SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för Galaxy S II

Denna produkt finns inte längre tillgänglig. Fortsätt att köpa hos SAMSUNG.

Galaxy S II

Mobilen Galaxy S2 har den senaste versionen av operativsystemet, Android 4.0 Det tillsammans med en dubbelkärnig processor ger en bättre upplevelse. Galaxy S2 är en smartare mobil med det allra senaste vad det gäller hård och mjukvara samt operativsystem. Galaxy S2 har ett djup på 8,49 millimeter och en matchvikt på 117 gram. Utrustad med den bästa skärmen vi någonsin tillverkat för en mobiltelefon och uppbackad med ett rejält trimmat yttre och välutvecklat inre vågar vi säga att Galaxy S2 verkligen är någonting alldeles extra. Förutom att vara en fullfjädrad nöjesmaskin, så har vi till Galaxy S2 samarbetat med ledande IT-bolag för att ta fram bästa tänkbara företagslösningar. Galaxy S2 är inte bara en multimediaupplevlse utöver det vanliga utan erbjuder även högsta säkerhet och tillgodoser alla tänkbara verksamhetsbehov. Med Galaxy S2 sätter vi en helt ny standard vad det gäller smarta mobiler.
Genomsnittlig kundvärdering:
4,489 / 5
4,5
 / 
5
(309 Recensioner) 309
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 309 recensioner
5 stjärnor
218
4 stjärnor
57
3 stjärnor
11
2 stjärnor
13
1 stjärna
10
276 av 307(90%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Galaxy S II
Recension 1 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Malmö
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Helt fantastisk!

Datum:den 11 februari 2014
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag fick min mobil precis då den kom ut, sommaren 2011, och den har fungerat alldeles perfekt sen dess! Jag har tappat den en miljon gånger, inklusive i toaletten, och den fungerar fortfarande, bästa mobilen jag har haft! Nu på senare dar så börjar den bli lite seg, den hänger sig ibland, men det är förståeligt om man tänker på hur länge jag har haft den. Rekommenderas starkt!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Galaxy S II
Kund Avatar
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

THE Smartphone

Datum:den 11 juni 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Detta är inte bara den bästa telefon jag någonsin kommer att äga, utan detta är en teknologisk milstolpe för hela mänskligheten. Jag har ägt denna telefon i snart 2 år, och jag vet helt enkelt inte hur jag ska börja beskriva hur underbar den är. Den är i stötabsorberande hårdplast med HD Power AMOLED skärm, och mer processorkraft än man någonsin kommer att behöva. Jag kan spela GTA3 i vacker 3D, samtidigt som jag kastar telefonen rakt i en betongvägg, den KOMMER inte att bry sig. När du känner tryckvågen från atombomberna och jorden håller på att gå under - glöm inte din S II innan du flyr mot bombkällaren!
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 3 poäng
4  av 5 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Galaxy S II
Kund Avatar
Jag har använt produkten:1-2 år
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Köp ingen iPone! Samsung Galaxy SII är bättre!

Datum:den 27 april 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Det här är som min lilla bebis.
Den är snygg.
Väger lite i handen.
Lätt att använda
Har en mycket bra kamera som ger skarpa bilder som går utmärkt att framkalla eller skriva ut till en mycket bra kvalité.
Stöttålig och går inte sönder eller spricker om man råkar tappa den.
Snygg design, bra funktioner och utmärkt skärm.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Lätt att använda
Nackdelar: för kort batteritid
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
4  av 6 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: tranås
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

älskar mobilen

Datum:den 2 april 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
jag älskar denna mobil den är super tunn och faktiskt jätte söt kommer alltid använda samsung
Fördelar: Överträffar mina förväntningar
Nackdelar: dyra skal
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
Galaxy S II
4,3 av 5(114)
 
 
 
 
 
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Super

Datum:den 8 februari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag köpte den i december 2012 och förväntade mig att den skulle vara sådär eftersom jag bara jämförde med S3:an och liknande. Den överträffade dock mina förväntningar och jag blev mycket nöjd. Hade tyvärr lite små problem i början då den betedde sig som om batteriet var slut trots att det nästan var fullt, efter en systemåtersällning var problemet dock borta. Eftersom jag bara hade haft den en vecka vid det tillfället var det inget viktigt som försvann.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: krånglade i början
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Galaxy S II
Kund Avatar
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Samsung S2

Datum:den 1 februari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag ångrar inte att jag har en Samsung Galaxy S2 och är nästan helnöjd. Den enda som jag retar mig på är att jag måste ladda batteriet nästan varje natt.
Fördelar: Bra köp!, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: batteritiden
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Galaxy S II
Kund Avatar
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

buggad....

