SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för Galaxy S III

Galaxy S III

Teknik ska vara enkelt, vänligt och kul – helst utan att begränsa dig som användare. Istället för att låsa in och blockera, vill vi ha en mobil som ger frihet och öppenhet. Samsung är en av världens ledande producenter av bildskärmar, processorer, mycket av det där andra som inte syns, men som får det hela att fungera. Vi tror att det är kombinationen mellan en vacker utsida och en genomtänkt insida som får människor att gilla en mobiltelefon från Samsung. Nu har vi gjort en smartphone som gillar människor. Galaxy S3 är så mycket mer än smart.
Genomsnittlig kundvärdering:
4,599 / 5
4,6
 / 
5
(232 Recensioner) 232
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 232 recensioner
5 stjärnor
164
4 stjärnor
51
3 stjärnor
11
2 stjärnor
4
1 stjärna
2
219 av 229(96%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Galaxy S III
Recension 1 för Galaxy S III
Kund Avatar
Angellove
Från: Luleå
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Faboulus!

Datum:den 18 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag älskar min samsung SIII, det bästa och roligaste jag köpt på mycket länge. Mycket stolt över min fina mobil, som är så mycket mer än bara en mobil.... Den har allt!!!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 4 poäng
9  av 14 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Galaxy S III
Kund Avatar
Göran
Från: Huddinge
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

En mycket trevlig smartphone

Datum:den 11 februari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Men...uppgiven standbye tid på batteriet är ju ett skämt!
Min S3 klarar kanske 200 timmar. Och då har jag inga program igång, ingen WiFi eller synkfunktioner.
Fördelar: prisvärd, Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: dålig batteritid
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Galaxy S III
Kund Avatar
Jimpen
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Har lite proble, dock

Datum:den 31 januari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Telefonen är Jättebra i sig, men jag (även flera på internet) har ett problem med batteriet, det laddar under natten men när man vaknar har det laddat 60 procent på typ 8 timmmar, vilket är ett problem för mig som använder telefonen hela tiden, så jag undra om samsung visste vad det är för problem.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, prisvärd, Bra design
Nackdelar: batteri fel
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Galaxy S III
Kund Avatar
StoltS3ägare
Från: Dalarna
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Underbar!

Datum:den 22 januari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag är såå supernöjd med min S3:a. Den ligger så bra i handen och designen är snygg. Tycker att den är lättanvänd och man kan använda den till nästan allt. Jag har inte längre någon dator och inte heller någon surfplatta, och det behövs inte. Jag kan använda min S3:a istället.
Kameran är fantastisk! Bilderna blir jätte bra med blixt, inte för ljust eller så.
Den klarar av att åka i golvet utan att få stora sprickor eller dyl.
Den är bara helt underbar! Bästa mobilen på marknaden just nu!
Den kostar lite grann, vilket liknande också gör, men den är helt klart värd det!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Galaxy S III
Kund Avatar
myskatten123
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Super bra relefon

Datum:den 27 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Vilken bra telefon mycke bättre än vad jag trodde. Lätt och lära sig.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
2  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Galaxy S III
Kund Avatar
Kenneth41
Från: Lönsboda
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

samsung S3

Datum:den 15 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Den bästa mobil jag haft i mina händer.Överträffar allt.Jäkligt nöjd med köpet.En kanonmobil som har allt man behöver.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Galaxy S III
Kund Avatar
BanditOne
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

En Bra Telefon

Datum:den 11 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Samsung telefonen är verkligen den telefonen som har allt man kan behöva i det dagliga livet....Smart design och verkligen prisvärd , den är också lätt att använda.... Väldigt bra operativ system...
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Galaxy S III
Kund Avatar
Jakis
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Otrolig

Datum:den 11 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Så otroligt bra! Så bra skärm, processor! Och skärmen är jätteskön att spela spel på.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 9 för Galaxy S III
Kund Avatar
vovlo
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

samsung Galaxy S III

Datum:den 7 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
jag köpde en mobil oss tre den har jätte bra batteri tid jag är jätte nöjd med den
Fördelar: Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 10 för Galaxy S III
Kund Avatar
Galaxy user
Från: Hä ligge väl ungefär i mittn av landä.
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Galaxy S |||

