SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för Galaxy S II LTE

Denna produkt finns inte längre tillgänglig. Fortsätt att köpa hos SAMSUNG.

Galaxy S II LTE

Njut av webbens alla fördelar i ett högre tempo. Med 4g går det extra snabbt att ladda ner appar, surfa på internet eller streama material från webben. Tack vare den dubbelkärniga processorn startar program och appar extra snabbt och som en bonus har du råd att vara generös. Eftersom Galaxy SII LTE även är en mobil hotspot kan du låta upp till åtta av dina vänner eller kollegor surfa snabbare än tidigare. Så släpp bromsen med Samsung Galaxy SII LTE.
Genomsnittlig kundvärdering:
3,339 / 5
3,3
 / 
5
(56 Recensioner) 56
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 56 recensioner
5 stjärnor
19
4 stjärnor
11
3 stjärnor
6
2 stjärnor
10
1 stjärna
10
29 av 55(53%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Galaxy S II LTE
Recension 1 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Karlstad
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Buggig telefon utan gamla S2:ans funktioner.

Datum:den 7 augusti 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Telefonen fungerar dåligt i LTE läge. Man kan ställa om den så att den går på GSM/WCDMA och då fungerar den. Om LTE är påslaget så hänger sig den och tappar nätkontakt hela tiden. Det går heller inte att filma sekvenser längre än en minut och spara det till mini-SD kort. Då hänger sig telefonen, detta har jag provat på flera olika S2 LTE:or och de uppför sig lika, så det är systematiskt fel. Workaround är att spara i internminnet. Programmet KIES som ska koppla upp telefonen med datorn så att man kan överföra bilder och filer känner inte igen mobilen, har provat på flera olika datorer med flera olika telefoner. Ingen fungerar.Samsung hävdar på den svenska hemsidan att telefonen skall uppdateras till android 4.1, men det har det stått nu i över ett år och uppdateringen kommer aldrig så det kan vi nog glömma. Nä, telefonen gör inte det den påstår och är mycket sämre än gamla S2:an plus att den är större, klumpigare och saknar FM-radio. Om det inte var så att jag fick den gratis skulle jag aldrig använda den.
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar, lte fungear inte.
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: stockholm
Jag har använt produkten:1-2 år
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

bästa telen jag haft

Datum:den 25 april 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
så fett grym tele anv den som bredband till datan när man reser runt funkar så klockrent med wifi deln
lär inte byta på ett tag ändå haft den i över 1 år och den rockar fortfarande utan 1 enda fel
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Absolut prisvärd mobil

Datum:den 14 januari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Detta är den bästa mobilen jag haft den har allt man kan önska sig även mera och jag förstår inte mig på alla er som klagar? Jag har haft mobilen nu i 2 månader och tycker den är helt klart värt sina pengar för den funkar perfekt för mig. Det enda negativa med mobilen är att batteriet töms snabbt när 4g är på annars brukar den hålla hela dagen på en full laddning vid mycket användande dvs spel och musik. Jag tycker ICS uppdatering var också riktigt bra men skulle önska mig Jelly Bean.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner
Nackdelar: dålig 4g, ingen jelly bean
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Ett stort misstag!

Datum:den 26 december 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Har inte fungerat sedan dag 1. De rekommenderar att man skall stänga av 4g funktionen för att telefonen skall fungera som tänkt. Men jag köpte telefonen just för 4g. Telefonen blir överhettad och slutar ladda när man använder den som hotspot. Utan 4g är den sämre än s2. Uppdateringen till ICS gör telefonen långsammare än min gamla xperia arc med 1 cpu på 1000mzh, vilken också har ics. En riktig miss av samsung, samt väldigt tråkigt som konsument att behöva skicka in telefonen 3g. för att få häva köpet (tele2). Just nu är den inne hos samsung på reklamation. Hoppas de häver köpet och att tele2 inte skyller ifrån sig på samsung när de är återförsäljare. Kör på min gamla xperia arc nu under alla dessa månader som den har kommit in och ut hos service.....
Fördelar: sämst
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Västerås
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Instabil telefon

Datum:den 3 december 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Telefonen var instabil redan från början sedan kom en uppgradering som gjorde den helt hopplös.
Tappar nätet även om den ligger still.
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Högdalen
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

grym mobil med pinsamt dålig batterihållning.

