SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för Galaxy Nexus

Galaxy Nexus

Galaxy Nexus är den första mobilen med Android 4.0, Ice Cream Sandwich (ICS). Googles familjenamn för sina referensmobiler inom Android är Nexus, vilket är latin och kan översättas till förening, förbund, sammanslagning, fusion. Galaxy Nexus är en mix av Samsungs värld av innovationer och Googles universum av information.
Genomsnittlig kundvärdering:
4,686 / 5
4,7
 / 
5
(35 Recensioner) 35
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 35 recensioner
5 stjärnor
28
4 stjärnor
5
3 stjärnor
1
2 stjärnor
0
1 stjärna
1
31 av 34(91%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Galaxy Nexus
Recension 1 för Galaxy Nexus
Kund Avatar
Från: Uppsala
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Min Nya Nexus

Datum:den 26 november 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har haft nexus i en månad..allt är perfekt förutom batteritiden..jag ändrade programvara till carbon JB..
och wow!! mobilen flyter perfekt..allt flyter smidigt och med best prestanda..och bäst av allt..
batteritid nästan fördubblades..nu håller den från 7:00 till 22:00 och då har jag fortfarande 40% kvar av batteriet...mycket fint mobil..kan varm rekommenderas..
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Galaxy Nexus
Kund Avatar
Från: Bandhagen
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Sannolikt den bästa smartphonen hittils

Datum:den 16 november 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag har nu haft min Nexus i fyra månader och har innan den haft flera andra bra mobiler. Ingen har dock varit så grymt bra på alla sätt och vis. Skärmen med 312 ppi fantastisk. I och för sig är kameran "bara" på 5 Mp, men det är inte antalet pixlar som är avgörande. Kameran är blixtsnabb och har så många funktioner.
Helhetsintrycket äratt det är en fantastisk mobil, som dessutom kan användas för att ringa med och skicka meddelanden med.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Galaxy Nexus
Kund Avatar
Från: borta
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Härlig!

Datum:den 14 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har haft denna telefon i några månader och min sammanfattning är:
Batteritid URKASS finns det något extended battery att köpa?
Skärm och spel: super!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: dåligt batteri
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Galaxy Nexus
Kund Avatar
Från: Halmstad
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Genialisk!

Datum:den 23 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Kanontelefon! Snygg, stilren. Bra prestanda (förutom batteritiden som är liksom andra smartphones, kass).
Helt enkelt ett väldigt bra köp!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: enda nackdelen är batteritiden.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
Galaxy Tab 10.1 WiFi
4 av 5(2)
 
 
 
 
 
 
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Galaxy Nexus
Kund Avatar
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:11+
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bättre än S3

Datum:den 7 augusti 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Ska man jämföra denna med någon så är det S3:an.
S2:an är bra mycket långsammare och tar dessutom bilder med låååång fördröjning. (Kamera verkar ju vara en grej som många prioriterar).
Nexus och S3 har mycket gemensamt. Det enda som egentligen designmässigt skiljer är att S3 har en knapp, vilket jag inte föredrar samt att S3 är väldigt hal.
Programmvarumässigt är det samma sak, visst S3 kanske har lite bättre processor och lite bättre kamera, men för en normal-användare gör det ingen skillnad. Kamerorna är jättesnabba på båda och bilderna blir knivskarpa med rätt färger.
Så Nexus är att föredra designmässigt och funktionsmässigt är det samma telefon. Nexusen är mer lättanvänd tycker jag då den är renare. S3 är stökig med massa förinstallerade program som ingen(?) använder. Många appar fungerar inte ens på S3. Så köp en Nexus, den är varmt rekommenderad!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, bättre än s3
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Galaxy Nexus
Kund Avatar
Från: Jönköping
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Bra, men ingen Nexus

Datum:den 29 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Nexus ska betyda att man får uppdateringarna snabbt och smidigt. I detta avseende har Google och Samsung misslyckats. De uppdateringar som kommer till Android kommer inte till de Svenska Samsung Galaxy Nexus-telefonerna så som de har gjort till tidigare Nexus-modeller.
Annars är telefonen så bra som man kan önska!
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Galaxy Nexus
Kund Avatar
Från: Sundsvall
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Snabb

Datum:den 22 maj 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Klart prisvärd telefon. Snabb att starta program och appar och smidigt att gå mellan program. Helt ok kamera som startar väldigt snabbt.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Galaxy Nexus
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
2 av 5
2 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Super bra förutom repor.