Datum:den 27 september 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har haft mobilen några veckor nu och kan bara säga, HELT FANTASTISK !!!
Eller vänta nu!!... Skrev jag mobil???.. Ordet mobil är för simpelt för denna sak! Det är en dator i telefon format. Superlätt att komma igång med och förstå och man hittar nya smarta funktioner varje dag.
Denna telefon kan STARKT rekommenderas! Kommer inte på några negativa saker överhuvudtaget.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, valuta för pengarna
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 11 för Galaxy S III
Kund Avatar
Pepe
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Einstein S 3

Datum:den 26 september 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Helt grym, den känner ju av vad du vill, allt är bra på den, skulle bara finnas ett högkapacitetsbatteri (men det är inte uppfunnet än till mobiler, för alla behöver laddas varje dag)
GRYM ALLTSÅ
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 12 för Galaxy S III
Kund Avatar
Fredde
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Grym!

Datum:den 22 september 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Köpte min Samsung Galaxy S3 för mindre än en månad sen, men mobilen har redan överträffat mina förväntningar. Prestandan,funktionerna, och designen, allt man behöver i en smartphone och lite till finns i denna fin fina mobil. Jag behöver inte skryta mer, den har allt helt enkelt. Peace out!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 13 för Galaxy S III
Kund Avatar
5thSeason
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Så komplett som en mobil kan bli!

Datum:den 12 september 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Efter flera veckors användning så blir jag fortfarande imponerad av smidigheten, funktionerna och batteritiden. Galaxy S3 ger mig kontroll över det mesta i min vardag och den gör det så enkelt.
Samsung Galaxy S3 är så komplett som en mobil kan bli!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Smarta funktioner, Lätt att använda, bra batteritid, fantastisk skärm
Nackdelar: lite för dyr
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 14 för Galaxy S III
Kund Avatar
touaregen
Från: norrland
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Samsung Galaxy S3

Datum:den 11 september 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Älskar med S3 a men önskar att den inte slukar batteri.
Fördelar: prisvärd, Bra design, Smarta funktioner
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 15 för Galaxy S III
Kund Avatar
Rexonxita
Från: Skultuna
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:nybörjare
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Toppen mobil

Datum:den 7 september 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Det ennda jag ej är nöjd med är att den av nån orsak slukar batteri
Fördelar: Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: batteri tiden dålig
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 16 för Galaxy S III
Kund Avatar
silverbobinen
Från: Högdalen
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Fantastisk!

Datum:den 27 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Helt suverän mobil, utklassar allt annat på marknaden. Snygg, snabb och smart.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 17 för Galaxy S III
Kund Avatar
BERGAMANNEN
Från: ESLÖV
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

SKITBRA

Datum:den 25 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
STOR MEN DET ÄR HÄLFTEN DATOR HÄLFTEN TELEFON DVS SKITBRA!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: har ite hittat någon förutom att den är stor
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 18 för Galaxy S III
Kund Avatar
Anki
Från: Mjölby
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:nybörjare
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Super smart!

Datum:den 24 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Fick tips att köpa en S3 och det har jag inte ångrat!
Vilken smart snygg telefon!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 19 för Galaxy S III
Kund Avatar
Guran
Från: Malung
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Dålig mottagning

Datum:den 7 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag har haft Galaxy 1 & 2 och nu 3an men det är sämre mottagning på den bryter samtal där det fungerat med de andra, annars mycket bra mobil, men vill ju kunna ringa...
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 20 för Galaxy S III
Kund Avatar
Christer
Från: Malmö
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

BÄTTRE OCH BÄTTRE

Datum:den 6 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Hade från början en GS2 som jag var väldigt nöjd med. Bytte upp mig till en Galaxy S3 samma dag den släpptes. Till en början så var jag inte speciellt imponerad. Visst, skärmen var klarare och den arbetade snabbare men den gav mig inte något "Whoow". Nu har jag haft det ett tag och blivit mer kompis med alla funktioner. Detta är ingen mobil för dom som vill ha en "switch on-and-go" lur. Det finns hur mycket inställningar som helst man kan laborera med. Vi har nu vuxit samman och jag har bara ett klagomål och det är på designen. Den ligger hur skönt som helst i handen men den är på tok för hal och plastig! Galaxy S2 var räfflad på baksidan och bara det gjorde att den känndes mer genuin och inte gled ur handen på samma sätt som S3:an gör. Hur som så går jag ingenstans utan den. Den är verkligen den bästa smartphonen på marknaden!!! Hur ska man kunna överträtta detta??
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner
Nackdelar: plastig design.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
Galaxy Tab 10.1 (3G)
4,1 av 5(23)
 
 
 
 
 
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 21 för Galaxy S III
Kund Avatar
Rolf
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Den allra bästa mobilen som nu kan köpas.

