SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för Galaxy S III 4G

Galaxy S III 4G

Med Galaxy S3 4 G får du möjlighet att surfa med mycket hög hastighet. Det passar perfekt för att strömma film och tv-serier. Kanske hittar du en ny favorit-serie genom den tv-tjänst som HBO Nordic lanserar i mitten av oktober. Dessutom fungerar Galaxy S3 4G även som en hotspot dit andra mobiler, surfplattor och datorer kan anslutas – då kan även de komma ut på 4g-nätet och surfa med blixtens hastighet.
Genomsnittlig kundvärdering:
4,197 / 5
4,2
 / 
5
(152 Recensioner) 152
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 152 recensioner
5 stjärnor
85
4 stjärnor
39
3 stjärnor
10
2 stjärnor
9
1 stjärna
9
128 av 148(86%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Galaxy S III 4G
Recension 1 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: petalax
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

super

Datum:den 1 mars 2014
Ja, jag rekommenderar denna produkt
väldigt bra.bra minne,bra processor (laggar aldrig),bra kamera,dock inte så bra batteritid.blir ganska varm efter att du använt den en liten stund ca 15 min.det ända man kan klaga på är väl batteritiden.alla FUNKTIONER fungerar som de ska hittills.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Eskilstuna
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Saknar bara två saker...

Datum:den 18 februari 2014
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag saknar bara två saker med denna lur.
Jag saknar möjligheten att stänga av telefonen helt men ändå bli väckt av den på den tid jag ställt in larmet på. Den funktionen fanns på de flesta lurar jag haft innan jag blev med "smartphone".
Den andra saken jag saknar är en inbyggd radiomottagare eftersom jag tycker det funkar bättre än radioappar när det gäller det jag lyssnar på.
Annars är jag mycket nöjd med denna telefon.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Huskvarna
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Batteritid

Datum:den 13 januari 2014
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Jag tyckte telefonen var ok i början men batteritiden har nu blivit riktigt usel. Redan från början tyckte jag det var märkligt att telefonen behövde laddas efter 2 dygn utan att den använts och GPS, datakommunikation och Wi-Fi frånkopplade. Dessutom var telefonen satt i energisparläge. Nu har telefonen blivit ännu sämre och klarar inte mer än 10-12 timmar i standby-läge! I specifikationen står det följande: 580 (2G) / 510 (3G) / 390 (4G). Jag tolkar det som att det menas timmar men Samsung kanske menar att det ska vara minuter.
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 1 poäng
2  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Mitt bästa köp !!!

Datum:den 24 november 2013
Jag har haft många mobiler tidigare. Men inga av dom var lika bra som Samsung Galaxy S3 4G. Jag ångrar inte ett dugg att jag köpte den här mobilen. Den är funktionsrik, snabb och väldigt användarvänlig. Gränssnittet har aldrig laggat eller fryst. Alla program flyter på bra och utan det minsta hack. Skärmen är grym och har dessutom väldigt fina färger samtidigt som den är stor och ljusstark. Den enda nackdelen med den här mobilen det är designen. Som ni alla vet är den här mobilen gjord av plast vilket inte ger en hög kvalitetskänsla. Annars är det här ett mycket bra köp !!!!! Köp den !!! Jag lovar att ni aldrig kommer att ångra er !!!!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: kvaliteen
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Östersund
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
2 av 5
2 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Före detta Xperiaägare

Datum:den 7 september 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Blev lite besviken på denna Samsung då den inte gav så mycket mer än större skärm och längre batteritid än min gamla Xperia mini pro. Min frus Xperia Go har bättre skärm (syns bättre i solljus), minst lika bra kamera som Galaxy S3 4G. Dessutom saknar jag FM radiofunktionen.
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Norrbotten
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Usel funktion på kameran.

Datum:den 3 september 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
inställningar som krånglar, går ej ändra då slutar kameran fungera, "Varning" okänt fel - sen stopp.
Dåligt på så dyr mobil.
Övrigt skärm bra tydlig.
Fördelar: Bra design
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Nacka
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Hur kunde Samsung glömma radion?