Datum:den 20 november 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Mobiltelefonen är bra på alla sätt och vis om det inte vore för att batteriet endast håller 5 timmar vid körning av 4g nätet. Slår man över till 3g så håller batteriet ca 13-14 timmar vid normal användning.
ett större batteri hade varit önskvärt i en för övrigt mycket bra mobil.
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: Ej prisvärd, dålig batterihållning
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Usch

Datum:den 29 oktober 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Väldigt dåligt överlag. Har haft den på lagning 3 gånger och den är fortfarande inte helt okej. Absolut inte prisvärd och rejält besviken på produkten.
Fördelar: Bra design
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Köp inte!

Datum:den 18 oktober 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Denna mobil har många fina delar som den delar med s2:an men den har några nackdelar som är enormt stora. För det första drar den vansinnigt mycket batteri i 4g läget. väljer man istället 3g läget så blir det bättre men då tappar du kontakten om du hamnar utanför 3g. Den väljer inte 2g istället.
För det andra blir den vansinnigt het! Så het att den stänger av och varnar för överhettning.
För det tredje så är det usel detaljkvalitet. Efter någon månad släppte limmet som håller glaset och displayen på plats och jag har inte tappat det någon gång! Enligt mobilbutiken täcker inte garantin för sådan utan jag skulle få bekosta reparationen själv.
För det fjärde så kan man ju glömma uppdateringar i programvaran. Sitter fortfarande med Android 2.3 medan alla andra har haft ICS i minst ett halvår och är påväg att uppgradera till JB.
Fördelar: usel kvalitet
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 2 poäng
3  av 4 fann denna recension användbar.
Recension 9 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Västerås
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Måndags exemplar

Datum:den 29 september 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Köpte en Galaxy s 2 LTE i mars 2012 och märkte att det inte gick att ringa, smsa eller gå ut på nätet, där det gått att få 4G teckning tidigare. Ibland står det till och med 4G, men 5 timmar senare får mobilen kontakt med nätet och då dyker det upp missade samtal och sms (under de 5 timmarna har det stått 4G på mobilen)? Lämnade in mobilen på lagning och fick tillbaka en helt ny, jag tänkte "Nice med en ny mobil som fungerar, synd att jag fick måndagsexemplaret första gången".... Nu har jag haft andra mobilen i typ 1 månad och den har exakt samma problem den med, är det bara jag eller är denna mobil lite sämre? Tycker det är väldigt synd, för mobilen har allt jag vill ha förutom att det inte går att smsa, ringa och surfa... De tre är ju ändå grund/standard sakerna som SKA fungera!
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 10 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: malmö
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

allmänt seg och buggig

Datum:den 26 september 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Hej, väntan på en uppdatering till jellybean känns långt bort. Det behövs för den inbyggda android versionen är USEL! Ingen mottagning, uselt batteri och den laggar KONSTANT. Har återställt den 3 gånger.
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar, slö dålig batteritid och mottagning
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 4 poäng
4  av 4 fann denna recension användbar.
Recension 11 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

4G Fungerar dåligt

Datum:den 8 september 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
En telefon som när den fungerar som den ska är utomordentligt bra.
Men, det gör den sällan. Med 4G påslaget laddar telefonen ur på fyra timmar och inte sällan
bryts kontakten med nätet fullkomligt dvs. inga samtal, sms eller surf. Bor i centrala Göteborg
så borde fungera!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd, För avancerad för mig, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 12 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Katastrofalt kraftpaket

Datum:den 23 augusti 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
En 4G telefon med svindlande överföringshastighet och stor skärm -- när det fungerar.
Nackdelarna är att det ofta inte går att koppla upp mot 4G i exempelvis centrala Göteborg, utomhus. Telefonen hittar 4G och vägrar då att växla ner, vilket gör att man inte har någon anslutning alls.
Batteritiden är en fullständig katastrof. Räkna med två till tre timmars driftstid.
Jag missar stora delar av alla inkommande samtal. Dvs det går ofta inte att ringa mig. Vi talar fortfarande om centrala Göteborg, och utomhus.
I korthet en riktigt bra 4G telefon förutsatt tre villkor. 1) Du flyttar inte på dig när du hittar en plats med 4G täckning. 2) Du är ständigt ansluten til 240 volt växelström. 3) Du ser inget behov av att kunna lita på att du är nåbar på din telefon.
Fördelar: Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 13 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:novis
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Suger mycket batteri