Datum:den 5 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Den överträffar mina högt ställda förväntningar med mycket god marginal, har faft den i drygt 2 månader och ännu inte hittat något negativt med den.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 22 för Galaxy S III
Kund Avatar
ABBE
Från: Kalmar
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:11+
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa telefonen någonsin

Datum:den 27 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Bästa telefonen på marknaden idag! överträffar mina förväntningar!!!
Snabb, användarvänlig med mycket funktioner det enda som är lite dåligt men med tanke på alla funktioner, stor skärmen så är den helt okej flitigt använd.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: batteritiden ( okej )
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
2  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 23 för Galaxy S III
Kund Avatar
Radiohead
Från: STHLM
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Dålig FM-mottagning

Datum:den 26 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jämfört med Galaxy S så är FM-radion rent av usel!
I övrigt är vi bästa kompisar.
Fördelar: prisvärd, Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: hoppas att fm mottagningen kan fixas?
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 24 för Galaxy S III
Kund Avatar
therey
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

otroligt bra

Datum:den 24 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
jag har testat de flesta mobilerna men den här slår rekord, snabb och så många funktioner så det bara är sjukt, batteritiden är helt okej bättre än andra mobiler håller i ungefär 1 dygn lite längre om man inte surfar och lyssnar på musik. Alla som testar denna mobilen kommer fastna för den. Måste säga att den inte känns plastig längre och ligger bra i handen, helt klart värt köpet. Måste också berömma högtalarna, ljudet är perfekt och högre än i alla andra mobilerna
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 4 poäng
5  av 6 fann denna recension användbar.
Recension 25 för Galaxy S III
Kund Avatar
William
Från: Umeå
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Underbar telefon

Datum:den 23 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Det här är min nya kompis, helt oslagbar, lite hal men på nått sätt funkar det ändå
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 26 för Galaxy S III
Kund Avatar
NizaKKzill
Från: Växjö
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

innovativ design och snabbhet

Datum:den 16 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Den enormt kraftfulla processorn gör det enklare att använda telefonen till det yttersta. du kan i stort sätt ha allt igång på samma gång utan några som helst fördröjningar. älskar att man kan se på film samtidigt som man nyttjar telefonens andra egenskaper så som smsa och kolla facebook utan att missa nån scen i filmen. Och hur snygg som helst. bytte nyligen ifrån en sliten Galaxy S och nu har ni övertygat mig. fortsätter ni så här ska jag förevigt använda galaxy s serien!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, kraftfull
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 27 för Galaxy S III
Kund Avatar
conny1
Från: örebro
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Värdens bästa mobil helt klart

Datum:den 13 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Galaxy s3 är nog en av dom bästa mobilerna just nu
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 28 för Galaxy S III
Kund Avatar
Labolina
Från: Nora
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Älskar den

Datum:den 12 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Helt underbar så många smarta finesser, stor och bra bildskärm, underbar upplösning och kameran är super man missar inte ett kort hur snabb som helst.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 29 för Galaxy S III
Kund Avatar
Maestro
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Smart-phone

Datum:den 9 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Namnet på alla dessa nyare telefoner har kallats för "smartphones". Men Samsung Galaxy S3 är definitionen på "Smartphone". Den är min högra hand som Iron Man & Jarvis!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: lite för stor skärm för min smak trots köpet.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 30 för Galaxy S III
Kund Avatar
viktor
Från: göteborg
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

bra men förstor

Datum:den 8 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
mycket nöjd med telefonen. bra prestanda enda,snygg,och många smarta finesser inbyggda av samsung.
- är dock att den är för stor hade vart lagom med 4,3tum skärm. är också för litet ram minne då du tex är på internet och går till hemskärmen märker du detta tydligt då alla appar och widgets är borta och tar kansek 3sec tills dom är tillbaka
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: Ej prisvärd
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 31 för Galaxy S III
Kund Avatar
Linda.
Från: Alingsås
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Fantastisk!

