SAMSUNG Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för Galaxy S III mini

Galaxy S III mini

Samsung Galaxy S3 mini är telefonen med en vacker utsida och en smart insida. Stilren design som ger en lätt och självklar känsla och med formatet som passar lika bra i handen som i fickan.
Genomsnittlig kundvärdering:
4,07 / 5
4,1
 / 
5
(57 Recensioner) 57
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Betygssammanfattning 57 recensioner
5 stjärnor
25
4 stjärnor
21
3 stjärnor
5
2 stjärnor
2
1 stjärna
4
47 av 56(84%)kunder rekommenderar denna produkt
Kundrecensioner för Galaxy S III mini
Recension 1 för Galaxy S III mini
Kund Avatar
drot
Från: Lund
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
5 av 5
5 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

överlevare

Datum:den 6 april 2014
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Efter tre veckor i en snödriva, var det bara att ladda telefonen och den fungerade perfekt
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 2 för Galaxy S III mini
Kund Avatar
christa14
Från: Strömstad
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Mycket telefon för pengarna

Datum:den 22 september 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag är mycket nöjd med köpet av S3 mini, den uppfyller mina krav och jag måste faktisk erkänna at den når upp på samma nivå som min iPhone 4S. Många håller helt säkert inte med. Jag hade inte några särskilda förväntningar innan jag köpte telefonen, och jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Men nu är ju inte jag en expert, heller inte en person som kräver allt, men en telefon måste åtminstone vara lite snabb. Det är denna. Det enda jag är lite besviken på är batteritiden, batteriet laddas ut fort och måste laddas nästan varje kväll.
Löp o köp!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: batteritiden
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Galaxy S III mini
Kund Avatar
Gustav
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Bästa telefonen nånsin

Datum:den 29 maj 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Köpte denna och är väldigt nöjd. Bra prestanda och bra med internminne som gör att du har plats för många appar. Snabb och smidig med skärmen, faktiskt väldigt smidig.
Trevligt format som passar bra i handen och enkel att använda. Är överraskad över den tekniska prestandan om man jämför med telefonens storebror Samsung Galaxy SIII. Och att få sätta tänderna i Android Jelly Bean är väldigt trevligt.
Bra uppdateringsprogram för mobilens mjukvara och trevliga appar från Samsung själv som öppnar upp mycket för att hålla intresset uppe för telefonen.
Mycket för pengarna och väldigt nöjd kund!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Galaxy S III mini
Kund Avatar
Wolfmanjack
Från: Öjebyn
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Prisvärd telefon

Datum:den 29 december 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Är inne på min 2:a android från Samsung. Var mkt. nöjd med min Galaxy Ace, men S3 mini är helt klart en kanon telefon. Inte för liten, inte för STOR..
Jag rekommenderar denna till er som inte vill slänga alla pengar på en dyr lur. Kul att byta lite oftare.
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 5 för Galaxy S III mini
Kund Avatar
malincezilia
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
5 av 5
5 av 5

Mycket nöjd!

Datum:den 16 november 2012
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Jag är en trogen användare av Samsung och denna telefonen är som gjort för mig. Inte stor och klumpig som vissa andra (har så små händer). Den är dessutom väldigt prisvärd. Jag är supernöjd med denna telefonen!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 10 poäng
12  av 14 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Galaxy S III mini
Kund Avatar
agge
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Helt Ok Telefon

Datum:den 15 mars 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Helt ok Telefon..dock så saknas ju samsungs allshare i denna lur.
Vilket är något jag använt mycket på de andra galaxy s ja haft. de va en besvikelse.
Tangentbordet är i minsta laget.
Men telefonen har bra skärm,ok batteri, och ligger skönt i handen.
Fördelar: prisvärd
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Galaxy S III mini
Kund Avatar
Madelene
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Bra, fin modell, och smidig.

Datum:den 8 februari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Dåliga med s3 mini är att den saknar LED lampa. Fungerar strålande, men ett riktigt stort minus utan LED-lampan.
Fördelar: Bra köp!, Bra design, Lätt att använda
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Galaxy S III mini
Kund Avatar
anteman
Från: uppsala
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Bra!

Datum:den 1 februari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Har haft denna ett tag och är mycket nöjd med prestanda i nästan alla avseenden, möjligen skulle kameran kunna vässas något. Dess storlek och rundade form gör att den funkar förträffligt i mina ganska tajta jeansfickor och ändå erbjuds en tillräckligt stor skärm för läsande och tv-tittande. I övrigt hoppas jag verkligen att den kommer i en vattenskyddad version - Galaxy S III mini WP 12 MP, mitt nästa köp om den fanns!
Fördelar: Överträffar mina förväntningar, Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Funktion saknas
Ja, jag rekommenderar denna produkt
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 9 för Galaxy S III mini
Kund Avatar
Robban
Från: Alingsås
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
4 av 5
4 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
4 av 5
4 av 5

Bra och smidig!

