SAMSUNG Värderingar och recensioner
Köp nu på SAMSUNG
Köp 4G eller
Välj en kategori
Toppvärderade produkter

Kundrecensioner för Galaxy S4 4G

Galaxy S4 4G

Innovation betyder ingenting förrän det förändrar våra liv. Teknisk utveckling ska göra ditt liv enklare och roligare. I Samsung Galaxy S4 finns flera smarta lösningar för underhållning, uppgifter, relationer och hälsa. Vi har byggt in både intelligens och omtanke. Lär känna Samsung Galaxy S4.
Genomsnittlig kundvärdering:
4,25 / 5
4,3
 / 
5
(128 Recensioner) 128
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 128 recensioner
5 stjärnor
73
4 stjärnor
32
3 stjärnor
13
2 stjärnor
2
1 stjärna
8
105 av 122(86%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Galaxy S4 4G
Recension 1 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Luleå
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Batteri tid

Datum:den 27 mars 2014
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Jag ångrar mitt köp så mycket att jag ska försöka få byta telefon.
Fördelar: inga
Nackdelar: Ej prisvärd, den kan slå av sig själv i ett samtal, dålig kamera
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Malmö
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

S3 och S4

Datum:den 28 februari 2014
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Hade en S3 och var mycket nöjd med den sen köpte jag S4 och jag blev besviken ej så bra som S3 köper nog inte fler samsung
Fördelar: Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: södertälje
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Batteri

Datum:den 16 februari 2014
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Jag har min telefon samsung s4 6 månader sedan ;var jag nöjd med telefonen, men den här månaden började med problem med batteriet, till exempel kan jag inte vara på Facebook, titta på tidningen eller titta bilder.min telefon har batteri men av och på hela tiden.
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Huddinge
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Från Iphone 5 till en värld ut av möjligheter med Samsung S4

Datum:den 28 januari 2014
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag har haft dom senaste åren Iphone och tröttnade nu i julas på Iphone och bestämde mig för att testa en Samsung S3 och blev så såld på konceptet med widgets som Apple blockerar så jag bestämde mig två veckor efter min testperiod med Samsung S3 att köpa en Samsung S4 och jag ångrar mig inte. Idag så rekommenderar jag alla mina vänner som har Iphone att gå över till Samsung S4 mina vänner som har sett min Samsung är själva sugna att köpa en Android telefon. Så jag vill verkligen rekommendera alla att köpa en Samsung S4 som kan öppna upp möjligheter för er utan dess motstycke!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, iphone 5
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 5 poäng
6  av 7 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Karlshamn
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Grym

Datum:den 9 januari 2014
Denna telefon är snabb snygg och har allt man kan tänka sig. Har många häftiga och smidiga funktioner som underlättar i vardagen.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Uppsala
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Yes, yes, YES!!!

Datum:den 2 januari 2014
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Om du önskar en premium-lur med Andriod så är S4:n bland det bästa du kan köpa för pengar!
En smartphone som har i princip allt du kan önska dig, och lite till!
Makes life easy!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, perfekt!
Nackdelar: saknar nackdelar...
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: stockholm
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Samsung galaxy s4

Datum:den 19 december 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Har varit en super telefon hitills sen den började att krångla. den har börjat att stänga av sig själv. Antar att det är något fel på batteriet. man kan endast använda mobilen om man laddar den samtidigt. när batteriet förut funkade höll de dock inte länge.
Fördelar: Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 2 poäng
0  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Super

Datum:den 18 december 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Helt underbar mobil, såå många inställningar, funktioner och möjligheter. Jag gillar den stora skärmen och kameran är super. Bra och avancerad mobil för de som vill anpassa mobilen efter eget tyckte. Kanske inte så användarvänlig för dem som inte gillar teknik men jag älskar den! Ett enda minus är den dåliga batteritiden, kanske inte så konstigt med tanke på de stora (och helt fantastiska) skärmen . Jag använder den ganska mycket och den håller från morgonen tills jag kommer hem men jag kan tycka att batterin dör liite för snabbt. Annars har den överträffat mina förväntningar och jag bara älskar att man kan andra typsnitt... <3
Fördelar: Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: dålig batteritid
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 9 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Lund
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Den första mobil jag tycker om

Datum:den 9 december 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Av de mobiler jag ägt de senaste 20 åren så är det först nu jag hittat en mobil jag tycker om och vars funktioner passar mig, väldigt bra mobil med en bra kamera
Fördelar: Överträffar mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 10 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
2 av 5
2 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Samsung Smart View - Inkommande Epost notification för email

Datum:den 21 november 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
1.- Samsung Smart View pekare styrplatta USEL.
Funktionen fungerar utmärk på S3 "Smart Home Control"
2.- Inkommande ny epost notifikation USEL. Fungerar inte.
Det fungerar utmärkt på S3.
Gå tillbaka min min S3.
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 11 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: trollhättan
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

snabb och genomtänkt

Datum:den 14 november 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Tycker att den är en riktigt smartphone.Har tidigare haft s2 och s3 och nu s4.
Det som stör mig är screenshot varför svepa över skärmen fixa en knapp i menyn istället, Som det finns på galaxy tab 2.Skärmen är grym och kameran är riktigt vass.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 12 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Uppsala
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Galaxy S4

Datum:den 13 november 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Mobilen måste laddas tre gånger per dygn även om jag inte ringt, sms:at, fotograferat, laddat ner musik eller annan media eller tagit emot mejl.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 13 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Huddinge
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Äntligen kom en efterlängtad uppdatering av programvaran i S4

Datum:den 8 november 2013
Jag har haft problem med att när personer ringer till mig kommer de inte fram första gången de ringer om jag använder 4G. Jag har därför tidigare fått lov att be mina kontakter ringa två gånger efter varandra för att de ska komma fram, men jag gick tillslut över till bara 3G. Det verkar nu äntligen fungera med 4G efter uppdateringen av programvaran idag, men det tog 5 månader för Samsung att få ordning på det och det är för lång tid.
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar, krångel med 4g i telenors nät nu åtgärdat
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 14 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Luleå
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Värdelöst batteri

Datum:den 4 november 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Batteriet klarar 14 timmar i standby-läge, när telefonen inte använts. GPS avslaget och strömsparläge på. Vid telefonering och surfning måste ni ha laddare med och tillgång till el. Mobilitet med Galaxy 4S - Pyttsan !
Fördelar: Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 15 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

bästa mobilen

Datum:den 20 oktober 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
har haft denna I ett halvår nu och är mkt nöjd med det mesta saknar dock lite batter batteri tid då jag annvänder den mycket I jobbet med gps och kart sökningar vilket dränerar batteriet väldigt fort så anntingen ett store batteri eller en programvara som halverar batteri konsumptionen
kameran är over förväntan
men annars bästa telefonen jag har haft
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 16 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Ockelbo
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Buggmaskin

Datum:den 19 oktober 2013
Lite pluss och minus enligt mej i ett 3:e försök till en recension.
Pluss:
Snygg
Bekväm att hålla i
Full med finesser
Underbar skärm
Relativt prisvärd
Minus:
Lite för lika S3 för att det ska kännas tillräckligt inovativt
Många "smart" funktioner som inte känns helt färdiga, de fungerar lite när dom själva vill
Uppdateringarna känns lite så där, avbryts ofta oavsett bra 4G eller WiFi
Plastig, speciellt knapparna på sidorna
Motivering för att designen får båda pluss och minus: DIsignen är snygg, kanske lite väl rundade hörn men designen är i stort sett identisk med S3 och därför känns det inte speciellt nytt. Hur som helst är design väldigt personligt och så är även min recension.
Trots detta rekommenderar jag den som telefon för den fungerar utmärkt att ringa med.
Fördelar: prisvärd, Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: ingen ny design, buggig även med 4.2.2, funktioner inte helt 100%iga
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 17 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: lund
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Bra men har alldeles för dålig skydd mot fukt

Datum:den 30 september 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Min telefon blev fuktskadad denna torra sommar vid normal användning.Har alldeles för dåligt fuktskydd. En annars mycket bra telefon med bra prestanda och god funktionalitet
Nackdelar: fuktskadad lätt
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 18 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Gränna
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

I helhet en bra telefon men....

Datum:den 26 september 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har använt den 1 vecka än så länge och tycker telefonen är jättefin & bra men det finns lite + & - trots allt:
+
Bra skärpa
Bra kamera
Lättanvänd
Snygg
Bra batteritid,då har jag surf,blåtand och ringer en hel del på hela dagarna,men när jag kommer hem har jag ändå 50% batteri kvar.Kör dock endast med 3G.
Snabb i surfen och öppna program
-
För stor för min kvinnohand,svårt att skriva sms med en hand
Dyr
Fördelar: Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd, stor
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 19 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Haninge
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Perfekt för mig!

Datum:den 25 september 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
En mobil som jag utan problem kan läsa på skärmen, samverka med PC:n och använda som en utmärkt kamera. Har också börjat använda den i stället för alla olika fjärrkontroller.
Batteriet är akilleshälen, måste minst ladda varje natt.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: behöver bättre batterikapacitet
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 20 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Dålig batteri

Datum:den 20 september 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Måste laddar mobilen efter varje 6 timma. Prata bara c:a 1timma samtal Max. Lite mail. Lite surf.
Så fort jag rotera på bilen så startar mobilen om. Ta upp massvis med plats på samsung egna app som man inte något användning för. Och man kan inte avinstallera uta total crach på mobilen.
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 21 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Norrköping
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
2 av 5
2 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Drömmobilen i fel storlek

Datum:den 20 september 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
S4:an är en klockren mobil och jag är hur nöjd som helst men jag kan ändå inte sluta hoppas på att det snart släpps en minst lika bra mobil i samma storlek som s2:an och gärna med inte så avrundade kanter, visst finns det s4mini men upplever tyvärr inte att den är lika bra som s4:an. Så snälla bättre design till nästa gång så blir jag hur nöjd som helst, vet att det även varit problem för vänner och bekanta att välja då s4:an känns för stor och s4mini för liten!!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: För stor
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 22 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Ful och dålig

Datum:den 14 september 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Jämfört med en iPhone är Galaxy S4 dåligt designad och har flera oanvändbara funktioner.
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 5 poäng
0  av 5 fann denna recension användbar.
Recension 23 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

FM-radio

Datum:den 2 september 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag saknar FM-radio och högtalarfunktion. Gillar inte att lyssna med lurar.
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
2  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 24 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Överkänslig

Datum:den 18 augusti 2013
Min s4a föll i golvet pga gled ur byxficka resultat = skärmen trasig
Nackdelar: bräcklig
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 25 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Västerås
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Samsung S4

Datum:den 29 juli 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Klart bästa mobil jag haft. Det blir bara Samsung efter denna. Finns inga andra alternativ.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 26 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: gavle
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

knapp eller knäpp

Datum:den 23 juli 2013
varför on off knappen på sidan???????????????????????????????????????
telefonen startar om av sig själv i benfickan om jag stoppar ner den utan att vända den med skärmen utåt och då ska pinkoden slås när den tas upp alltså ingen får tag i mig
Dåligt!
Fördelar: Smarta funktioner
Nackdelar: Funktion saknas
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 27 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Västerås
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Kanon smart phone.

Datum:den 22 juli 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag är verkligen nöjd med denna smarth phone. Snabbaste hittils och nöjd med funktionerna i den. Det enda jag har att tillägga är flipp skyddet. Borde va så man kan ta bilder när man har vikit upp skyddet för objektivet =). Något att tänka på för det är lite krångligt när man tar kort. Annars är allt topp =).
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra design, Smarta funktioner
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 28 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Ängelholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Från en galaxy s2 till en s4 var de bästa jag gjort.

Datum:den 20 juli 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
De e den bästa smartphone jag har köpt. Smidig o lätt. Men jag har massor att
lära av den har haft den nu nästan en månad men mycke nöjd. Ska inte ha någe annat än
samsung i fortsättningen.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, prisvärd, Bra design
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 29 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Underbar smartphone!

Datum:den 20 juli 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Är otroligt nöjd med denna telefon! Det känns som en riktigt SMARTphone!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 30 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Bra smartphone med bra funktioner och fin prestanda!

Datum:den 17 juli 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Är väldigt nöjd med mitt köp och tycker att telefonen erbjuder bra prestanda samt bra funktioner, även om en del är rätt onödiga.
Bra med telefonen:
Funktionerna
Prestandan
Designen
Kameran
Watch ON
Barometer, temperatursensor, stegmätare.
Dåligt med telefonen:
Smearing
För lite minne
Tvång till Samsungappar
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: smearing
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 31 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Skåne
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Älskar min S4a men.......

Datum:den 10 juli 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Om man köper ert flip fodral (hade det till min Note) så blir det problem när man ska ta kort för när du flippar över fodralet så täcker du kameran och då måste du använda båda händerna. Kunde ni inte göra ett med en öppning för kameran? Gör flip locket lite tjockare så skyddar det ändå även om det är ett kikhål för kameran.
Fördelar: prisvärd
Nackdelar: se ovan
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 32 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

S4 har problem med skärm

Datum:den 28 juni 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
S4 har inte så bra skärm som note2. Min hade smearing problem son man kunde se i inställningar, efter senaste uppdateringen blev det lite svårare att se problemet för att färgen i inställningar ändrades. Problemet finns fortfarande och kan synas i spel och filmer där man har svart bakgrund och vit/grå objekt rör sig. Det blir lila. Har testat ett antal S4 i olika butiker alla verkar ha problemet. Finns väldigt mycket om detta på nätet. Problemet ligger i att de gröna pixlarna tänds inte lika snabbt => blå+röd blir lila.
Allt annat i telefonen var bra.
Air view när man tittar på filmer var bäst.
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
2  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 33 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Sverige
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Tack Samsung!

Datum:den 26 juni 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Detta är helt klart den bästa telefonen på marknaden. Väldigt många bra funktioner såsom ögonscrollning osv. Mobilen är också jäkligt snabb, sen är det ju plasten som alla pratar om. Men jag gillar samsung plast, hittar inga mindre bra saker så allt är toppen!
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, bra skärm!, bra kamera!, bra inbyggda appar som s-health
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 34 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Nyköping
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Smart telefon

Datum:den 25 juni 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag tycker att denna telefon motsvarar mina förväntningar och är det många av de nya tilläggen som kräver att flera har en S4:a...
Men den som vill ha en bra telefon skall köpa den
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 35 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Massa funktioner, bla. ögon rörelsedetektor

Datum:den 13 juni 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
4G telefon. Ögonrörelsedetektor och non touch detektor som är bra kanske på vinter om man har handskarna på och vill läsa, behöver inte röra i skärmen för att bläddra eller scrolla och telefonen vet så länge du tittar i telefonen så släcks inte skärmen. Detta fixar du genom ögonen eller vifta med handen så gör den jobbet åt dig. Kameran ger fantastiska bilder, pocket kameran behövs inte längre. Bästa telefonen ute just nu!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 36 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Norrköping
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Du mår lite bättre av att ha den nära

Datum:den 8 maj 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Det första som slog mig var hur lätt den är utan att kännas "plastig". Den är snabb och ger fin respons. För dem som har handskar på sig finns även en inställning för göra skärmen mer känslig så man inte måste ha "touch-vantar". Fungerar bra även för dem med silkeshandskar på sommaren.
Funktionerna är många och väl utvalda. Nytt och kul är bland annat att din telefon scrollar automatiskt åt dig i bland annat webläsaren när du vinklar huvudet eller telefonen så du kan komma åt det som står under/över skärmbilden. Även S Health är ett kul inslag. Enkelt och charmigt sätt att hålla koll på ditt välmående och inte bara din vikt eller hur många steg man gått under dagen.
Den nya skärmen har en fin upplösning och kamerafunktionerna är många. Snabba val av filter som visar skillnaden redan i förhandsgranskning, action-shot, animerade bilder, dual-camera-shot är bara några av alla nya funktioner som finns. Självklart finns automatiska funktioner sedan tidigare kvar, såsom blink och ansiktsensor.
Telefonen är enkel att använda. Allt ligger i en enkel röd tråd som man ändå kan bestämma själv utan att något hakar upp sig på att man inte gör på ett visst sätt. De flesta program kan interagera med varandra på ett eller annat sätt och man har alla saker väl skilda men ändå alltid nära varandra på ett fint och logiskt sätt.
I det stora hela är det ett väldigt bra köp. Otroligt prisvärd, även om man inte använder alla funktioner som den kan ge, vilket inte kan sägas om många telefoner.
Kort sagt: Köp den så blir du inte besviken!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
+ 9 poäng
9  av 9 fann denna recension användbar.
Recension 37 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Tung Telefon med mycket att erbjuda

Datum:den 6 maj 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
En telefon med en hög prestanda. med funktioner för alla tillfäller och en kamera som to.m spöa vissa digital kameror. största nackdelen är priset
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra design, Smarta funktioner
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 38 för Galaxy S4 4G
Kund Avatar
Från: Malmö
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Världens Bästa har blivit Bäst Igen !

Datum:den 30 april 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Det finns inte bättre smarttelefon överhuvudtaget.
Bäst har blivit Bäst igen. Precis som innan.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
+ 1 poäng
3  av 5 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för Galaxy S4 4G
Baserat på recensioner med i genomsnitt (90) värderingar
Total värdering 
4,3 av 5
4,3 av 5
80 av 89