Datum:den 6 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Så smart, Så smal, Så snabb! Den bästa mobilen jag någonsin har hafft och med ett bra abonemang kan den uppfylla alla ens önskningar om en mobil. Jag har hafft den i en vecka men alla funktioner är glasklara och funkar fantastiskt. Den perfekta telefonen för alla sociala mäninkor.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 32 för Galaxy S III
Kund Avatar
Sus56
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Känslig skärm

Datum:den 3 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Fantastisk telefon men skärmen som ska vara extra hållbar (Gorilla II) tål inte ens ett fall på 30 cm utan att gå sönder!!! Detta hände dag nr 2. Jag har haft en Samsung Galaxy SII tidigare och den har en kanonbra skärm. Konstigt att skärmen på SIII:an är så ömtålig!
Fördelar: Bra köp!
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 
+ 1 poäng
4  av 7 fann denna recension användbar.
Recension 33 för Galaxy S III
Kund Avatar
Axxl
Från: delsbo
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

S3 bäst

Datum:den 25 juni 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
den funkar som smort, men inne på cameran skulle ni kunna ta bort det gråa runt kanterna så bilden blir över hela skärmen! Men det fixar ni säkert.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 34 för Galaxy S III
Kund Avatar
matrix
Från: Malmö
Jag har använt produkten:1-2 år
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Succé försätter Heja Galaxy S3

Datum:den 21 juni 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Heja Galaxy
Ännu en gång har Samsung Elektroniks visat vad de går för.
Det blev vist ännu en gång segrare Best I Test, samt årets mobil, ock med alt rätt.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 0 poäng
2  av 4 fann denna recension användbar.
Recension 35 för Galaxy S III
Kund Avatar
Fadinho92
Från: Södertälje
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Arabiska alfabetet finns inte!!

Datum:den 20 juni 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Arabiska alfabetet finns inte, vilket jag tycker är väldigt gjort av Samsung..Mina förra Android mobiler hade det, tycker att det borde ha funnits!!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 3 poäng
2  av 7 fann denna recension användbar.
Recension 36 för Galaxy S III
Kund Avatar
happydays
Från: Skellefteå
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:11+
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Och där dog iVadduvill.

Datum:den 15 juni 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Det här är min fjortonde mobiltelefon. Och då har jag ändå inte räknat de släpbara varianterna i tidernas begynnelse. Tekniken går ju generellt framåt, men det räcker inte som förklaring till varför jag tycker denna telefon är helt underbar.
Den är mer responsiv än någon annan telefon jag någonsin använt (inklusive ärkekombattanten), den har en skärm som är så bra att jag saknar ord, den har dessutom gjorts "mänsklig" med en mängd smarta finesser i själva gränssnittet mellan människa och maskin. Kameran som känner igen människor du plåtat förut, zoomning med fiffiga och intuitiva rörelser med mobilen, och mycket mer.
Jag har haft den här telefonen bara en kort tid ännu (av naturliga skäl - den har inte funnits så länge) men hade tidigare en Galaxy SII. Jag var väl först tveksam till ett byte, jag var ju så nöjd med den. Det som fick mig att ta steget var den fantastiska och något större skärmen som gör att allt går så mycket enklare att se. Tack och lov, får man säga. För skärmen är ändå den minsta förändringen - under skalet har det hänt mycket, mycket mer.
Jag kan inte annat än rekommendera. Och gratulera Samsung för ytterligare en makalöst fin produkt.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, responsiv, blixtsnabb
Nackdelar: som andra smartphones: ömtålig - tappa den inte!
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 4 poäng
5  av 6 fann denna recension användbar.
Recension 37 för Galaxy S III
Kund Avatar
loghman
Från: Trollhättan
Jag har använt produkten:1-2 år
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

arabiska och persiska språk

Datum:den 14 juni 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Det fattas två språk, arabiska och persiska.TACKSÅMYCKET !
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Foto skickat av användare
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
- 5 poäng
0  av 5 fann denna recension användbar.
Recension 38 för Galaxy S III
Kund Avatar
nossttam
Från: Lidköping
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Kungen är här