Datum:den 22 januari 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Gillar inte att när jag har spelat på den och den blir varm, måste jag starta om den för att få den och fungera och det spelar ingen roll hur mycke batteri man har kvar, så får jag bara 16% batteri kvar. STÖRANDE.
Sen fungerar kameran bara ibland, också störande
Fördelar: prisvärd
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Skåne
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Samsung Galaxy 11

Datum:den 16 januari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag är super nöjd med min samsung galaxy 11.
Jag kan rekommedera den.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 9 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: jönköping
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Jätte nöjd

Datum:den 4 januari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Hel nöjd med telefonen men lite dålig batteri tid men det är de ju på alla dagens telefoner med dålig batteritid menar jag att ja inte ens klarar en dag med orginal batteri
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 10 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Växjö
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bra telefon en av de bästa på marknaden.

Datum:den 29 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Snabbt internet slimmad och väger knappt något.Bra skärm tydliga menyer helnöjd.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 11 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Värmdö
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

min nya älskling <3

Datum:den 6 oktober 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
bästa telen jag haft iaf :) underbar liten sak som gör att man bara längtar tills nått händer så man får en anledning att leka lite me den :)
Fördelar: Bra köp!, Bra design, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 12 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Gävle
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Hmmm... tveksamt

Datum:den 21 augusti 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Har fungerat bra med appar och surfning mm. Men har haft den inlämnad 2 ggr på rep de första 4 månaderna. 1 ggr micronfel 2ggr högtalar rasp. Ångrar köpet då den är för stor att ha i fickan, kort batteritid och fullständigt omöjligt att se på skärmen utomhus om solen är framme :-(.
Jobbigt att inte kunna ta bort appar som är förinstallerade och som inte använd = men ändå ständigt måste uppdateras...
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 13 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Uppsala
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

SAMSUNG SII

Datum:den 9 juli 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
En telefon som man måste ha, skapar vill ha känsla
Utmärkt telefon
Snygg
Utmärkt att ringa med
Kameran är den bästa mobilkamera som finns
Ljudet är klockrent
Priset är högt tycker jag
Skärmen är bara ++++++
Andrahandsvärdet är väldigt bra
Jag har haft många Samsung modeller men den här Överträffar alla förväntningar
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Foto skickat av användare
Foto skickat av användare
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 14 för Galaxy S II
Kund Avatar
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Min Första Smartphone

Datum:den 29 juni 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Eftersom detta blev min första Samsung och min första smartphone var jag i början något tveksam till att köpa en Samsung. Jag hade dock sedan länge bestämt mig för att Android var operativsystemet jag ville satsa på. Efter ett tags sökande och jämförande var saken klar att S2 var en klass för sig när de gäller prestandan. För att inte tala om recensionen från M3 när de hissade telefonen över Mount Everest topp. Saken va klar... En Samsung Galaxy SII var telefonen för mig!
Efter 6 månader med den kan jag fortfarande inte släppa den ifrån mig! Den är utan tvivel den bästa telefon jag nånsin haft!
Skärmen finns det inga ord för... Ingen konkurrent kommer i närheten av färgernas livlighet och fyllig-het. Jag var heller inte van med touchskärm sedan innan men kom väldigt snabbt in i det. Touchen är oerhört känslig och kan känna av så fort du snuddar skärmen. Kändes till en början lite för stort med 4,3" tum men nu känns allt annat för smått istället.
Kameran är också mycket bra, för att vara en mobilkamera är den absolut den bästa jag haft. De enda man skulle kunna klaga på är att de tar ganska lång tid att ta ett foto om man jämför med konkurrenterna.
När de kommer till funktionerna finns allt du behöver och tusentals till. De som inte finns med i telefonen finns på google play.
Nu när även jag hoppat på spåret att hissa Samsung till höjder som aldrig förr skådats har jag dock uppmärksammat ett par negativa sidor med telefonen.
Batteritiden är okej men inte tillräcklig enligt mig.
Designen är något plastig och den är inte heller särskilt snygg. Ligger dock mycket bra i handen.
Kan du leva med detta är det här telefonen för dig! Du kommer garanterat inte bli besviken!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner
Nackdelar: batteriet
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 15 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Klippan
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Helt enkelt bäst!