Datum:den 22 april 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Telefonen i sig är super bra. ICS flyter på riktigt fint och ger hela android systemet ett rejält lyft. Telefonen är otroligt snabb och det finns än så länge inget som är för krävande för den att utföra. Skärmen är som en dröm. Super skarp och ljus. Det enda som sänker den här telefonen är batteritiden, dock inget större problem för mig då jag jobbar mycket med bil och laddar den där. Det andra som är ett litet minus är att skärmen ganska lätt får repor. Har haft min Nexus sen årsskiftet och har redan en del repor på skärmen. Detta trots att den legat i min byxficka ensam, det vill säga utan andra föremål nästintill hela tiden. Mina tidigare lurar har det aldrig vart problem med men den här har inte tålt de tuffa tagen.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: ej reptålig skärm
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 9 för Galaxy Nexus
Kund Avatar
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Iphone-dödare

Datum:den 2 april 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Den bästa lur jag haft. Otroligt snabb och ICS är guld jämfört med gamla 2.3 men även exempelvis IOS. Kameran är rapp och fungerar jättebra i dagsljus, okej i mörkare omgivning. Självklart hade det varit trevligt med en bättre batteritid men den är inte på något sätt sämre än andra smartphones i det avseendet. Designen är trevlig, hade man kunnat få den lika platt över hela baksidan hade den varit gudomlig, nu nöjer jag mig med bäst.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 10 för Galaxy Nexus
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Seg och dåligt batteri

Datum:den 16 mars 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Telefonen är seg, batteriet är dåligt, kameran är endast 5mpx. Hade telefonen varit snabbare och batteriet bättre, hade de varit en rätt så bra telefon!
Animeringarna och funktionerna är häftiga i 4.0, DOCK är dom väldigt sega på grund av telefonens processor! Designen är fin och stilren. Dock känns den PLASTIG. de jag verkligen stör mig på är att den laggar, batteritiden och kameran. Denna telefon borde kosta runt 3500kr i butik utan abonnemang. Den är inte prisvärd.
Fördelar: Bra design
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 3 poäng
0  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 11 för Galaxy Nexus
Kund Avatar
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Supersmartphone

Datum:den 13 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Just nu utan tvekan världens bästa telefon.
Goda prestanda fantastisk skärm.
Nackdelar är aningen dålig batteritid. Lite plastig baksida.
Möjligtvis kan ngn enstaka person som supergranskar nära ana
pentilematrisen men det är inget problem. Jag är supernöjd!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra design
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 12 för Galaxy Nexus
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

SAmsung Nexus

Datum:den 25 februari 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Fick denna telefon för 1 månad sen. Är inte nöjd med batteri tiden för fem öre,riktigt dålig batteritid. Fick även reda på att den inte har nå SD-card slot,och bara 16 gig inbyggt. Visst det kanske räcker ett tag,Men lite spel och semester bilder,filmer så försvinner det snabbt.
Fördelar: prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 13 för Galaxy Nexus
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Utmärkt

Datum:den 22 februari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Utmärkt telefon. Känns som att man snor telefonen, när man får så mycket telefon för pengarna. All heder till ICS!
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 14 för Galaxy Nexus
Kund Avatar
Från: Frösön
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

En kanon Mobil fär två.

Datum:den 13 februari 2012
Jag ville köpta en Galaxy Nexus till min fru på vins och förlust trots att hon var så kär i sin gamla mobil. När jag berättade det för min kära fru ställde hon villkoret att jag skulle köpte en också. Så vi kunde lära oss tillsammans alla funktioner. Vilket jag är glad för i dag, annars så hade jag blivit svartsjuk på hennes mobil.
Vi hade höga förväntningar på denna mobil. Dessa har infriats till mer en 100%. Det ända som är lite synd är att ett fåtal appar finns till Android 4.0 och att Samsungs alla egna appar inte är kompatibla. Efter som vi har en smart tv från Samsung skulle vi vilja styra vår tv samt ljud med mobilen som det står i beskrivningen. Men det går inte än. För övrigt har mobilen en stor knivskarp skärm, grymt snabb och ligger kanon i handen. Kamera tar mycket bra bilder. När Samsung Kies kommer för Galaxy Nexus kommer vi att höja denna mobil till skyarna.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: för få appar som funkar, samsung kies är inte kompatibelt
 
Mina produktrekommendationer
 
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 15 för Galaxy Nexus
Kund Avatar
Från: Oskarshamn
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Grymmaste Telefonen

Datum:den 2 februari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Detta är lätt den bästa mobilen jag har använt och fått äran att äga, den är helt perfekt stor och skärmen är riktigt awesome, ICS gör också upplevelsen mycket bättre än hos andra android telefoner. Jag håller inte med de som säger att den har dålig batteri tid, jag märker inte det med min telefon i alla fall. Det ända som kanske är ett minus är att det inte finns någon stavnings korrigering (går att fixa med 3:e partsprogram) och att högtalaren är top notch, Så ha med hörlurar ;) Annars 5/5!!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, ics
Nackdelar: Funktion saknas, dåliga högtalare
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
2  av 3 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för Galaxy Nexus
Baserat på recensioner med i genomsnitt (20) värderingar
Total värdering 
4,8 av 5
4,8 av 5
19 av 20