Datum:den 11 juli 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Min s3a hamnade i vatten och jag fick en s3 4g istället. Kändes bra tills jag skulle lyssna på fotbolls-EM.. :(
Fördelar: prisvärd, Bra design
Nackdelar: Funktion saknas, ingen fm radio
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

lättanvänd

Datum:den 9 maj 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Första gången som jag är helt nöjd med en ny mobil på direkten. Känns stabil är lättanvänd för oss som inte är några tekniksnillen. Toppen jag är supernöjd!!!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 9 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Underbar telefon

Datum:den 27 april 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har bara haft min SIII 4G i en vecka men ser redan vilken underbar telefon jag köpt.
Tvekade först att köpa SIII p.g.a. storleken men storleken på skärmen är en enorm fördel för mig som fyllt 50.
En bra telefon för de som börjat få ålderssynthet
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: att skärmlåset har samma lösenord som pinkoden
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 10 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Expertis:medelmåttig
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa telefon jag ägt!

Datum:den 15 april 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Superbra bild. Snabb och lagom stor. Den enda nackdelen jag kan komma på är att den är lite hal att hålla i.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 11 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: eslöv
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

brabrabra

Datum:den 16 februari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
har ägt många telefoner i mina dagar och detta är hitintills den bästa av alla dom,bra op bra kvallite bra känsla snabb surf. kanon
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Foto skickat av användare
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 12 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Dalarna
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

En riktigt bra telefon

Datum:den 28 januari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
I princip fri från lagg och att surfa är en dröm när 4g täckning finns (vilken operatörerna skulle kunna skynda på att bygga ut). Vad gällerbatteritid är denna som andra smarta telefoner, räcker en dag vid relativt flitigt användande. Jag upplever den inte alls som plastig och designen är stilren även om det inte är häpnadsväckande.
Fördelar: Bra köp!, Smarta funktioner
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 13 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Brister

Datum:den 28 januari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Dåligt att bateritid är kass då till och med S1 var bättre! Samt att den saknar radio så som 3G har.
Nackdelar: Funktion saknas, batteri
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 14 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

En väldigt trevlig smartphone, med 4G dessutom!

Datum:den 24 januari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
En trevlig bekantskap överträffar mina förväntningar.
Smarta funktioner (har inte använt alla ännu, men...), tunn, bra stor skärm, ändå behändig i handen.
Bra ljud, bild, helt OK kamera.
Batteriet laddas möjligen ur aningen snabbt, speciellt om man kör 4G med mera.
(Jag testade farten, med Tele2 som operatör, 67 MBit/s på vissa platser i nedriktning, inte illa :-) .)
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 15 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: gotland
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

ingen kan ringa upp

Datum:den 2 januari 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
funkade klockrent i 2 veckor.sen helt plötsligt går det inte att ring till telefonen.
motagningen är 0 men när jag ringer så tar det låååång tid innan den kopplar upp
Fördelar: Smarta funktioner
Nackdelar: fixa felet samsung
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
2  av 5 fann denna recension användbar.
Recension 16 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Knivsta
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Världen bästa Mobil

Datum:den 29 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
SIII:an har allt man kan önska sig. Den är kompatibel till mycket. Den är tunnare men större än sII:an. Första gången jag fick den i handen tänkte jag, "oj!, va tunn den e". Den är stor men mindre än Note och Tunnare än Note.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Smarta funktioner
Nackdelar: Ej prisvärd
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
Galaxy Note
4,8 av 5(35)
 
 
 
 
 
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 17 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:11+
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Utmärkt telefon!

Datum:den 29 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
En väldigt bra telefon som överträffar allt! Ej för komplicerad så alla kan förstå hur den funkar, men ändå avancerad. En utmärkt telefon för alla!
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 18 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Sjöbo
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

bra

Datum:den 25 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag tycker den är super bra mobiltelefon det är den mobil jag har önskat mig
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 19 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Malmö
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Riktigt bra

Datum:den 22 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Mycket nöjd med min, snabb och enkel att använda....dock så har min usb kontakt blivit skadad efter bara två veckor så laddningen är lite knepig....synd att porten inte sitter ensam som på Galaxy S2 för då kunde jag bytat ut den på 5 min......
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 20 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Malmö
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa mobiltelefonen på marknaden utan tvekan.

Datum:den 17 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Klockren telefon med en fantastisk prestanda. Funkar felfritt! Batteritiden är godkänd (1 dag med bra ljusstyrka, wi-fi, 4G och bluetooth igång). 4G är så överlägset. Problemet är att apparna är sega och det märker man av nu när man har så hög hastighet på surfen. Har surfat i 81mb med Tele2. Inte dåligt!!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: svår att hantera med en hand.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 21 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
2 av 5
2 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Jag fattar ingenting!