Datum:den 26 juni 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har provat många olika telefoner, och kan bara säga att Samsung Galaxy S2 är den bästa jag någonsin haft. Jag är väldigt kritisk gällande telefoner, men denna har överbevisat mig! Finns ju ingenting den inte kan göra! Snygg, elegant, helt enkelt perfekt! Tar knivskarpa bilder!
Har tappat den ett ex antal gånger och den håller!
Kan inget annat än att rekommendera denna telefon!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, stor display, bra kamera, mycket tillbehör
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 16 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Lidköping
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Dålig batterikapacitet

Datum:den 19 juni 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Har en Galaxy s2 sedan snart tre månader och har aldrig varit så missnöjd med en telefon tidigare.
Det spelar ingen roll hur bra telefonen är om battreriet inte klara av att driva den. Telefonen laddas varje natt och på kvällen mellan 20.00-22.00 slutar telefonen att fungera för att batteriet är tomt. Då är endå alla extra saker i telefonen avstängda och det rings väldigt lite i telefonen.
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 17 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa mobilen ever!

Datum:den 31 maj 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag tycker att galaxy s2 är helt klart värld en 5:a, jag är supernöjd! Jag köpte den för tre månader sen, fortfarande är jag kär i denna mobil! Ibland kan internet vara liite segt, dock märks det inte av så mycket. Kameran är underbar, snabbheten, designen. Batteritiden är bra för att vara hos en mobil med så stor och klar skärm. Kort sagt, jag rekommenderar mobilen helt!
Nedan har jag lagt upp två bilder tagna med s2:an.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, bästa skärmen!, bra kamera
Foto skickat av användare
Foto skickat av användare
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 18 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

En utmärkt mobil

Datum:den 24 maj 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Innan ICS:
Pros: Suverän mobil. Bra hastighet i mitt nät(3).
Cons: Omstarter utan anledning(misstänker starkt att wi-fit har med det att göra)
Efter ICS(4.0.3)
Pros: Suverän mobil.
Cons: Omstarter(färre än innan) utan anledning(misstänker starkt att wi-fit har med det att göra). Ingen bra hastighet i mitt nät(3)
Fördelar: Bra köp!, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: för dålig uppföljning på uppdateringarna.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 19 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

r-SAP borttaget!!

Datum:den 23 maj 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Det är säkert en bra telefon. Problemet för mig, och för många andra med tyska bilar med blåtandskoppling, är att man med senaste mjukvaran slutat stödja r-SAP. Det är synd då då denna funktion avgjorde mitt val av telefon och jag såg det som en konkurrensfördel. Har man således SAP i bilen kan man inte längre rekommendera någon telefon med Android 4,0. Hoppas att Samsung och/eller Google tar sig i kragen och kommer med någon uppdatering...
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 20 för Galaxy S II
Kund Avatar
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Sjukt bra lur, som man tyvärr mååste snacka med....!

Datum:den 21 maj 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Grymt bra lur, men röststyrningen går inte att stänga av. Så fort man råkar trycka dubbeltryck på hem-knappen går den rackarns rösten igång och undrar vad man vill göra. För min del ligger det ruskigt långt borta att snacka med min telefon. En möjlighet att stänga av denna funktion hade gjort telefonen perfekt!!
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 21 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Degerfors
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

dålig mobil

Datum:den 16 maj 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Har nu provat denna mobil och den floppade ordentligt.
Den är seg.
Batteriet måste laddas varje dag om man surfar.
Den stänger av sig ofta.
Skärmen svarar inte som den ska.
Jag rekommenderar inte denna mobil.
Fördelar: Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar, batteriet
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
 
 
 
 
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 22 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

En riktig höjdare!