Datum:den 14 juni 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har haft telefonen i 2 veckor nu och är väldigt nöjd! Jag hade gjort min hemläxa grundligt innan köpet och läst i stort sett varenda recension och youtube film jag kunde hitta om telefonen och ändå blev jag positivt överraskad!! De känns som de verkligen tänkt på allt, bara en sån sak att den verkar känna av själv att man åker bil och startar "driving mode" är ett exempel påsaker jag inte visste innan trots mitt gedigna förarbete.
Såg någon tidigare recension där någon gav den en 2:a pga batteritiden. Jag kan bara säga att jag inte haft några liknande problem alls. I början höll jag på med telefonen hela tiden och hade ändå inga problem att få batteriet att räcka till kvällen. Nu med mera, för mig, normalt användande räcker batteriet i ca 1,5 dygn.
Rekommenderar folk att köpa denna telefon!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 7 poäng
7  av 7 fann denna recension användbar.
Recension 39 för Galaxy S III
Kund Avatar
cawa
Från: Malmö
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

My precious

Datum:den 13 juni 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag är en riktig prylbög, och det var kärlek vid första kontakten. Så snygg och skön att hålla i och underbar att vidröra, ligger perfekt i handen. WOW
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 40 för Galaxy S III
Kund Avatar
Jonas
Från: Malmö
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Super

Datum:den 9 juni 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Super bra telefon på det mesta men kunde ha varit bättre. Super härlig högupplöst skärm fina färger skarp och klar man ser varje detalj i bilden, mycket bättre än LCD skärmar vilka förbrukar ström dessutom. Bra funktioner i telefonen. Mycket bra bluetooth med lång räckvidd och utan störningar så man kan springa ganska lång ifrån telefonen. Häftigt att man kan strömma video via DLNA full hd video och ändå kunna spela ett 3D spel eller anna video på telefonen samtidigt eller göra något annat samtidigt. Vad bekräftar RAM minnet verkar det för lite för alla processer som måste tävla om RAM minnet. Det händer tyvärr att processen för video kan stängas ner t.ex. om man har webbläsaren upp samtidigt vilket tar mycket RAM minne. Händer även att musik processen plöstligt försvinner vilket i och för är ganska sällsynt. Hoppas något kan göras åt detta.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 4 poäng
4  av 4 fann denna recension användbar.
Recension 41 för Galaxy S III
Kund Avatar
Speedy
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

iPhone, släng dig i väggen!

Datum:den 7 juni 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Samsung Galaxy S3 måste vara världens bästa telefon! Alla små saker som alla tycker är onödiga hjälper en verkligen i vardagen tillsammans med den fruktansvärt imponerande Quad-Core processorn som levererar en oerhörd prestanda.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, snabb!, mycket bra kamera
Nackdelar: något dyr.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 42 för Galaxy S III
Kund Avatar
Lindman
Från: Sundsvall
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Världens. Bästa. Telefon.

Datum:den 3 juni 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Finns ingen motståndare om titeln världens bästa telefon. Så bra är den.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra design, Smarta funktioner, skärmen
Nackdelar: s-voice kunde varit bättre
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 43 för Galaxy S III
Kund Avatar
Sajberspejsman
Från: Västerås
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Kungen av mobiler

Datum:den 31 maj 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Skärm är i TOPP
Prestanda är i TOPP
Funktionaliteten är i TOPP
Allt är i TOPP
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, bäst, kung
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 44 för Galaxy S III
Kund Avatar
Alta
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:11+
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Världens hittills bästa mobiltelefon!

Datum:den 31 maj 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Grym på alla sätt! Batteritiden kunde varit bättre.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 45 för Galaxy S III
Kund Avatar
SamSonNite
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa mobilen - Men saknar 4g

Datum:den 30 maj 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ bästa telefonen för tillfället
- Ingen 4g
- S-voice överskattad och seg.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 46 för Galaxy S III
Kund Avatar
kmike
Från: Västerås
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

slimmad telefon med få brister

Datum:den 28 mars 2014
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Den känns fortfarande modern två år efter att den kom ut. Gränssnittet tillåter en hel del anpassningar.
Det brukar ta ett bra tag innan nya Androidversioner finns tillgängliga.
Den känns bra att hålla i.
Batteritiden, med de flesta funktioner inkopplade, är som på de flesta smatphones medioker.
Kameraprestandan är bra.
Det är väl många appar som klassas som systemprogram (både från google o från Samsung) - och därmed belastar minnet.
Fördelar: Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: mycket "bloatware"
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 47 för Galaxy S III
Kund Avatar
Magnolia
Från: Stockholm
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Bra överlag...

