SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för Galaxy Express

Galaxy Express

Samsung Galaxy Express är en otrolig snabb smartphone med 4G/LTE, förutom det har den bra prestanda och bra anslutningsmöjligheter och ett överlägset batteri. Utöver detta så har den en stark processor, en 4,5 tum Super Amoledskärm, 8 gigabyte minne och en 5-megapixelskamera. Dela allt ditt innehåll med hjälp av Near Field Communication (NFC), WiFi och S Beam. Förbättra och förenkla vardagens glädjeämnen med en mobil som Galaxy Express!
Genomsnittlig kundvärdering:
4,371 / 5
4,4
 / 
5
(35 Recensioner) 35
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 35 recensioner
5 stjärnor
18
4 stjärnor
12
3 stjärnor
5
2 stjärnor
0
1 stjärna
0
30 av 34(88%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Galaxy Express
Recension 1 för Galaxy Express
Kund Avatar
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

1 dålig egenskap, resten OK.

Datum:den 3 augusti 2014
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag är i det stora hela nöjd med telefonen men gillar inte att det inte går att lära den nya ord i ordförrådet och att man måste stänga av autostavningen eller vrida telefonen till liggande vid inmatning av okända ord.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Galaxy Express
Kund Avatar
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

onödig

Datum:den 10 november 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
En ganska onödig telefon i Samsungs djungel av telefoner som ser likadana ut.
Gör väl det den ska. Men varför finns den...?
Fördelar: Lätt att använda
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
1  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Galaxy Express
Kund Avatar
Från: falun
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

grym mobil :)

Datum:den 1 november 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
grym mobil för ett billigt pris :) uppfyller samma saker som s3.an och är snabb och laggar inte:) rekommenderar den stort för dem som vill ha s3.an men inte har pengar och alla andra för den är grym!!! :)
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Galaxy Express
Kund Avatar
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

ingen auto focus i när man ska filma :(

Datum:den 15 oktober 2013
den är bra i det mesta fast inte när det gäller att filma. det finns ingen auto focus!!!!! när man ska filma.. :(
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas, ingen focus i film
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Galaxy Express
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Bra budgetval

Datum:den 25 september 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Bra lur som gör vad den ska. 'Små-laggar' ibland men inget som man inte kan leva med. Sämre batteritid än vad jag väntade mig. Vill man inte lägga ut alltför mycket pengar är det ett bra val.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Lätt att använda
Nackdelar: batteritid
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
1  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Galaxy Express
Kund Avatar
Från: Göteborg
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Samsung Galaxy Express GT - I8730

Datum:den 8 augusti 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Hej
Detta är min 2:a Samsung mobil, jag hade förr en Galaxy Ace 5830, men Galaxy Express GT - I8730 är mycket bättre med sin 4,5 tums SAMOLED skärm, duo - processor på 1,2 GHz, 4G mm. GT - I8730 finns i vitt och titangrått, själv har jag den titangrå modellen som jag tycker ser mycket snyggare ut i titangrått, men lite synd att det bara fanns 2 färger att välja på.
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Lätt att använda
Nackdelar: gt - i8730 stödjer 64 gb micro sdhc men går inte.
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Galaxy Express
Kund Avatar
Från: Malmö
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bra Telefon

Datum:den 2 juli 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Mycket nöjd med denna lur! klarar av allt det jag behöver helt fantastiskt, kameran är okej! men ingen höjdare, men bilderna blir bra kortfattat, den är inte seg och laggar inte! bra batteritid, kör samma appar som på min SIII LTE, och märker ingen skillnad! bra köp med andra ord!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 
Mina produktrekommendationer
 
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Galaxy Express
Kund Avatar
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:novis
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
3 av 5
3 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Mycket bra medeltelefon

Datum:den 19 maj 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Mycket bra telefon laggar aldrig klarar dom tyngsta apparna som en samsung galaxy s3 fast med sämre kamera
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Smarta funktioner
Nackdelar: halvbra kamera
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för Galaxy Express
Baserat på recensioner med i genomsnitt (27) värderingar
Total värdering 
4,4 av 5
4,4 av 5
24 av 27