Datum:den 14 maj 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Samsung Galaxy S II är en utmärkt smartphone för de som vill ha hög kvalitet till överkomligt pris. Den sticker ut bland alla de andra mobilerna på marknaden med dess design, prestanda och användarvänlighet. AllShare-funktionen är dessutom en lysande tjänst att nyttja om man äger en Samsung TV och/eller en Blu-ray spelare.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design
Nackdelar: batteritid
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
Galaxy Note
4,8 av 5(35)
 
 
 
 
 
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 23 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Örebro
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

SAMSUNG GALAXY S2 LTE

Datum:den 5 maj 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
jag tycker att det är konstig och mycket anmärkningsvärd att telefoner med samsung märke här i norden stödjar inte arabiska fount. för det finns många som har sms kontakt med de länderna som talar arabiska, persiska, Dari kurdiska och urdu. Tycker ni att det är korekt???
Fördelar: Bra design
Nackdelar: Ej prisvärd, Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar, arabisk
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 24 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Sweden Dubai
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Galaxy SII första samsungen jag äger!

Datum:den 3 maj 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Generellt en av de bättre
Samsung måste lägga lite mer kräm på musikspelaren Bas låter mer diskant .. EQ är inte alls bra
som musik älskare väljer man en annan mobil.
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas, Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 25 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Nyköping
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Super telefon

Datum:den 26 april 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
det är den mest kvalitativa och designmässigt bästa telefonen jag har haft. är bra, fungera bra, krånglar aldrig och är snygg.
rekommenderar varmt att alla köper den :)
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 26 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Skåne
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Hur ?

Datum:den 20 april 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Kanon att man kan fjärrlåsa mobilen. MEN hur gör man när man glömt lösenordet till samsungkontot. HAr försökt men... annars kanon. Klar o tydliga funktioner.
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 27 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Halmstad
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Bra, Fin, men usel datormjukvara

Datum:den 10 april 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Snygg, grym skärm och många och bra funktioner. Kan ladda ner alla appar via Play Butik, och fungerar alldeles utmärkt att filma med.
Dock så finns problemet SAMSUNG KIES, som förstör hela upplevelsen. Den vägra ansluta, den kraschar, kan inte uppdatera programvara ordentligt (felfritt i alla fall), tar tid att överföra filer och är i stort sätt helt värdelös.
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar, kies
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 28 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

touchwiz....

Datum:den 1 april 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Kanon telefon, alltid bra mottagning och ljudet är klockrent när man pratar med någon.
kamera bra. högtalare bra. skärmen är de bästa jag sett. batteri tiden är okey.
Men varför Samsung ska förstöra ett så bra operativ som Android 4.0 med touchwiz är sjukt galet.
Jag har själv slängt in CynagenMod 9 i min s2 nu och allt flyter på snabbare och ser mycket mycket snyggare ut. CynagenMod 9 är för er som inte vet Android 4.0 utan samsungs touchwiz launcher och jag kan rekomendera alla med kunskap att byta till CM9.
Hoppas Samsung inser att deras touchwiz inte lockar några kunder alls och att dom gör om de totalt eller tar bort de.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Lätt att använda
Nackdelar: touchwiz
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 29 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Södra Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Kan inget annat än älska den!

Datum:den 30 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag älskar verkligen denna mobil! Köpte den igår, men är redan fullkomligt beroende av den! Den är väldigt lätt använd, snabb och bra. Jag har aldrig tidigare haft en Samsung mobil, men jag kan säga redan nu att jag definitivt inte ångrar detta köp! Den överträffade mina förväntningar helt! Det enda lilla, lilla minuset som jag ser, är att den är något för stor och klumpig för mina små händer. Dock väger alla bra egenskaper över 100 gånger om!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: något stor och klumpig
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 30 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: stockholm
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Efter uppdateringen

Datum:den 28 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
så blev det massa buggar och den är inte rolig att använda dagligen!!!!
Fördelar: Bra köp!, Smarta funktioner, Lätt att använda, många buggar i uppdateringen
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 31 för Galaxy S II
Kund Avatar
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Motsvarar inte förväntningarna

Datum:den 25 mars 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Var jätteglad när jag fick min nya fina vita lur, men blev snart besviken. Den är jätteseg att surfa med, den reagerar inte som den ska på knappar, och beter sig lite hursomhelst. Min gamla Ace får komma till användning igen, t.o.m. den är bättre! På S2:n så blir det mycket rutmönster under surferiet, blå ränder på kanterna som stör otroligt. När man använder sig av appar, då fungerar det bättre. Nej, jag kan inte rekommendera denna telefon tyvärr. Så nu är det bara att försöka kränga den :(
Fördelar: Lätt att använda
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 32 för Galaxy S II
Kund Avatar
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Älskade den med Gingerbread, ICS bråkar.