Datum:den 22 januari 2014
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Men var hittar jag tillbaka till mitt knapp-tangentbord? Jag vill inte ha QWERTY!!!
Fördelar: Bra design
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 48 för Galaxy S III
Kund Avatar
Rille
Från: Borås
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Kanonbra!

Datum:den 7 december 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har använt min Samsung Galaxy SIII i 9 månader nu! Jag är riktigt nöjd med användarvänligheten och alla smarta funktioner! Kameran är helt fantastisk! Batteritiden är hyfsat bra och räcker för en hel dags användande. Har dock några minus: Dam samlas lätt bakom kameralinsen och bilderna får då inte lika bra kvalitet. Designen är snygg men baksidan och kanterna repar otroligt lätt! Skruvar på insidan börjar lossna och måste skruvas åt med jämna mellanrum. Laddaren är inte heller bra. efter ca 3 månaders användande la laddaren av. USB kontakten på sladden fick glapp och jag har hört flera stycken som har haft samma problem. Jag rekommenderar då att köpa en laddare utan USB från första början! Samsung Galaxy SIII är dock ett riktigt bra köp och bortsett från nackdelarna, en riktigt bra telefon! hoppas ni fick någon hjälp!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: inte så reptålig
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 49 för Galaxy S III
Kund Avatar
Samsung Galaxy mannen
Från: Örebro
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

HD filmning

Datum:den 31 juli 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Tycker att allt är bra, snabb kamera m.m. men filmningen i HD blir lite för ljus och oklar. Ingen färgmättnad, hur kan man ställa in det.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 50 för Galaxy S III
Kund Avatar
Name?
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Mobilen laddas inte.

Datum:den 4 mars 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
När mobilen dör och jag sätter den på laddning så laddas den inte klart på mer än 24tim, ibland mer. Eller så laddar den inte alls. Och ibland minskar mobilens batteriprocent istället för att den ska ökas under laddningstid. Vad kan ni föreslå att göra åt detta?
Fördelar: Lätt att använda
Nackdelar: dåligt batteri.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 51 för Galaxy S III
Kund Avatar
samung
Från: sweden
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

En bra fon som har...

Datum:den 19 februari 2013
Jag hopas ATT samsung fixa sin jelly bean problems!!!
En bra fon som har blivit mycket dåligt efter uppdateringen av jelly bean.
SAMSUNG MÅSTE FIXA DET annars köper ingen deras mobiler!!!
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, ice cream sandwich
Nackdelar: jelly bean
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 52 för Galaxy S III
Kund Avatar
Micke
Från: Kista
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Batteritiden

Datum:den 11 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Hej!
Måste först bara säga att luren är suverän på alla sätt.
Dock har jag ett problem som jag inte gillar alls.Det är batteriet ,det tar slut på 1 dag.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: batteritiden
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 53 för Galaxy S III
Kund Avatar
DaMan
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Bra mobil MEN den har de mest kända språken utom arabiskan?

Datum:den 9 augusti 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Samsung S III är en bra mobil, har väldigt många funktioner, lätt hanterad MEN en sak som jag tyckte var extremt dåligt var att den inte hade arabiska som språk inbyggt i mobilen. Hur kommer det sig?? Ni har faktiskt inte arabiska på någon av era mobiler...väldigt konstigt om ni frågar mig!! Jag föreslår att ni lägger in arabiska till era mobiler i framtiden!!!
PS: ALLA (i alla fall de mest kända) har arabiska i sina mobiler....
Nackdelar: Funktion saknas
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 9 poäng
2  av 13 fann denna recension användbar.
Recension 54 för Galaxy S III
Kund Avatar
Pecka
Från: Norrland
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Min första smartphone