Datum:den 25 juli 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Stor telefon som suger ofantligt med batteri. Jag laddade hem en app för att testa batteriet och det är ett riktigt bra batteri som sitter i men vad hjälper det om telefonen drar ström som en medelstor svensk stad. Måttligt användande som ett tiotal sms, något kort telefonsamtal, läsa nyheterna 10min och sedan i övrigt ha den på standby så är den död innan kvällen. Inte att lita på om pendeln inte kommer och du behöver stå i taxikö för att komma hem. Sedan har jag insett att den är för stor för att vara praktisk. Den går inte ned i några byxfickor så kavaj eller väska behövs. Trevligt att titta på svt-play förstås.
Fördelar: tydlig display
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 4 poäng
4  av 4 fann denna recension användbar.
Recension 14 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Växjö
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

4G funkar inte

Datum:den 4 juli 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Folk kan inte ringa mej den stod på 4G. Signalerna gick fram men telefonen ringde inte! När jag ska ringa ut nu och den står på 4G så kan det ta upp till ett par minuter innan den kopplar över till 3G eller 2G så jag kan ringa mitt samtal.Batteritiden är katastrof! Borde komma ut kraftigare batterier till denna modell.
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 7 poäng
7  av 7 fann denna recension användbar.
Recension 15 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Sandviken
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Fint telefon med stora besvikelser..

Datum:den 2 juli 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Det första jag fick problem med var att 3G mottagningen var mycket dålig! Stod tom nära en Tele2 basstation och telefonen visade noll på mätaren! Ibland kunde det funka på vissa ställen. Hade telefonen på service 14 dagar. När den kom tillbaka så kunde inte folk ringa mej då den stod på 4G. Signalerna gick fram men telefonen ringde inte! När jag ska ringa ut nu och den står på 4G så kan det ta upp till ett par minuter innan den kopplar över till 3G eller 2G så jag kan ringa mitt samtal.En annan sak som är så dum och ologisk är att man så lätt kommer åt ringssignals volymen då man håller i telefonen. Varför i hela friden lägger man den så? Räcker väl att man ställer den via menyn!?. Batteritiden är katastrof! Borde komma ut kraftigare batterier till denna modell. Förstår dock inte hur konstruktörerna till denna modell tänkt när dom ansåg att detta ficklampsbatteri skulle räcka till en sån kapacitetskrävande och fullmatad telefon som LTE´n är. Jag är fruktansvärt missnöjd med min telefon och nu lär jag skicka den på service en andra gång. Verkligen besviken!! :((
Fördelar: Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 6 poäng
6  av 6 fann denna recension användbar.
Recension 16 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Batteriprestanda ett skämt?

Datum:den 8 juni 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Batteriprestandan är usel. Det tar ca 6h att ladda från 10%-100&, och det tar ca 7h från 100%-0%, på standby+ max 20min samtal + mailuppdatering i 15 min intervall. Hur kan man ens sälja en så dålig produkt? Klarar inte en hel arbetsdag ens vid väldigt måttligt användande!
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 17 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Västerås
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

En Nalle som aldrig skulle ha släpts

Datum:den 5 juni 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
En telefon som är så buggig att man inte kan nås utan att det kommer ett sms från operatören att någog försökt att nå mig trots full täckning på telefonen.
Synd att man gick på niten att köpa en ny nalle i stället för en från en konkurent som fungerar.
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 1 poäng
2  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 18 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Med 4G igång går det inte att ringa, sms eller ta emot samtal

Datum:den 17 maj 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Stabil telefon och snygg samt behändig. Hoppas någon uppdatering kommer snart samt bättre gingerbread än 2.3.6...
Fördelar: Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 4 poäng
4  av 4 fann denna recension användbar.
Recension 19 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Kass

Datum:den 15 maj 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Dåligt batteri
Dåligt ljud , någon typ av rundgång
Fungera ej med 900Mhz 4G
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 4 poäng
4  av 4 fann denna recension användbar.
Recension 20 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

4G fungerar inte

Datum:den 4 maj 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Det går inte att ringa till telefonen när 4G är aktiverat.
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 21 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Gävle
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

4G funkar inte

Datum:den 28 april 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Har provat 4 stycken Galaxy SII LTE och och ingen av dom fungerade. Helt otroligt tycker jag , på en sån ny och suverän telefon . Köpte Galaxy SII och är super nöjd med den
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 22 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Sundbyberg
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Dåligt Batteri

Datum:den 24 april 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Batteriet är under all kritik. Samsung borde snarast komma ut med ett större batteri som dom gjort på den vanliga Galaxy S II. Förutom dåligt batteri så verkar antennen också vara dålig, resultat allt som ska gå snabbt går långsamt.
Fördelar: Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 2 poäng
3  av 4 fann denna recension användbar.
Recension 23 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Trollhättan
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Uselt batteri....