Datum:den 23 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag älskade den här telefonen länge, kommer nog att kunna lära mig att älska igen. Men just nu är jag frusterad över att det är något fel med meddelande API:et, alla appar (förutom den inbyggda) som vill skicka ett sms, skickar dubbla sms. Antagligen är det något timing-fel, så att varje sms skickas om. Detta kan ju vara ett extremt stort problem om man har en app som vill använda sms för microbetalningar mm. exempelvis sms-biljett-köpar-appar.
Dessutom räcker batteriet max 8h med ICS, det verkar vara Android OS processen som börjat sluka ström, vanligtvis brular den dra 2-6% av batteriet, men nu är den uppe över 30%.
Dessutom finns det ju en bug som flera tidigare har nämnt; att den kan starta om sig helt plötsligt, händer nog en gång i veckan för mig.
Utöver detta så har jag bara gott att säga om den här telefonen. prestanda, kvalitet och skärm är över förväntan.
Annars
Fördelar: prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 33 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Ängelholm
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bara bäst helt enkelt ....

Datum:den 22 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag är en kräsen användare och hittar ofta många fel på saker men denna telefon gör mig varm i hjärtat.
Jag har fyllt den med allt jag kan komma på och den bara käkar upp allting , jag kan inte förklara nog för denna mobil och jag undrar bara en sak ... hur fasiken ska dom kunna göra en bättre ?
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: finns inga
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 34 för Galaxy S II
Kund Avatar
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:expert
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Fortfarande # 1

Datum:den 16 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Som mitt betyg visar: en nästan fulländad lur! Har allt och levererar hela vägen. REKOMMENDERAS!!!
Fördelar: Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: en usel extern högtalare
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 35 för Galaxy S II
Kund Avatar
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

En mobil som klarar allt

Datum:den 15 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har haft denna mobilen sedan december 2011 och har aldrig tröttnat på den. Det är den bästa mobilen jag har haft och kommer nog ta lång tid innan jag byter mobil. Upplösningen och skärmen är suverän. Denna mobilen har aldrig krånglat eller låst sig på olika program. Det bästa med den är att den är snabb. Helt klart 5/5
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, skärmen
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
Galaxy Note
4,8 av 5(35)
 
 
 
 
 
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 36 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Nyköping
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Inget är perfekt men..

Datum:den 9 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Med en Galaxy SII i handen så kommer du garanterat att bli nöjd.
Den har dom flesta funktioner som man kan önska sig, bra kamera snabb dual processor & en underbar skärm.
Läser man på nätet i olika forum så hittar man snabbt missnöjda kunder och det finns alltid men vi då, vi som är jätte nöjda & inte haft ett enda problem med telefonen vi syns knappt..
20 000 000 sålda SII'or det säger en del & jag hoppas Samsung fortsätter leverera såna här bra mobiler till sina kunder med upplåst bootloader.
Tack Samsung!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, Bra design, Smarta funktioner, prisvärd jämfört med andra märken, anpassningsbar/upplåst bootloader
Nackdelar: en vanilla android launcher
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 37 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Den stabillaste telefonen just nu.

Datum:den 6 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Det är otroligt att samsung verkligen har lagt ner allt som går att få i en mobiltelefon idag som är så stabil samt den otroliga kapasitet o design. Hatten av för utveklarna. ett Stort Grattis. Mvh Anders
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 38 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Helsingborg
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa luren jag ägt

Datum:den 5 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Aldrig varit så nöjd med en telefon som med min SGSII. Kan knappt bärga mig efter SIII.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 39 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Gävle
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bättre finns inte!