Datum:den 1 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Visste egentligen inte vad jag skulle förvänta mig, men är i stort sett helnöjd. bredden på s3 är i största laget, men ger ju samtidigt en fördel när det gäller att se på skärmen. Sen har jag lite tekniska bekymmer ibland, när jag ska svara på samtal, och kommer åt något på skärmen som blockerar. Största nackdelen är att det inte går att sända fler än 10 sms åt gången. Man kan ju vilja skicka information om något till 50 stycken, och får då fippla med meddelandet 5 ggr :-/
Fördelar: Bra köp!
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 55 för Galaxy S III
Kund Avatar
Bjorne
Från: Alingsås
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Trevlig

Datum:den 15 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
En trevlig och snabb telefon. Klart att den här skärmen på 4,8" drar ström, dock håller den bättre en s2an, även om man önskat lite till. Skärmen är rätt bra även om man även önskat lite mer tryck i färgerna. Storleken är ju på både gott och ont, nu börjar man nog nå den maximala storleken för att de ska kallas mobiltelefon. Telefonen är tunn, så tunn att det är lite svårt att få tag i den då den ligger ner. S3an är mycket snabb och hänger med bra med många funktioner, det laggar aldrig. För att vara en mobiltelefon gör även kameran ett bra jobb. Min önskelista är att batteritid ska förbättras och att telefonen inte ska vara så plastig även om allt blivit bättre. Kanske låter som jag gnäller ? nej d, det är annars en mycket trevlig telefon med för och nackdelar.
Fördelar: Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 56 för Galaxy S III
Kund Avatar
Cypoid
Från: Lund
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Kvick men dåligt med minne

Datum:den 4 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Telefonen är snabb i responsen, kameran är grymt snabb, men jag saknar lite "lull-lull" och roliga effekter som man får i konkurenternas lurar. Tangentbordet ser förskräckligt ut, det borde ha kunnat göras snyggare, men det finns alternativ att ladda hem. Minnet är klent med endast 11,5 gb ledigt och man har ingen nytta av SD kortet eftersom man inte kan flytta appar dit.
Fördelar: Lätt att använda, snabb
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 57 för Galaxy S III
Kund Avatar
Tomas J
Från: Trollhättan
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

S2 vs S3

Datum:den 7 juni 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Den ser stilig ut, lätt att hantera. Både s2 och s3 är ganska halkiga, så jag väntar på ett gummibakstycke som jag hade på s2'an. Saknar ett hål för ett band, saknar några program som finns i s2'an. T.ex Polaris Office. Missade att det är micro sim i den. Får beställa et sådant. Har kört den på wifi hittils, det kmmer man ju ganska långt med. Detta är min fjärde samsung mobil, så jag är ganska nöjd med dom.
Fördelar: Bra köp!, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 58 för Galaxy S III
Kund Avatar
sams139
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Åsikt

Datum:den 18 maj 2012
Nackdelar: ingen LTE, bara 16gb version (ingen 32/54)
Förbättringar: behövs en 12mp kamera
Fördelar: prisvärd, Smarta funktioner
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
- 25 poäng
4  av 33 fann denna recension användbar.
Recension 59 för Galaxy S III
Kund Avatar
besviken köpare
Från: uppsala
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Jag var nöjd till den började krångla efter 16 månader. Slutade fungera.

Datum:den 10 januari 2014
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Tycker att man inte ska behöva byta kretskort efter 16 månader. Slutade fungera efter en uppdatering..
Fördelar: Bra design
Nackdelar: Ej prisvärd
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 60 för Galaxy S III
Kund Avatar
HD67
Från: Söderhamn
Jag har använt produkten:1-2 år
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Samsung sIII

Datum:den 6 mars 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Kan rekomendera denna telefon med viss tvekan. Skärmen är mycket ömtålig och spricker lätt. En hel del funktioner är funktionella, men fungera mindre bra i parktiken. Att surfa går lätt men hackar gärna och lever lite av ett eget liv rätt ofta. Skärmen fungerar över förväntan, man behöver ibland inte ens nudda denna när man surfar, vilket är riktigt irriterande. Ljudet när man pratar är relativt dåligt om man inte har headset eller använder högtalafunktionen. När den väl fungerar är den en riktigt fin telefon.
Fördelar: prisvärd, Bra design
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 61 för Galaxy S III
Kund Avatar
LarsP
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Linux Ubuntu