Datum:den 6 december 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Fick hem min idag och får ingenting att fungera! "Telefonen som förstår dig..." beskrivs den som men jag fattar inget av den. Får inte fram rätt appar öht, facebook, ska inte det ingå liksom? Storytel, bloggen, ingenting i app-väg finns i det förvillande idiotiska appsystemet!
Aldrig mer samsung!
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 8 poäng
2  av 12 fann denna recension användbar.
Recension 22 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Visby
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Utlovar Ferrari, levererar Fiat

Datum:den 3 december 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
3e gången gillt ang att lämna en recension... Vilket av någon anledning inte blir godkänd.. Där av preciserar jag det icke närmre..
*Dålig prestanda
*Dåligt gränssnitt
*Monokront och platt layout/operativsystem
*Grundläggande funktioner saknas så som alarm, kalender olika aviseringssignar för SMS/mail/aviseringar (då det är samma)
Apparna för tex kalender och alarm fungerar knapphänt så som hänger sej, stänger av telefonen, tar bort inställda larm skälv. Min peronliga favorit: Raderar SAMTLIGA inplanerade möte ect ifrån kalendern.
*Foto/bild delningen fungerar vart 3e-4e gång oavsätt om man skall dela imellan telen och tex tel och Dropbox, Facebook eller Mail.
*Skiften i mellan funktioner, segt ibland omöjligt utan att telefonen hänger sej. Även grundläggande saker som tex Telefonkontakter till SMS. Normal väntetid 2-15sekunder.
*Seg inmatning av text när man ska skicka tex MMS. Men oftast även vid SMS eller Mail.
*Ingen möjlighet att sortera efter Inkomna/Missade/Uppringda samt SMS-konversationer. Allt ligger i samma logg. Alltid!
*Inloggning på tex Facebook tar oftast 4-5min och man måste logga in ca 3-6gånger innan man kommer in (Om man inte vill att Samsung skall få rätten att dela bilder, appar m,m i DITT namn)
*Enbart att höja/sänka ringvolymen kan göra att telefonen blir seg och även i vissa fall hänger sej. Så är även fallet när man ska svara på inkommande samtal. Då det gör att man "missar" samtalet, sedan vänta tills telefonen slutat haka upp sej, därefter kan man ringa upp personen ifråga som ringt. tidsperspektiv: 10sek - 5min.
*Funktionen med att ringa enbart av att sätta luren till örat, fungerar 8/10 gånger och då i princip enbart till höger öra.
*Funktionen att man ska kunna styra telefonen med rörelser, Fungerar knapphändigt och omständigt. Det går betydligt snabbare att knappa sej fram på det vanliga sättet. Dessutom kräver det oftast stora och yviga rörelser. (inget att rekomendera att göra på allmän plats)
Rörelsefunktionen i sig, har redan funnits på smartphones-marknaden de sista 2 åren, och rörelse funktionen på Galaxy S3 skiljer sej hårfint i från den redan etablerade funktionen. (Känns som man försökt uppfinna hjulet igen)
*Att titta på film, surfa, maila m,m. samtidigt är heller inget som fungerar att göra simultant. Som redan nämnt, den hänger sej. Eller laggar.
*Ologisk. Som nämnt, grundfunktioner är onödigt krångliga, sega och behöver ladda ner appar för att fungera. tex 1st app PER alarmklocka. i mitt fall: 3 appar för bara kunna ställa olika alarm.
Möjligen kan de här vara enganska ok telefon om man bara skall använda den till olika media. Men inte som en funktionstelefon för att förenkla och samla behoven på 1 ställe som man har i vardagen.
Något positivt om Galaxy S3,
Kameran är riktigt bra, blixtsnabb slutare, Snabb bildhantering, kristallklara bilder och faktiskt enkelt att nå bildinställningarna. Filmkameran är också av samma höga standard. (Kameran är enda anledningen jag inte lagt in telefefonen i hyllan)
*Batteritiden är ochså riktigt bra. Även om många program körs simultant så håller det 1-2dagar utan laddning.
Så mitt tips är:
Tänk efter och välj telefon efter ditt behov. Är du ute efter mer en multimedia telefon, där kanske de vardagliga funktionerna är sekundärt, då kanske Galaxy S3 passar dej. Har du som jag, ett större behov av att använda en telefon som ett nav i vardagen, kanske du ska kika runt en extra gång.
Fråga någon som har, eller använt Galaxy S3 och hör vad de tycker om den innan du beslutar dej.
Då Galaxy S3 känns en aning nischad så är det nog behovet som ska styra beslutet.
Fördelar: kamera, batteritid
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar, nischad, grundläggande funktioner saknas
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 10 poäng
4  av 18 fann denna recension användbar.
Recension 23 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: sthlm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

4g:Problem på denna telefon.

Datum:den 2 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
FIXA DENNA TELEFON NU. DEN KLARAR EJ VÄXLINGEN MELLAN NÄTEN,SOM I SIN TUR RESULTERAR I MASSA FOLK SOM FÖRSÖKER NÅ EN UTAN RESULTAT. ALLA PÅ FORUMEN LIDER AV DETTA FEL! LÖS DETTA I SAMRÅD MED OPERATÖRERNA NU!!! OBS:DET GÄLLER ALLA OPERATÖRER SOM SÄLJER DENNA TELEFON. Annars bra!
Fördelar: Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
4  av 7 fann denna recension användbar.
Recension 24 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Great!

Datum:den 30 november 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
I en klass för sig! Snabbt flyt i menyerna, makalös skärm, stilrent gränssnitt (mängder med smarta funktioner), och inte minst blixtsnabb med 4G (Sthlm). Kameran tar riktigt bra bilder (kunde varit snäppet vassare, men jämfört med tidigare mobiler jag haft är den grym). Batteriet klarar en dag tungt surfande och spelande utan problem.
Var orolig för att jag skulle tycka telefonen var för stor, men man vänjer sig snabbt, och nu kan jag inte tänka mig en mindre lur.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Smarta funktioner
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 25 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Halmstad
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

2 GB i minne

Datum:den 30 november 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Skälet att jag köpte denna är minnet som är på 2GB... 4G har jag testat och fungerar bra, men jag har den urkopplad pga det drar mycket ström...
Telefonen är fin och skärmen är suverän fast den är Amoled... Det jag stör mig är storleken som är en bit över för min del. Jag når med mycket svårigheter med tummen till bokstaven A eller till tilbaka knappen med vänster hand...
Fördelar: Bra köp!
Nackdelar: för stor för min hand
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 26 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Uppsala
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Helt episk!

Datum:den 22 november 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
En fantastisk telefon som fungerar helt utan problem. Jag har tele2 och utklassar alla med en 3g mobil i snabbhet var som helst i hela Uppsala och Sthlm.
Den är smart, snabb och har många bra funktioner. Android 4.1 är skitsnyggt och smidigt.
Helt enkelt: en episk mobiltelefon.
Ett enda minus är att den tar lång tid att ladda jämfört med andra mobiler jag har haft. Dock inget problem om man laddar över natten(som jag).
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: laddar långsamt
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 27 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Uddevalla
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

4g Problem, annars bra!

Datum:den 17 november 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Allt fungerar, utom när man skall skicka MMS i 4g, eller när telefonen skall koppla mellan 4g till 3g(tappar all data anslutning) för då fungerar det inte. Synd med dessa problem för telefonen är bra annars och hade allt fungerat, så hade den lätt fått 5 stjärnor av mig.
Fördelar: Bra design, Lätt att använda, bra skärm, snabb processor
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 3 poäng
1  av 5 fann denna recension användbar.
Recension 28 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Nacka
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Dead on arrival!

Datum:den 15 november 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Det börjar inte bra för telefonen verkar död. Laddning tar den för det kan jag se på skärmen men den går inte igång.
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar, död, startar ej
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 7 poäng
0  av 7 fann denna recension användbar.
Recension 29 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Dålig mottagning

Datum:den 13 november 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Har problem med att den ofta har dålig mottagning. Hade kontakt med Telia i början och sedan de gjorde någon form av reset så blev det bättre men det finns fortfarande mycket mer att önska.Har inte haft så mycket mottagningsproblem med tidigare telefoner med samma operatör.
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 30 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Trelleborg
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Tidens bästa telefon

Datum:den 9 november 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
En snabb bra telefon med hotspot vilket som gör att man kan begränsa extra bredbandsabonemang. Där telefonen finns, finns det bredband. Vid jämförelse med andra märken så utmärker denna telefonen sig och är generellt bättre på allt, det enda jag har hittat på ett annat märke är tv ut, men då var denna telefon sämre på allt annat. Och "tv ut" sköts ju via wi-fi till en smarttv nuför tiden, så vem behöver "tv ut". Det enda som jag skulle önskat, var lite mer batteritid. Vid hårt andvändande så klarar den sig dock mellan nattliga laddningar.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 4 poäng
4  av 4 fann denna recension användbar.
Recension 31 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Västra Götaland
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Bra telefon