Datum:den 2 mars 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag har haft den sedan början av januari och inget slår den. Den har jättebra skärm och alla funktioner är super! Designen är perfekt.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, oslagbar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 40 för Galaxy S II
Kund Avatar
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Enda problemet är skärmen

Datum:den 26 februari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Inte så vidare bra kvalitet på skärmen. Den går i bitar för minsta lilla stöt och det kostar en hel del att byta ut dispalyen eftersom så många andra komponenter är integrerade.
Fördelar: Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 41 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: helsingborg
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:11+
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Samsung galaxy SII

Datum:den 21 februari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Samsung galaxy SII är utmärkt Android telefon rekomenderar den till alla som vill han en snabb , efektiv och snygg mobil.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda, mobilen är mycket pris värd tycker att priset är l
Nackdelar: Funktion saknas, inga bra spel appar som är roliga för barn
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
Galaxy S II LTE
2,8 av 5(31)
 
 
 
Galaxy Note
4,8 av 5(35)
 
 
 
Galaxy S II
4,3 av 5(114)
 
 
 
 
 
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 42 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Växjö
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Jackpot Samsung

Datum:den 16 februari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har haft min Galaxy S2 i 5 månader nu. Jag är helnöjd. Allt smurfar klockrent. Grym batteri tid! Köp om du inte redan har en. I höstas föll äpplet, en ny stjärna tändes!!!
Det blir en Galaxy Note som företagstelefon snart, finns inget bättre.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 43 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Mic och dataproblem

Datum:den 7 februari 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Hade mycket höga förväntningar på denna Galaxy S2. Först tyckte jag de infriades. Efter ett tag märkte jag att den förlorade dataanslutningen med nätet utan att täckningen var dålig (en kompis till mig har exakt samma problem med sin S2). Vidare är det nåt fel med micken då den man talar med får lågt och burkigt ljud ibland och detta utan att man på något sätt håller för micken. Läste nånstans att det är ett mjukvaruproblem... Men se då till att få fram en uppdatering ASAP! Fixar Samsung dessa problem så är det en bra tele...
Fördelar: Bra design
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 44 för Galaxy S II
Kund Avatar
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:novis
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Galaxy

Datum:den 6 februari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag har haft min galaxy ett par månader nu och är supernöjd. Den är ju en av dom bästa ( om inte den bästa ;) mobilen på marknaden som går att köpa.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 45 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Vendelsö
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Helt suverän - har haft allt annat - går ej att jämföra med något.

Datum:den 1 februari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Helt suverän - har haft allt annat - går ej att jämföra med något.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 46 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Hjo
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Dåligt köp

Datum:den 26 januari 2012
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Har haft den i 4-5 månader och den är inne på lagning för 2:a gången. Batteritiden är kass. Jag hade inte överdrivet många appar installerade och batteritiden räckte 4,5 timmar UTAN att jag ens tände displayen. Den avinstalerar minneskortet hela tiden. Jag tror att jag har fått ett söndagsexemplar. Riktigt missnöjd.
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 47 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Eskilstuna
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa android mobilen någonsin!

Datum:den 13 januari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Samsung Galaxy S2 är den enda mobilen jag faktiskt har varit mest nöjd med! Innan har jag endast haft, LG, Nokia och Sony Ericsson. Dock så tröttnar man ganska fort på deras gamla funktioner, som dessutom blir segare efter några månaders användning. Galaxy S2 däremot är supersnabb all the time, tunn, stor, snygg!
Den överträffar alla mina förväntningar. Designen är snygg som satan och mobilen är så lätt att använda!
Mobilen har dessutom massor av smarta funktioner. Fick denna av mina föräldrar i början av november och är helt nöjd med den! Rekommenderar verkligen denna mobilen!! :D :D :D :D
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
Galaxy S II
4,3 av 5(114)
 
 
 
 
 
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 48 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: malmö
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Rekommenderas.

Datum:den 11 januari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Ypperlig tlfn med fantastisk hårdvara. Bra batteritid. Samsungs egna gränssnitt Touchwiz må vara ganska fult men det är fullt av smarta funktioner och genvägar, och till skillnad från många av konkurrenternas dito så är det framförallt användbart. Enkel och lättanvänd telefon.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 49 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Perfekt köp

Datum:den 2 januari 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Elegant, perfekt, super. Bara tre av 100 ord jag skulle kunna beskriva telefonen. Det märks verkligen att telefonen har en dubbelkärnig prosessor och designen är superslimmad. Rekomenderar med stolthet!
Fördelar: Inbyggda högtalare, Klar skärm, Lätt, tunn, tålig
Nackdelar: inget alls
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
2  av 5 fann denna recension användbar.
Recension 50 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:6-10
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Samsung Galaxy S II - Bästa mobilen att äga!