Datum:den 25 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Tyvärr klarar inte denna telefon att läsas rakt av i Linux Ubuntus filbläddrare. Det saknas information på er hemsida om hur detta ska gå till!!!
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 62 för Galaxy S III
Kund Avatar
RED LOCK
Från: Kungsbacka
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

pekskärm

Datum:den 24 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
det går inte o ställa in pekskärmens känslighet kasst,, jag har reumatism o det räcker man darrar lite på handen så jättevårt o skriva på dom ynkliga symbolerna..annars verkar den okey..
Fördelar: prisvärd
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 63 för Galaxy S III
Kund Avatar
Tomas
Från: Jönköping
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:novis
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Urdålig telmottagning

Datum:den 22 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har grymt dålig mottagning hemma inne i villan, mycket sämre än tidigare då jag använde vanlig gsm-mob. Bor högt i tätort så det är inga berg eller annat som hindrar.
Grymt störande, ibland ingen mottagning alls så svararen går på utan att jag hör att tel ringer.
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 64 för Galaxy S III
Kund Avatar
SuperSuper
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Lika stor som ett köksbord i fickan

Datum:den 8 augusti 2012
Telefonen är alldeles för stor. Hade det kommit en version med 4-tums skärm och lika tjock (helst ännu smalare) hade jag slagit till direkt
Fördelar: Lätt att använda
Nackdelar: alldeles för stor.
- 3 poäng
0  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 65 för Galaxy S III
Kund Avatar
yeshe
Från: Ystad
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Fullständigt usel batteritid

Datum:den 28 juni 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Under all kritik, håller knappt en dag även om den inte används frekvent. En helt ny telefon ska inte behöva laddas varje dag även om den mest är i stand-by läge. Lägg ner tid på att utveckla batterierna istället. Då telefonen är så avancerad är det ett måste.
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar, usel batteritid
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
3  av 5 fann denna recension användbar.
Recension 66 för Galaxy S III
Kund Avatar
Perra
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:novis
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Kass batteritid

Datum:den 8 juni 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Har haft och har som tur är kvar min I-phone 4S
Har nu testat denna Samsung under två veckor, och INGEN dag har den klarat sig längre än till eftermiddagen för att behövas laddas om.
Folk klagar över dålig hörbarhet och ekoljud när man pratar i telefon.
Fördelar: Smarta funktioner
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar, dålig batterikapacitet
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 4 poäng
1  av 6 fann denna recension användbar.
Recension 67 för Galaxy S III
Kund Avatar
Rockfnykis
Från: Köping
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Måndagsexemplar

Datum:den 17 november 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Jag fick en Samsung Galaxy 3 som första "abonnemangtelefon". Tidigare har jag haft egna telefoner som inte varit bundna till abonnemanget. Det har varit en frihet och har fungerat utmärkt. Så skulle jag byta abonnemang för jag skulle få 4G och det skulle bli billigare plus att jag skulle få en telefon. Den nya telefonen ska in på service för andra gången under ett halvår. Täckningen är usel och laddningen är katastrofal. Telefonen har även "svarat av sig själv". Jag är bunden till februari 2015 så valet är att tjata vidare för att få en annan telefon eller köpa ett kontantkort och köra på det i en gammal telefon tills jag har löst ut mig. Är det bra???
Fördelar: Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar, ett måndagsexemplar!
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 1 poäng
2  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 68 för Galaxy S III
Kund Avatar
JohnnyBoy
Från: Skövde
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Dålig telefon :/

Datum:den 12 juli 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Har tv och tillhörande ljudanläggning från Samsung som jag är oerhört nöjd över. Tänkte då att en S3 som är Samsungs flaggskeppsmodell borde vara bra.
Men tyvärr det är den ju inte. Lagg här och där i menyn, oerhört dålig batteritid samt en undermålig telefon-funktion. 8/10 gånger hör jag ett slags eko när jag pratar med folk i telefonen.
Jag tycker inte det är acceptabelt med lagg och att telefon-funktionen är så dålig på något som ska vara det absolut bästa de har att ge.
Tråkigt, jag ville verkligen gilla den här telefonen men den är en enda stor besvikelse. Nackdelarna väger över fördelarna.
Fördelar: stor skärm
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar, dålig mjukvara, lagg
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 7 poäng
2  av 11 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för Galaxy S III
Baserat på recensioner med i genomsnitt (164) värderingar
Total värdering 
4,7 av 5
4,7 av 5
160 av 164