Datum:den 6 november 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Tycker denna telefon är utmärkt, det som jag kan klaga på är att om man har 4G påslaget så tar det 3 ringsignaler innan det ringer i min telefon, vilket gör att man måste ställa om tiden för när telefonsvararen går in, nästa grej som jag inte kan först varför man inte har lagt in så den växlar mellan 4G/3G/2G eller 3G/2G, utan nu finns bara inställningar 4G/3G/2G/ eller bara 3G eller bara 2G, det måste fixas, man vill ju att den ska kunna växla 3G/2G också
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 32 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Oxelösund
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Oslagbar telefon om ni fixar strulet med 4g

Datum:den 1 november 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Missar samtal och det blir no network när jag tex ska kolla facebook. Har felanmält till telia men det händer inte mycket, dom verkar inte veta om felet är i nätet eller i telefonen. Tröttsamt på en telefon som annars skulle spöa alla.
Fördelar: Smarta funktioner, Lätt att använda, allt utom 4gstrulet
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 3 poäng
4  av 5 fann denna recension användbar.
Recension 33 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

4G skapar problem

Datum:den 31 oktober 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
4g fungerar inte som det ska. Den klarar inte växlingen mellan näten,4 G gör så att man inte kan bli nådd. Många fler har detta problem. Lös detta probblem med operatörena gäller alla operatörer som erbjuder den här telefonen.
Fördelar: Smarta funktioner
Nackdelar: 4g fungera inte som det ska.
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 1 poäng
4  av 7 fann denna recension användbar.
Recension 34 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Malmö
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

4g:Problem på denna telefon.

Datum:den 30 oktober 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
FIXA DENNA TELEFON NU. DEN KLARAR EJ VÄXLINGEN MELLAN NÄTEN,SOM I SIN TUR RESULTERAR I MASSA FOLK SOM FÖRSÖKER NÅ EN UTAN RESULTAT. ALLA PÅ FORUMEN LIDER AV DETTA FEL! LÖS DETTA I SAMRÅD MED OPERATÖRERNA NU!!! OBS:DET GÄLLER ALLA OPERATÖRER SOM SÄLJER DENNA TELEFON.
Fördelar: grymt besviken.
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 1 poäng
5  av 9 fann denna recension användbar.
Recension 35 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
2 av 5
2 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Suger, ingen direkt nexus variant här inte.

Datum:den 30 oktober 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Bara massa hastighetsstaket att man inte ska mecka med denna telefon. Svår och roota eller köra AOSP rommar i. Inget stöd för OGV-videos. Brutala Touch Wiz buggar. Jag har inte ens kört LTE än!! Tack blev just påminnd varför man vill ha en ren Nexus variant istället.
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar, idiotisk
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 1 poäng
4  av 7 fann denna recension användbar.
Recension 36 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Överlag Bra/Fast en hel del problem med 4G

Datum:den 30 oktober 2012
En bra telefon som är snabb och utan lagg... dock har jag haft problem med "hand overn" från Wifi till vanliga nätet, generellt verkar telefonen ha svårt att hitta nät (bor icentrala Stockholm) samt uppkopplingen till 4G.
Det verkar för mig som att telefonen inte kan hantera switchandet mellan GSM/WCDMA(3G)/LTE(4G), kanske något Samsung kan fixa med en mjukvaruuppdatering.
Hade även problem med dålig batteritid, åtgång på 13% per timme, det löste sig dock efter en systemåterställning.
Fördelar: Bra design
Nackdelar: datatrafiken/uppkoppling till telenätet
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 37 för Galaxy S III 4G
Kund Avatar
Från: Nyköping
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Fungerar (nästan) Utmärkt!

Datum:den 26 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Klockren telefon som ligger bra i handen och som är vändigt användarvänlig. Kameran är det jag är mest imponerad över. Har inte hunnit utforska telefonen till fullo ännu då tid saknas.
Väntar just nu på jellybean uppdateringen via FOTA.
Det enda problemet jag har är att micro usb uttaget glappar när jag laddar den, så ibland blir jag utan för att den inte laddat på en hel natt. Vilket är tråkigt, men ska lämna in telefonen snarast när tid finnes!
MVH
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: problem med laddning
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för Galaxy S III 4G
Baserat på recensioner med i genomsnitt (115) värderingar
Total värdering 
4,4 av 5
4,4 av 5
104 av 113