Datum:den 27 december 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag har nästan alltid haft en Samsung mobil för att jag tycker att de är så bra. Min förra var Samsung Galaxy S I och den tyckte jag mycket om, men den började krångla en del då jag uppdaterade programvaran till den nyaste tyvärr. Då fick jag i utbyte en Samsung Galaxy S II och jag blev helt tagen utav hur bra och snabb den är! Helt sjukt! Går inte att jämföra med någon annan mobil på marknaden, den äger helt enkelt!
Fördelar: Realistisk färg, Lätt, Klar skärm, Varaktig
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 51 för Galaxy S II
Kund Avatar
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Om bara samsung kan fixa support sidan så att man enkelt hittar "SIN" telefon

Datum:den 17 december 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Dåligt ljud jämfört med Galaxy S dålig information om vad man egentligen köpt och vad som finns i mobilen
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 52 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: blekinge
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

bäst!

Datum:den 14 december 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
har lekt med många mobiler på marknaden och aldrig så har en lur kommit upp till denna nivå!!!
tar man en apple så betalar man för äpplet på baksidan.
tar man en sonnyericson får man design.
köper man en Samsung får man prestanda!
vad väljer man???
för mig var det en änkel fråga! prestandan var viktigast! och på köpet så kom det en ultratunn lur som är helt oförstörar!
jag hade lite otur med min! när en av ina kompisar spelade angrybirds i sommras så tappade han den och den föll mellan 6 och 8 meter och fick en pytteliten buckla på övre venstra hörnet.
Fördelar: Klar skärm, Varaktig, Realistisk färg, Lätt, hållbar, tunn, praktisk
Nackdelar: kameran sticker ut, hal baksida
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 3 poäng
4  av 5 fann denna recension användbar.
Recension 53 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Helsingborg
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Desingen

Datum:den 8 december 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Den bästa mobilen nånsin, men den behöver dock en ny meny och en nyare look.
Fördelar: Klar skärm, Realistisk färg, Lätt, snabb
Nackdelar: lite dyr.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 54 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Motala
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa mobilen på marknaden!

Datum:den 30 november 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Haft mobilen i snart 2 månader och har älskat den sen dag ett! Har svårt att tror att det kommer komma någon mobil på väldigt länge som överträffar denna och som gör att jag vill byta upp mig. Ångrar inte en sekund att jag köpte den! Om du funderar på att köpa den, tveka inte, du kommer bara ångra att du har väntat så länge.
Kan tillägga att jag även inte har haft något skal på under dessa 2 månader och även fast jag har tappat den några gånger, ser jag inte en endaste skråma!
Fördelar: Inbyggda högtalare, Klar skärm, Varaktig, Realistisk färg, Lätt
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 55 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa valet!

Datum:den 28 november 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Valde mellan de två hetaste mobilerna på marknaden. Ångrar mig inte en sekund att jag valde galaxy s2! Den är snabb, har grymma funktioner, bra kamera och snygg design!
Fördelar: Klar skärm, Varaktig, Realistisk färg, Lätt
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 56 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Låg micnivå, eko, dovt ljud många drabbade

Datum:den 27 november 2011
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Otoligt att det inte kommit en fix till alla GS2 som har problem med låg micnivå som gör att den som man ringer upp knappt hör vad mansäger om man inte har micken precis vid läpparna. Problem finns även med den somman ringer upp hör sig själv hela tiden och för att komma runt detta så måste man vid vare samtal på de drabbade telefonenrna gå in och stäna av brusreduseringen då det inte finns något val i inställningarna där man kan stänga av brusreduceringen som gäller hela tiden. Dåligt samsunk. Telefonen kan allt utom att fungera som just telefon.
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
1  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 57 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Mellansverige
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Du blir inte besviken