Datum:den 27 januari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Telefonen gör vad den ska.
Allt flyter på bra, mycket bra skärm.
En av detaljerna jag gillar med samsungs mobiler är att man kan ändra teckensnitt.
Blir en lite mer personlig mobil med detta.
Det negativa är:
Gillar inte att powerknappen sitter på sidan istället för på toppen, det är väldigt lätt att man kommer åt den av misstag när man hanterar telefonen.
Swype funktionen är dålig på att förstå vad man vill skriva, främst om man skriver på svenska.
Engelska fungerar bättre.
Tagentbordet blir lite för stort i landskapsläge, är mycket enklare och överskådligare att skriva i stående läge.
Finns säkert bättre appar att hämta hem från google play.
Hade varit önskvärt att det lagts lite mer fokus på batteriet, effekten är lite för mycket i underkant.
Trodde först att det var jag som haft otur och fått ett måndags bateri, men har förstått att så gott som alla har samma åsikt om batteritiden.
Löste problemet med ett större batteri med dubbla effekten, men med resultatet att modell specifika fodral/väskor inte passar längre.
Eftersom detta batteri är tjockare.
Hoppas det kommer bra fodral/väskor för det större batteriet.
Kan på et stora hela absolut rekommendera denna telefon.
Ett bra alternativ för den som inte vill ha en stor telefon som storebror galaxy s3, men ändå vill ha en smidig och kompetent mobil som klarar det mesta.
/Robban
Fördelar: Bra köp!, prisvärd, Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: dåligt batteri, powerknapp på fel plats
Ja, jag rekommenderar denna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 10 för Galaxy S III mini
Kund Avatar
S Larsson
Från: Eskilstuna
Jag har använt produkten:3-6 månader
Expertis:expert
Antal Samsung-produkter jag äger:1-2
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
4 av 5
4 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Bra mobil ( smartphone )

Datum:den 11 april 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
En bra smartphone som skulle varit bättre om kameran var på 8mp och hade NFC plus ett batteri med bättre prestanda, för övigt en bra telefon. synd bara att eftermarknaden är liten i förhållande till bröderna S2 & S3.
Fördelar: prisvärd
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 11 för Galaxy S III mini
Kund Avatar
Galaxsy 3 mini
Funktioner 
4 av 5
4 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
3 av 5
3 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Till ytan bra

Datum:den 21 januari 2013
Funktioner och logestik superbra
Men telefonljudet är inte als bra.
Vill du ha en bra lur skaffa inte mini modellen utan storebror
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar, otydliga telefonsamtal
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 12 för Galaxy S III mini
Kund Avatar
Kontoret på fickan
Från: Stockholm
Jag har använt produkten:1-3 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
5 av 5
5 av 5
Värde 
5 av 5
5 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Laggar betänkligt men vad ska man begära med tanke på priset

Datum:den 14 januari 2013
Ja, jag rekommenderar denna produkt
Köpte telefonen för formatets skull. Formatet och funktionerna är perfekta. S3 skulle borga för prestanda men så är inte fallet. Telefonen hänger inte med när du har många kontakter i din MS-Exchange. Synd att det inte finns bra, små och smidiga telefoner på marknaden.
Fördelar: prisvärd, Bra design, Smarta funktioner
Nackdelar: laggar
Ja, jag rekommenderar denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 13 för Galaxy S III mini
Kund Avatar
Micke
Från: Skåne
Jag har använt produkten:mindre än en månad
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
5 av 5
5 av 5
Prestanda 
2 av 5
2 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
3 av 5
3 av 5

Dålig batteritid

Datum:den 3 januari 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
En mycket bra telefon så när som på batteritiden. Hoppas det kommer större batteri som tillbehör inom kort.
Fördelar: Bra design, Smarta funktioner, Lätt att använda
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 2 poäng
0  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 14 för Galaxy S III mini
Kund Avatar
Rolle
Från: Hässleholm
Jag har använt produkten:6-12 månader
Expertis:medelmåttig
Antal Samsung-produkter jag äger:3-5
Funktioner 
3 av 5
3 av 5
Prestanda 
3 av 5
3 av 5
Design 
4 av 5
4 av 5
Värde 
2 av 5
2 av 5
Total värdering 
2 av 5
2 av 5

Dålig batteritid

Datum:den 15 september 2013
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Jag hade utan reservation kunnat rekommendera denna telefon om inte batteritiden varit så usel. Trots att WiFi är avstängt liksom blåtand och minimalt med surfande och ringande (1-2 samtal/dag) så blir jag lika förvånad varje gån jag måste ladda den efter ca 1 dygn. Ibland kan den förvånande nog hålla i nästan tre dygn men det tillhör ovanligheten.
Fördelar: Lätt att använda
Nackdelar: Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 15 för Galaxy S III mini
Kund Avatar
Micke
Från: Stockholm
Funktioner 
2 av 5
2 av 5
Prestanda 
1 av 5
1 av 5
Design 
1 av 5
1 av 5
Värde 
1 av 5
1 av 5
Total värdering 
1 av 5
1 av 5

Plastig!

Datum:den 21 januari 2014
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
Batteritiden är skandal,bör laddas minst två gånger om dagen, trött i skärmhastighet, processorn hänger oftast inte med, man får vänta mellan knapptryckningar och övriga kommandon. När man ska svara så är det inte alltid att skärmen tänds så att det syns vem som ringer. När man svarar så måste man alltid vänta någon sekund innan man talar annars så hänger inte mikrofonen med......
Nackdelar: Ej prisvärd, Uppfyllde inte mina förväntningar
Nej, jag rekommenderar inte denna produkt
- 2 poäng
0  av 2 fann denna recension användbar.
Recensioner med endast värderingar för Galaxy S III mini
Baserat på recensioner med i genomsnitt (42) värderingar
Total värdering 
4,2 av 5
4,2 av 5
36 av 42