bärbar dator men den har blivit undanlagt för Samsungen ersätter den 10 gånger om.
Riktigt härlig skärm och snabb med riktigt bra batteritid !
värd varenda krona !
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 19 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: norden
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

ersätter datorn till 90%

Datum:den 19 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
absolut den bäst mobilen för mig, ersätter nästan datorn, lätt att korra bilder/dokument genom skärmdumps funktionen!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 20 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Kul telefon!

Datum:den 19 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Kul telefon att ha, storleken gör det roligt med långt de flesta applikationerna och den är absolut en favorit!
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: långsam
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 
 
 
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 21 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Östra Norrbotten
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa mobilköpet EVER

Datum:den 17 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
När den första chocken över storleken (stor) lagt sig kan jag bara säga att den är helt grym!!! Jag är kräsen när det gäller mobiltelefoner men den här överträffar allt jag önskat mig av en telefon plus lite till. Trots att den är ganska stor och definitivt ingenting du förvarar innanför BHn eller i en skjortficka så känner jag inte att jag skulle vilja ge avkall på den till förmån för en mindre skärm även om innehållet skulle vara desamma. Kan bara säga, KÖP DEN, DET ÄR KÄRLEK ^^/kvinna 41 år
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, bra kamera med både zoom och blixt mm
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 22 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Lundsbrunn
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

(ICS)

Datum:den 6 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Älskar denna smartphonen. Men finns det någon som vet när Android 4.0 kommer ut till den?
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 23 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Stockholm, Kungsholmen
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Fantastisk!

Datum:den 17 februari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Vilket telefon! Det absolut bästa är att efter en hel dags, ca 13 timmar, ganska intensivt ringande och surfande och spelande, finns det fortfarande minst 30% kraft kvar. Skärmens storlek är en underbar fördel till allt användande tillsammans med skärmens kvalitet. Dess snabbhet är guld värd i mitt arbete där snabb respons är viktigt!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: min tumme är för kort.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 24 för Galaxy Note
Kund Avatar
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bra bra

Datum:den 8 februari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Mycket bra och snabb telefon, får plats bra i fickan men är aningen klumpig att operera med en hand.
Fördelar: Bra köp!
Nackdelar: aningen klumpig för en hand
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 25 för Galaxy Note
Kund Avatar
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Riktigt bra!

Datum:den 6 februari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har ägt denna lur i drygt en vecka nu och är väldigt nöjd!
Jag har stora händer så kan använda den med bara en hand och det kanske inte är alla som kan, men den fungerar utmärkt med två också. Ligger bra i byxfickan.
Bytte upp mig från galaxy s, det var ett rejält lyft på prestandasidan.
Det enda jag kan klaga på är att baksidan, som är av plast, blir lätt repig. Har redan några skavanker på sig.. Det hade kunnat vara en gummibeläggning tex, så hade den fått en klar femma!
Vissa appar är inte optimerade för den höga upplösningen, tex launcher pro laggar lätt ibland när man går in i app-drawern.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: bakstycket blir lätt repigt
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 26 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Skåne
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Otroligt bra!

Datum:den 6 februari 2012
En fantastisk telefon/multimediamaskin. Den stora skärmen gör att man kan se film, surfa och massor därtill.
Helt enkelt underbar!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 27 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Uppsala
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Samsung galaxy note

Datum:den 2 februari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Väldigt nöjd med min note. Allt flyter på, visst lite lagg här och där men inget som man tänker på så jättemycket. Klockrent att surfa på den stora skärmen och det är inget lagg alls när man surfar!
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 28 för Galaxy Note
Kund Avatar
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Datum:den 29 januari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Tunn och fint. lite svårt men det är bara att läsa.
Kanske sido knapparna ska inte vara mot varandra.
men med tiden anpassar man sig.
Storleken är perfekt.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar
Nackdelar: För avancerad för mig
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
2  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 29 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Äntligen superbra batteritid !

Datum:den 20 januari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Denna Smartphone har precis allt och mycket till, den har framtiden i sig. Storleken gör den oerhört "surfplatt" aktig att använda samtidigt som den rymms bekvämt i fickan. Sen är den väldigt tunn och absolut inte klumpig. Detta är en fantastisk supertelefon med skön penna dessutom. Skulle jag skriva om allt som är bra med denna telefon skulle det inte finnas utrymme, den har verkligen allt och mycket till. Och till sist men inte minst BATTERI TIDEN räcker för mig för första gången. Jag har haft många olika smartphone av det senaste slaget och alla kommer till korta med batteri tiden. Detta har varit oerhört frustrerande. Men med SAMSUNG GALAXY NOTE räcker batteri tiden utöver förväntan fast man har 3g/Wifi på hela tiden !
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, prisvärd
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 4 poäng
4  av 4 fann denna recension användbar.
Recension 30 för Galaxy Note
Kund Avatar
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Större och bättre

Datum:den 14 januari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Med Samsung Galaxy Note kan man verkligen göra allt, och mer. Den kan användas till att göra en powerpoint presentation eller nya Mona Lisa. Allt som man kan göra med Android går att göra med telefonen på ett så otroligt snyggt och smidigt sätt. Skärmen är otrolig! Pennan är väldigt lätt och exakt när man använder den. Och får den plats i fickan? Den märks lika lite som min otroligt tunna Samsung Galaxy S!
Helt makalöst!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
Galaxy Tab 10.1 (3G)
4,1 av 5(23)
 
 
 
 
 
 
 
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 31 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Jag har skaffat större fickor

Datum:den 30 december 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Att använda Note är inga problem...fantastisk skärm, batteritiden är i paritet med S2:an, pennan ihop med meddelanden. Note är det absolut bästa jag jobbat med, e-postklienten har stöd för flera bilagor och såklart företagets Exchange, Kalendern är den mest detaljerade jag sett i en mobil och att surfa med den är klart överlägset. så även att spela på den. Samsungs egna Social Hub samlar ihop LinkedIn, MSn och resterande Sociala Medier. Jag gör gärna plats för Note...
Tips: Samsung har en egen "store" där du kan få tag i aktuella spel och appar utan kostnad...klart värt att titta in där!
Fördelar: Klar skärm, Realistisk färg, universal
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
Galaxy Tab 10.1 WiFi
4 av 5(2)
 
 
 
 
 
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 32 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Enköping
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Mycket nöjd

Datum:den 21 december 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Helt klart den bästa telefonen jag haft. Jag har haft min i ca 3 veckor nu.
Om man inte blir avskräckt av storleken eller priset så är denna telefon något att verkligen rekommendera.
Den största nackdelen 8som jag ser det är att det skulle behövas ett ännu större batteri, det räcker dock att ladda en gång per dag.( Pga storleken så spelar jag och mina barn mycket på den.) Möjligtvis skulle jag vilja att det tog lite mindre tid att ladda den.
Fördelar: Klar skärm, Varaktig, Realistisk färg, storleken
Nackdelar: dyr
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 33 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Kalmar
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Underbar!

Datum:den 19 december 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Helt fantastisk enhet så länge man inte avskräcks av den något otympliga storleken. För mig är just storleken en av de saker som lockade mest! Pennan fungerar imponerande bra och jag har än så länge bara positiva upplevelser av detta monster till smartphone! Bra uppgradering från min Galaxy S2 (som nu känns väääldigt liten)
Fördelar: Klar skärm, Varaktig, Lätt, prestanda, användbarhet, inspirerande användning
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 34 för Galaxy Note
Kund Avatar
Från: Sverige
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Liten surfplatta eller stor mobiltelefon, exakt vad jag letade efter.

Datum:den 12 december 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag sålde nyligen bort min surfplatta och mobiltelefon för att köpa denna mobiltelefon. Den passar exakt för vad jag behöver. En surfplatta som går att ha i fickan och ta anteckningar med. Designen är gedigen och mer eller mindre lika bastant som Samsung Galaxy S II. Att skärmen "bara" har Super AMOLED teknik istället för Samsungs Super AMOLED plus spelar ingen roll. Färgerna är fantastiska och kontrasten är superb. Den högre upplösningen gör att hemsidor kan läsas i princip utan att behöva zoomas in (beroende på textstorlek).
Det större batteriet gör att man med enkelhet kan använda Galaxy Note i två dagar utan att behöva ladda den. Något som jag gissar fler än jag har efterfrågat dom senaste åren.
Märk väl att du bör ha ett behov av en liten surfplatta eller en stor mobiltelefon för att du ska bli nöjd med Galaxy Note. Den är inte för alla. Om du har chansen, titta in hos din återförsäljare och prova hålla i en innan du bestämmer dig. Dom är överväldigande stora för personer med små händer, vilket i sin tur medför att upplevelsen blir besvärlig och klumpig.
Men som sagt. För mig är detta en perfekt formfaktor och storlek. Keep it up Samsung!
Fördelar: Inbyggda högtalare, Klar skärm, Varaktig, Realistisk färg, Lätt, liten surfplatta, stor mobiltelefon, blixtsnabb processor, anpassad för vänster och högerhänta
Nackdelar: lite dyr
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 10 poäng
10  av 10 fann denna recension användbar.
Recension 35 för Galaxy Note
Kund Avatar
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Dålig skärmkvalitet

Datum:den 15 november 2011
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Tyvärr så måste jag ge den här mobilen ett dåligt betyg. Detta pga av kvaliteten på skärmen.
Jag köpte den här mobilen från amazon.de och redan efter några dagar så dog flera pixlar. Inte nog med det, så kunde man se skillnad på ljusstyrka på höger och vänster sida..
Jag tänkte: "det är nog bara ett måndagsexemplar..".
Så amazon skickade ut en ny till mig.. och det var också problem med den, fast inga döda pixlar (än) utan nu var ljusskillnaden värre. Det ser ut som tjocka svarta vertikala linjer som gör ljusstyrkan ojämn. Man ser det bäst ner man "drar ner" den lilla menyn som finns längst upp på skärmen där man kan sätta på och av Wi-Fi, Bluetooth, auto-rotering osv.
Väldigt besviken då den här mobilen hade varit perfekt för mig, stor bild, hd-upplösning, grym hårdvara osv. Men vad f*n är oddsen att man får två stycken gnote's som har defekta skärmar? När man kollar runt lite på nätet så verkar det vara flera som har problem med skärmen.
Jag vet inte om jag vågar satsa på en tredje gnote...
Nackdelar: Dålig kvalitet, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 7 poäng
18  av 29 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för Galaxy Note
Baserat på recensioner med i genomsnitt (47) värderingar
Total värdering 
4,7 av 5
4,7 av 5
44 av 47