Datum:den 12 april 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Har haft telefonen i snart en månad och är skapligt nöjd förutom på en oerhört viktig punkt. Batteriprestandan är under all kritik... Använder man den bara en kort stund till att exempelvis surfa så sjunker batteristapeln katastrofalt fort. Streamade radio via SR Player häromdagen med laddaren inkopplad, men telefonen drog då mer ström än vad den tog emot i laddning!! Min tanke med att ta en 4G telefon var att ha den som modem hemma och skippa ADSL abonnemanget, men jag vet inte ens om den klarar av denna uppgiften om den drar mer ström än vad den kan ta emot... Sedan är Tele2's 4G leverans inte speciellt bra heller, trots alla fina täckningskartor fungerar det inte alls i den omfattningen, fast det kanske är lite off topic då det inte är telefonens fel. När 4G nätet är bättre utbyggt finns det säkert andra mobiler med bättre batteriprestanda som man kan välja på.
Fördelar: dåligt batteri/hög strömförbrukning
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 24 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Västerås
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Dåligt batteri

Datum:den 10 april 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Allt är bra förutom batteriet.
Måste laddas varje dag, fast man knappt använder den.
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 25 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Dåligt batteri

Datum:den 5 april 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Har haft min S2 lte i snart 1 månad & jag måste ladda den både morgon & kväll. Batteriet är under all kriitk. Telefonen i övrigt är väldigt bra, smarta funktioner, snabb. Men tack vare den extremt dåliga batteritiden så är jag väldigt besviken.
Fördelar: Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 26 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: spånga
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

dåligt batteri tid

Datum:den 4 april 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
jag laddar 3 gånger om dagen,2,5 tim laddnings tid,när den är laddat %100 efter 10 minuter går ner till %80 procent utan att jag surfar eller kollar runt....
Fördelar: Smarta funktioner
Nackdelar: För avancerad för mig
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 27 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Batteriet håller inte ens en dag

Datum:den 1 april 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Dåligt baetteritid. Sämre än vilken telefon som helst batteriet alltså
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 28 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Trollhättan
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:11+
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Otrolig är bara förnamnet

Datum:den 15 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Den absolut bästa telefonen man kan tänka sig, slår allt. Den dubbelkärniga 1,5 GHz processorn, gör det roligt att surfa och dela med sig av all glädje!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: För avancerad för mig
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 29 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Trollhättan
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bättre än väntat

Datum:den 13 mars 2012
Visste modellen skulle vara riktigt bra, ny hårdvara och massa funktioner. Det jag var mest orolig var för batteritiden. Efter att ha lekt med mobilen precis hela dagen, synkat 1200 låtar i spotify och streamat 720p film via dnla har jag mer än halva batteriet kvar. Är inne på 4e laddningen nu sedan köpet för 6 dagar sedan. Mobilen kan upplevas som ganska stor med tanke på den större skärmen mot S2an. Allt fungerar verkligen utmärkt. Inte hitta en bugg, inte en enda "Force Close". Det enda jag stör mig på är att man inte fick med usb-hdmi-kabeln för tv-ut. Hade en Galaxy S förut och där ingick precis allt, och hade faktiskt en mycket mer exklusiv låda... Men det är bara småsaker. Ångrar inte jag tog denna över gamla hederliga S2.
Fördelar: Bra köp!, Lätt att använda
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 30 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Grym telefon

Datum:den 11 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag köpte precis denna telefon och är supernöjd med vad den preseterar. Skärmen är suverän i jämförelse med dagens HD-skärmar, personligen gillar jag denna mer då färgerna och upplevelsen är helt annorlunda.
Det som saknas är Android 4.0 men det hoppas jag kommer snart.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 31 för Galaxy S II LTE
Kund Avatar
Från: Göteborg
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Äntligen!!

Datum:den 10 februari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Äntligen kommer Världens bästa mobil till Sverige!!! :) Denna mobil kan ju bara vara bättre eller till och med bäst då både S och S2 är otroliga.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
Galaxy S i9000
4,4 av 5(8)
 
 
 
 
 
 
- 4 poäng
0  av 4 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för Galaxy S II LTE
Baserat på recensioner med i genomsnitt (25) värderingar
Total värdering 
4 av 5
4 av 5
22 av 25