Datum:den 10 november 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Bästa telefon jag haft.
Det enda jag upplevt negativt är svårigheter med kontoinställningar för activ synk samt ljudkvalliten på högtalartelefon.
Har min mobil som arbetsmobil i skogen och den håller! ( än så länge). Köpte case.mate till den och det gjorde hela mobilen smidigare särskillt med små händer.
Jag är mycket nöjd
Fördelar: Varaktig, Lätt, klarar det mesta
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 58 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: göteborg
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

bästa telefon någonsin

Datum:den 5 november 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
jag har haft min i ett halv år nu och kan bara säga att den äger allt
Fördelar: Klar skärm, Realistisk färg, Lätt, snabb, bra kamera, 1080p & 8mp, grymt gränssnitt
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 59 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Datum:den 2 november 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Den första telefonen som verkligen lever upp till förväntningarna och namnet "smartphone" :-)
Fördelar: Klar skärm, Realistisk färg, Lätt, snabb, batteritid
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 60 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

bättre än du tror men en allvarlig bugg

Datum:den 20 oktober 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har haft luren med äpple på några år. trodde det skulle vara en användarovänlig upplevelse. det var det verkligen inte. förutom på en punkt. den har en jättebugg. det går inte att ställa in en användbar samtalsvolym när man använder heatet. när jag har på högsta hör jag knappt den jag pratar med. när jag lyssnar på musik går det alldeles utmärkt att höja volymen till bra nivå.
Nackdelar: fixa byggen med ljudet!
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 61 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Kållered
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:nybörjare
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bra mobil i prisvärd klass

Datum:den 19 oktober 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag har haft en sony ericsson experia som bara krånglade och var på lagning , så jag fick tillslut mina pengar tillbaks och har köpt en Samsung Galaxy S2 i stället. Och nu är jag nöjd.
Den fungerar mycket bättre än min förra mobil tele.
Fördelar: Inbyggda högtalare, Klar skärm, Kostar lite, Varaktig, Realistisk färg, Lätt
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 62 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Datum:den 19 oktober 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+Bra prestanda, display, kamera och allt annat man kan önska sig.
-Känns väldigt ömtålig utan skal
Fördelar: Inbyggda högtalare, Klar skärm, Realistisk färg, Lätt
Nackdelar: känns ömtålig
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 63 för Galaxy S II
Kund Avatar
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa telefonen därute!

Datum:den 18 oktober 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag är oerhört nöjd med min Galaxy SII! Det enda jag kunde önskat vore bättre är batteriet, vilket är långt ifrån dåligt men ändå inte tillräckligt bra för att man ska helt sluta oroa sig ifall man använder telefonen mycket.
Bortsett från det är det en sjukt bra telefon och i dagsläget finns där ingen bättre därute.
Fördelar: Klar skärm, Lätt
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 64 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Sthlm
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Nästan perfekt

Datum:den 18 oktober 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Smartaste mobilen hittills (hösten 2011).
Några småsaker:
Saknar indikering att meddelande väntar (utan att behöva aktivera mobilen)
Mobilen ljudlarmar vid färdigladdat. Jobbigt nattetid, borde kunna kopplas bort
Fördelar: Klar skärm, Realistisk färg, Lätt, tekniskt avancerad
Nackdelar: bruksanvisning kunde vara bättre, levereras med få tillbehör
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 65 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Norrtälje
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
2 av 5
2 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Ganska bra

Datum:den 16 oktober 2011
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Ganska bra, den är väldigt snabb.
Dock är den väldigt ful.
Fördelar: Inbyggda högtalare, Klar skärm, Lätt
Nackdelar: Dålig kvalitet, För stor, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 66 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Mariestad
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Datum:den 15 oktober 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jätte bra å har allt vad jag behöver och lite mer!!!
Fördelar: Klar skärm
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 67 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: lund
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

perfekt utom kies

Datum:den 14 oktober 2011
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Älskar mobilen! Den har jätte bra prestanda och jätte bra skärm, ligger skönt i handen. Det enda som är dåligt är om man vill uppdatera till 2.3.4 och 2.3.5 måste man använde kies, men jag måste även använda pc studio till!
Fördelar: Klar skärm, Varaktig, Realistisk färg, Lätt
Nackdelar: måste ha kies för uppdatera
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 68 för Galaxy S II
Kund Avatar
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
1 av 5
1 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Sug lur

Datum:den 14 oktober 2011
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Riktigt ful mjukvara. Ingen HDMI utgång, ingen riktig blixt, dåligt objektiv, ingen inbyggd fmsändare. Nä jag lägger min nyinköpta s2a i byrålådan och fortsätter använda min Nokia N8a.
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt